GÜNCEL

Erem Şentürk : “İkinci darbe ne zaman olur?” sorusu üzerine

Tarih
12 Temmuz 2017
İzlenme
2575 Kişi
15 Temmuz yaklaştıkça göğsümüzü sıkıştıran asil öfkemiz şiddetlenirken kalbimizi sızlatan hüznümüz derinleşiyor. 


Her yerde yeniden sorulmaya başlanan bir soru var: İkinci darbe ne zaman olur? Bu soru kendi içinde hatalı olduğu için verilmiş ve verilecek bütün cevaplar da hatalı olacaktır.

15 Temmuz işgal teşebbüsünün birinci olduğunu kim söyledi? Neye göre saydık? Sadece Türkiye değil, Osmanlı, Anadolu Selçuklu, Selçuklu ve dahi Asrı Saadet’e kadar bütün tarihimiz benzer teşebbüslerle dolu değil mi? Tarihimizde yüzden fazla 15 Temmuz var. Bu demek oluyor ki 15 Temmuz ilk değil ve aynı zamanda son da olmayacak.

Bu topraklar işgal edilmek isteniyor. Bölüp paramparça edilip paylaşılmak isteniyor. Asıl mesele buna niyetlenenin kim olduğu? FETÖ gibi cehennem köpekleri tarihin ancak iğrenç bir ayrıntısıdır. Kâfirin kullanıp attığı leş kokulu bir ezik ayrıntı. Hâlbuki 15 Temmuz’da FETÖ denilen düşman işbirlikçisi iç hainlere “sokağa çıkın” diye emreden işgalciler hâlâ hayattalar ve hâlâ niyetliler. Ne zamana kadar sürecek bu? Kıyamete kadar. Çünkü bizler kuluz ve Allah’ın mühlet verdiği Şeytan’ı yenemeyiz. Zaten onu yenmek gibi bir işimiz de yok. Onlara rağmen iyi kalarak, onlara kapılmadan, onlara benzemeden, onlarla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Diriliş Postası
11 Temmuz 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER