GÜNCEL

Candaş Tolga Işık : Ankara kafelerinde nargile içerek danışman olunmaz!

Tarih
16 Ekim 2019
İzlenme
4017 Kişi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülnur Aybet’in İngiliz Channel 4 News’e verdiği röportajda Barış Pınarı Harekatı ile gerçekleri nasıl dünyanın yüzüne vurduğunu konuşuyor herkes...

Oysa Aybet sadece Channel 4 News’te değil, BBC’de, FOX News’te çıktı ve benzer tonda Türkiye’nin argümanlarını gayet doğru bir dil ve içerikle anlattı, anlatmaya devam ediyor.

Gülnur Aybet gerçek bir danışmanın nasıl olması gerektiğini gösteren şahane bir örnek.

Peki devlet kadrolarında değerli Gülnur Aybet gibi “danışman” kadrosunda görev yapan -istisnaları dışında bırakıyorumarkadaşlar neredeler şu an, Ankara’daki nargile kafelerde dedikodu yapmaktan başka ne iş yapıyorlar? Netflix’te “FIVE CAME BACK” isimli bir belgesel var.

İlgili resimİkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikan film endüstrisinin (Holywood) savaşın kazanılmasındaki rolünü anlatıyor.

Seyrederken aklıma geldi, Külliye davetlerinde baş köşede oturan ve özellikle Arap dünyasında hatırı sayılır karşılığı olan sanat dünyamızın şöhretleri sahi siz neredesiniz?

Dünyaya dert Mehmetçiğe selam olsun

Irak’ta görev yapan, Afganistan’da görev yapan Amerikan askeri NBA maçında sahaya çıkarılıp oyuncular tarafından onore ediliyor, seyirciye alkışlatılıyor. Fransız futbolcu Fransa devlet başkanına statta binlerce insanın gözü önünde maç sonrası asker selamı çakabiliyor.

Lakin Türkiye Milli Futbol Takımı ordusuna asker selamı yapınca bu sansürleniyor. Yetmiyor Avrupa’nın en büyük futbol otoritesi soruşturma başlatıyor.

Bunun adı ikiyüzlülük, bunun adı çifte standart, bunun adı haksızlık-hukuksuzluktur. Bunun bir adı daha var ama okuyucuma saygımdan yazmıyorum.

Bizim bizden başka dostumuz yok!

“Türk’ün Türk’ten başka dostu yok” sözüne başından beri ısınamamışımdır. Aşırı milliyetçi bulmuşumdur.

Dostluğun bu şekilde bir ırkla eşleşmesinin ırkçılık sayılabileceğini düşünenleri de çoğu zaman haklı görmüşümdür.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER