SİYASET

Bülent Erandaç : Saadet Partisi projesi

Tarih
30 Ağustos 2016
İzlenme
3727 Kişi
Şeytan (Üst) Akıl'ı kara kara düşündüren bir konu var. Son olarak 2 büyük başarısızlık yaşadılar.
1) 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı yıkamadılar. FETÖ enstrümanları Aziz Milletin duvarına çarptı, parçalandı.
2) Meral Akşener'i MHP'nin başına getiremediler. Devlet Bahçeli'yi yok edemediler.
Seçimle, kaos planlarıyla, darbe girişimiyle, hileyle, hurdayla bir türlü AK Parti'yi iktidardan indiremiyorlar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı kuşatamıyorlar.
Sersemlediler. Afakanlar bastı New York, Londra, Berlin, Tel Aviv şatolarını.
Başarısızlıklardan sonra duracaklar mı? Hayır. Önümüzdeki seçimlerde AK Parti'yi iktidardan düşürmek, bir koalisyon hükümeti çıkarmak için harıl harıl çalışıyorlar. Durmayacaklar. Yeni projelerinden haberdar oluyoruz. Yeni projeleri Fatih Erbakan-Saadet Partisi dizaynı... Cumhurbaşkanımıza destek çığ gibi büyüyor. Destek bugün yüzde 65'e çıktı. AK Parti çok kuvvetli. Yüzde 55'ler civarında. Önümüzde bir erken seçim veya zamanında seçim olacak. AK Parti yine tek başına iktidara geçmeye çok yakın. Fetö damarları çatladığından "Merkez sağ, milliyetçi-muhafazakâr -mütedeyyin çoğunluğu hangi noktadan girersek etkileyebiliriz? AK Parti'ye alternatif nasıl yaratabiliriz?" hazırlıkları yapıyorlar.
Merkez sağın omurgasını elinde tutan bir kitle partisi AK Parti iktidarını ancak aynı dili konuşan, mütedeyyin kitlenin içinde olan Saadet Partisi'ni projelendirerek vurmayı düşünüyorlar.
Geçen hafta işaret fişeği patlatıldı. 22 Ağustos gecesi Kâğıthane ve Eyüp taraflarındaydım. Bazı caddelerin görünen yerlerine, afişler asılıyordu. "Fatih Erbakan, Fatih Altaylı ile konuşuyor.
Habertürk TV. Teke Tek Programı.
Muhakkak izleyin' yazan afişler dikkatimi çekti. Bir an düşündüm. Fatih Erbakan ne iş? Fatih Altaylı'nın aklına nasıl bu isim geldi acaba?
Bir gün sonra, Fatih Erbakan'ı TV programında seyrettim. FETÖ için çok çarpıcı tespitler yapıyordu. Hazırlıklı gelmişti. Rahmetli Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, babasının FETÖ elebaşı Gülen'e ve örgüte bakışını anlatıyordu. Fatih Erbakan'ın mesajlar içeren konuşmasındaki bazı noktalar, dikkati çekiciydi.
♦ Olaylarla ilgili açıklamayı vakfımızın internet sayfasında hemen yaptık.
♦ Bunun antidemokratik bir eylem olduğunu dile getirdik.
♦ En çok askeri müdahaleye karşı olacak camia biziz.
♦ Erbakan Hoca olsaydı, FETÖ böyle örgütlenemezdi.
♦ Dinler arası diyalogun amacı İslam'ı tahrif etmek.
♦ SİYONİZM FETÖ'yü maşa olarak kullandı.
♦ TSK'nin yıpratılmasına milli görüş olarak karşıyız' Belli oluyor ki, Fatih Erbakan'ı birileri yola soktu. Saadet Partisi dizayn edilirse, Fatih Erbakan'ın genel başkan olacağı bir Saadet Partisi desteklenirse (görünmez güçlerin etkisi) siyasette ne yapar? Akıllara bu soru geliyor. Seçimlerle, ilgili olarak önemli hazırlıklar var.
ANAYASA HAZIRLIK KOMİTESİ:
15 Temmuz sonrası, Başbakan Binalı Yıldırım'ın başlattığı, Milli Birlik ve kardeşlik temasları doğrultusunda, üç parti, mini anayasa paketi üzerinde çalışıyor. Komite'nin son toplantısında AK Parti genel sekreteri Abdülhamit Gül, bir öneride bulundu: YEREL SEÇİMLER 2018 YILINDA YAPILSIN. CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ 2019 YILINDA YAPILSIN. GENEL SEÇİMLER 2020 YILINDA YAPILSIN.
(Genel seçim 5 yıla çıksın)

SONUÇ: Eğer üç parti, AK Parti/ CHP/MHP anlaşması olursa 2019 yılında 3 seçim birden yapılmayacak.
Böyle bir düşünce seçimlere yönelik sadece partilerin değil, Türkiye üzerinde emelleri olan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı kuşatmak için yanıp tutuşan Şeytan Akıl (Üst Akıl) için de önemli bir konu haline geliyor. Zaman su gibi akıyor.
Bir bakmışız, seçim sandıkları arka arka arkaya geliyor.
HİÇ UNUTMAMALIYIZ. ŞEYTAN (ÜST) AKIL, UYUMAZ. TATİL YAPMAZ. PROJELERİ BİTMEZ

Takvim
30 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER