SİYASET

Emin Pazarcı : Binali Bey çalmış!

Tarih
17 Mayıs 2019
İzlenme
1624 Kişi

Otuz küsur yıllık gazeteciyim. Neler gördüm neler!.. Pişkinlikte sınır tanımayanlar, yüzsüzlükte bütün engelleri zorlayanlar ve iftirada kademelerin en tepesine çıkanlarla karşılaştım. Fakat ne yalan söyleyeyim, ben böyle bir şeye rastlamadım.

Öylesine şaşkınım ki!..

PKK destekçisi HDP’nin YSK’daki temsilcisi Batman Milletvekili Mehmet Rüştü TiryakiMeclis’te yaptığı konuşmada bütün rekorları kırdı. Öyle laflar etti ki, evlere şenlik. CHP’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’na avukatlık yapmaya çabalarken, kendisini komik duruma düşürdü.

Aklınca, 31 Mart’ta İstanbul’da yaşanan büyük seçim yolsuzluğunu örtbas etmeye uğraştı. Kendince “Çünkü Çaldılar” tespitini boşa çıkartmaya çalıştı.

“Asıl siz çaldınız” dedi. Nasıl “çalındığını” da anlattı…

Biliyorsunuz, Ak Parti seçimin ardından YSK’ya başvurdu. Dilekçesinin ekine de İstanbul’daki seçim yolsuzluğunu belgeleyen üç bavul evrak ekledi. HDP’li vekil, Ak Parti’nin işte bu belgeleri için “çalıntı” dedi.

Şaka değil, bunu gerçekten söyledi.

Kanuna aykırı olarak sandıklarda görevlendirilen 9 bin sandık kurulu üyesinin isimleri İçişleri Bakanlığı’ndan, 20 bin zihinsel engellinin listesi Sağlık Bakanlığı’ndan, kısıtlıların ad ve soyadları da Adalet Bakanlığı’ndan çalınmış!

Kişisel veriymiş bunlar, kimseyle paylaşılamazmış…

Tam bir HDP kafas��! Yadırgamamak lazım. Bunlar, PKK eylemlerine ses çıkarmaz, terörist cenazelerinde tabut omuzlarlar. Teröristi kutsar, onlarla mücadele eden güvenlik güçlerini suçlarlar. O yüzden hırsıza ses çıkarmayıp, yakalatanlara saldırmaları da doğaldır. Herkes meşrebinin gereğini yerine getirir.

Fırsatını bulsalar, suç delillerini toplamak için çeşitli kurumlara müzekkere yazıp bilgi isteyen hâkimleri bile suçlar bunlar. “Hırsızsınız siz, kişisel veri topluyorsunuz” diye ortalığı ayağa kaldırırlar.

Örneği ortada, yapar mı yaparlar.

***

Güzel oluyor aslında, hem de çok güzel. Paylaşmalı bunları milletle. Büyük seçim hırsızlığını örtbas edebilmek için hırsızın foyasını ortaya çıkaranlara nasıl saldırdıkları herkesin gözünün içine sokulmalı. Eskilerin deyimiyle “merd-i kıpti” bunlar. “Şecaat arz etmek isterken sirkatin söyleyenlere” en güzel örnek… Çalanlar haklı, yakalayanlar suçlu! Çalanlar adeta yumurtadan yeni çıkmış bir civciv kadar saf ve masum, onları yakalayanlar hırsız!

Bekliyorum, yakında Binali Yıldırım’ın karşısına geçip, “Kim çalmış, sen çaldın” diye suçlarlarsa hiç şaşırmayacağım. Artık algı operasyonları o hale geldi ki, ölçü filan kalmadı. Salla sallayabildiğin kadar. Nasıl olsa karşıda “bravo” diye bağırıp elleri patlayıncaya kadar alkışlayacak bir kitle var.

Yaşadık biz zaten bunları…

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • nayirov

    22 Mayıs 2019
    0 0
    En az sizin yazdığınız,kör göze parmak yaptığınız,insanları biraz da olsa gerçekleri görmeye çalışması gerektiğini anlatmaya çalışmanızı taktirle karşılıyorum.Lakin bırakın bahsettiğiniz o karşı güruh'u,onların mahalle baskılarına dayanamayanlar,yada mış-miş gibi yapanlar ında algı operasyonlarına kapılan bir güruhta mencuttur.
  • hursit dilaver 1

    20 Mayıs 2019
    1 0
    bu gün gene şaştım. süleyman soylu bakanımın haberini gördüm, 24 tvde. İBBnin VERİLERİ KOPYALANMIŞ dedi. şaşırdım. 3 gün önce TGRTde kopyalattırmadık demişti. ŞİMDİ DOĞRUSU NE.. İSTANBULDAKİ SİLAH VE MUHİMMAT DEPOLARININ LİSTESİ VE VERİLER, DHKPCNİN ELİNE Mİ GEÇTİ. YA DA İŞGAL OLACAKSA NATO AJANLARININ MI.. sonra apışıp kalmıyalım.haber doğrumu .o da var. ama bakan söyledi.
  • HAK DAVA

    17 Mayıs 2019
    0 0
    MERAK ETMEYİNİZ SAYIN YAZAR BU MİLLET KİMİN HIRISIZ OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYOR SEN SOR BAKALIM O HDP PKK SÖZDE MİLLET VEKİLİ SOYTARISINA SGK 5 MİLYAR DOLARI ÇALAN KİMMİŞ 31 MARTTA OYLARI ÇALAN KİMMİŞ
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER