SİYASET

Bülent Erandaç : Derin Amerika MHP tarlasını sürüyor

Tarih
18 Mayıs 2016
İzlenme
3007 Kişi

ABD'nin Başkan adaylarından Clinton, Dışişleri Bakanı olduğu 2011'de İstanbul'a gelmişti. Bahçeli ile görüşmek istemiş ancak Bahçeli kabul etmemişti. Bunun üzerine Clinton MHP Grup Başkanvekili olan Meral Akşener ile Conrad'da buluşmuştu. Clinton aynı otelde Kılıçdaroğlu ve Demirtaş ile de bir araya gelmişti.

Bir süreden beri, MHP üzerinde oynanan oyunların tepeden fotoğrafını çekiyoruz. Amacımız, Yeni Türkiye lideri Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a yönelik kumpasların köklerine inmektir. Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başına, Selahattin Demirtaş'ı HDP'nin başına getiren ÜST AKIL'ın siyasal mühendisleri, Erdoğan'ı kuşatmada, önemli mevzilerden birisi olabilecek MHP'yi de dizayn etmeyi kafalarına koymuşlardı.
"Derin Amerika, MHP tarlasını sürüyor" başlığımız, MHP'de bir genel başkan değiştirmenin çok ötesindeki süreci açıklıyor.
Çünkü MHP, Türkiye üzerinde hesaplar yapan küresel güçlerin ve GLADYO'nun, ellerini sokmaya çalıştıkları ilk adreslerden birisi. Yani, MHP (Ülkücü) tarlasını sürmeye çok teşne olan odak var. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun deyimiyle "Ülkücülerin tarlasını sürmek isteyen" odakların iştahı, Büyük Türkiye yürüyüşünü başlatan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı kuşatma planlarına yönelik kabardı. Peki, Derin Amerika ve Avrupa'nın Devlet Bahçeli'yi devirme kararı ne zaman verildi?...
HILLARY CLİNTON-MERAL AKŞENER fotoğrafı Türkiye siyasetini dizaynın arka planından çok önemli mesajlar veriyor.
Derin Amerika, küresel planlarını en az 25 yıl önceden yapar. Gelişmelere göre planlarını revize eder. İstanbul'daki Conrad Oteli'nde çekilmiş,
DERİN ADAM BÜYÜKELÇİ RICCIARDONE'nin de bulunduğu fotoğrafa dikkatle bakınız.
(Değerli kardeşim KanalA Genel Yönetmeni Alper Tan'a teşekkür ediyorum) MHP için hücum kararı 7 Haziran seçimlerinden bir gün sonra verildi. 8 Haziran sabahı harekete geçen siyaset mühendisleri, Derin Amerika'nın kuklası, okyanus ötesinde pişirilen "Yüzde 60'lık blok" söylemini tedavüle soktu.
IMF valisi Kemal Derviş, Hürriyet ve CNNTÜRKTV'den, baronların planını üflemeye başladı. Hedef, CHP, MHP ve HDP ortaklığı ile sandıktan birinci parti çıkan AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak, Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'ı iş göremez hale getirmekti. Başta, batıya eklemlenmiş Medya, Hürriyet, Cumhuriyet, FETÖ, CHP, HDP, terör örgütleri, yabancı misyon temsilcileri, yabancı servislerin destek verdiği proje işlenmeye başladı.Derin Amerika'nın kuklası GLADYO-B (FETÖ ) projeye arka çıktı. Ancak tezgâhlarını Devlet Bahçeli bozdu... Kılıçdaroğlu'nun, Başbakanlık koltuğu dağıtma hevesini elinin tersi ile iten Bahçeli, ahlak dersi verdi: "Yüzde 60'lık blok bize göre boş laf.
Oranların toplamıyla hükümet kurulacaksa, ne ilkeye, ne ahlaka, ne de haysiyete ihtiyaç vardır. MHP küresel plan ve projelere tetikçilik yapan kiralık katillerin hiçbir şart altında meşruiyet kazanmalarına hizmet etmez." Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın küresel tezgâhları anında okuması, üstün liderlik özelliklerini devreye sokması ile Türkiyemiz ve AK Parti büyük bir tehlikenin eşiğinden döndü. 1 Kasım'da AK Parti'nin yeniden yüzde 50 ile tek başına iktidara gelmesi, sürülmekte olan MHP tarlasının ele geçirilmesi aşamasına işi getirdi. Bahçeli'nin, PKK-Terörle mücadele, Suriye ve Rusya ile yaşanan gerilim sürecinde de milli bir duruş sergilemesi, Derin Amerika'yı çok rahatsız ediyordu. Doğan medya-CNNTÜRKTV işaret fişeğini çaktı. Akşener'e, "Başbakan olacağım" sloganını söyletti. Akşener, Gladyo-B ve Baronlar desteğiyle organize edilen kalabalıklar tarafından karşılanıyordu.

SONUÇ: Edelman'a, Abramowitz'e Ricciardone'ye, Graham Fuller'e, Rubin'e ithaf olunur. MHP'yi operasyona sokmayı başaramayacaksınız. Kılıçdaroğlu/Demirtaş, Büyük Türkiye ve Yeni Türkiye'nin bayrak ismi Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın 21'inci Yüzyıl yürüyüşünü durduramayacaksınız. 

Takvim
18 Mayıs 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER