GÜNCEL

Erem Şentürk : Yeniden “6-7 Ekim” katliamı planlıyorlar!

Tarih
22 Ocak 2018
İzlenme
1201 Kişi
 Her savaşta olduğu gibi, şimdi de Türkiye’nin mücadele verdiği çok cepheli savaşta, düşmanın içeride yine işbirlikçileri var. Cephede kaybedeceğinden emin olan düşman, kiraladığı teröristleri telef olmaya terk edip arkadan dolaşmanın hesaplarını yapıyor.

20 Ocak Cumartesi günü, “Terörist Temizliği” olarak tarihe geçecek “Zeytin Dalı Harekâtı” başladığında, akşam saatlerinde PKK’nın TV kanallarından biri olan Sterk TV’de Leyla Güven, emperyalistlerin ne planladığını itiraf etti. 2014 yılında tarihe “6/7 Ekim Katliamı” olarak geçen PKK’lıların 52 insanı öldürdüğü barbarlığın yürütücülerinden DTK denilen faşist yapılanmanın eş başkanı Leyla Güven, yine teröristleri katliam yapmaya çağırdı. Yine sokağa çıkıp 14-15 yaşlarındaki çocukları bıçaklarla kesmeye, balkonlardan atıp üzerlerinden arabalarla geçmeye, yeteri kadar zevk almazlarsa tatmin olmak için ateşe atıp yakmaya davet etti.

Yayında aynen şunları söyledi: “Halkımıza çağrıda bulunuyoruz. Eğer bugün Afrin’de bir şey olursa eskiden olduğu gibi ayağı kalkacağız. Yine halkımıza çağrıda bulunuyoruz. Eğer Rojava’da bir kırılma yaşanırsa herkes bilsin ki dört parça Kürdistan üzerinden kırılma olacaktır. Avrupa’dan Kuzey Kürdistan’dan, Rojava’dan, Rojhılat’tan halk olarak komple ayağı kalkmalıyız. Türkiye farkında mıdır, değil midir bilmiyorum ama; Türkiye ateşle oynuyor. Eğer iç savaş çıkarsa zaten o zaman da hiç kimse bu savaşın önünde duramaz.”

Şimdi soru şu: Bu emperyalist işbirlikçisi kiralık faşistlerin lafına uyup sokağa çıkan olur mu? Yine 2014’te olduğu gibi çocukları öldürürler mi? Yine 2014’te Kobani bahanesiyle yaptıkları gibi, bu sefer de Afrin bahanesiyle katliam yaparlar mı?

Bu sefer olmaz. Olmaz; çünkü o kazığı bir daha yemeyiz. Olmaz; çünkü artık onlara lojistik destek sağlayan Fetullahçı kalleşler, ya kaçtılar ya da hapse tıkıldılar... Olmaz; çünkü artık herkes neyin ne olduğun farkında... Herkes derken gerçekten herkesi kastettim. Unutmasınlar, “herkes!”

Diriliş Postası
22 ocak 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • osman

    22 Ocak 2018
    0 0
    çıksınlar bakalım bu sefer kim kimi öldürecek
  • zaza

    22 Ocak 2018
    3 0
    Güney doğu halkı basiretli ve dindar bir halktır.Korkmanıza gerek yok kimse bu emperyalist maşaların sözüne itimat etmez verdikleri sunni gaza da gelmez .
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER