SİYASET

Bülent Erandaç : Derin ABD’nin yeni projesi

Tarih
04 Eylül 2017
İzlenme
3095 Kişi
New York-Londra-Berlin-Paris-Tel Aviv'de oturan BARONLARIN TEPE YÖNETİMİ ÜST AKIL, "ILIMLI MİLLİYETÇİLİK PROJESİ"ni devreye soktu. Bu projeyle Türkiyemiz'de, "2'nci iç siyaseti dizayn" çalışması yapmayı hayal ediyorlar.

2010 yılında, "1'inci iç siyaseti dizayn"da, CIA ajanı-NATO kuklası Fetullah kullanılarak, CHP ve HDP dizayn edilmişti. Liderleri değiştirilmişti.
MHP lideri Devlet Bahçeli'ye diş geçirememişlerdi.
Yeni kurgulanan, ILIMLI MİLLİYETÇİLİK PROJESİ'ne göre, MHP'yi iki parçaya ayırarak MİLLİYETÇİLERİ-ÜLKÜCÜLERİ BÖLME HESAPLANIYOR. Ve bu işte Meral Akşener'i, "İngiliz anahtarı" özelliğinde, yeni bir parti için yola çıkardılar. DERİN AMERİKA (PENTAGON-CIA) bir taşla çok kuş vurma peşinde. CIA-PENTAGON'un hazırladığı bir ILIMLI İSLAM PROJESİ vardı. Türkiye sahasında NATO Gladyosu Fetullah'ı kullandılar. Bu sefer CIA-Pentagon, ILIMLI MİLLİYETÇİLİK PROJESİ üzerinden yürüyorlar. Dine vurgu yapan, etnik kimliğe seslenen, hem Türkiye'de hem de ASYA TÜRK DEVLETLERİ'NDE insanları kendi lehine kışkırtabilecek, milliyetçi görünümlü yeni bir siyasi akıma ihtiyaç duydular. Bir taraftan, yükseltikleri ulusalcı dalgayı yönlendirmeye, diğer taraftan MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ kesimden parçalar koparmaya çalışıyorlar. Yeni proje... FETÖ'ye göz kırpacak, ABD'ye dayanacak, ulusalcı olacak...
Bunu sağlamak için de Türkiye'de yeni bir sözde milliyetçi parti kuruluşuna soyundular. ÜST AKLIN enstrümanları, eski Türkiyeciler'i de "ikinci iç siyaseti dizayn" çalışmasında TEPE TEPE kullanmanın peşindeler.
CHP ve HDP'de hareket sağlandı.
Şimdi, dışarıdan gelen bir iktidar teklifi karşısında Meral Akşener yollara düştü.
Bakınız, ABD ve Avrupa kaynaklı istihbarat servisli politik yayınlara, Meral Akşener'i parlatıyorlar... Alman ortaklı medya hareket halinde.
Başarılı olabilirler mi?
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, Emperyalist Batı'ya meydan okurken, MİLLİ DURUŞ sergilerken, Batı'ya selam duran Meral Akşener neyin peşinde? ATLANTİK SİSTEMİNİN yeni projesinin parçası olacaklar bilmelidirler ki, ABD-NATO'nun neferleri durumuna düşeceklerdir.
15 Temmuz DARBE GİRİŞİMİNDE BAŞARILI OLAMAMANIN IZDIRABI İÇİNDELER.
Belli ki, derin ABD siyasetle hem içeride hem dışarı da mevzi geliştiriyor.
Türkiye'de Yeni MİLLİYETÇİ partiyi 2 parametre üzerinde yürütüyorlar.
Çünkü Washington (Berlin), CUMHURBAŞBAŞKANLIK seçimine gidilirken el ele yürüyeceği isim istiyor.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıratı yeterli değil.
Çünkü ABD'nin küresel bir güç olarak hem TÜRKİYE MİLLİYETÇİLERİ hem de Asya TÜRK DEVLETLERİ üzerinde bir etkisinin olması gerekmektedir. Bunu da Akşener, "İngiliz anahtarı Formülü"yle sağlayacaklarını sanıyorlar. İçeride, "ikinci iç siyaseti dizayn" çalışmasında CHP-HDP (PKK)-MERAL AKŞENER formülü merkeze konarken, dışımızda da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın karizmasını çizme tezgâhındalar.
KATAR'A vurarak, Kuzey Irak'ta Barzani'ye, bağımsızlık türküleri söyleterek, Suriye'de PKK (PYD)'ye bağımsız kantonlar vaat ederek, Derin ABD planı yürütülüyor.

SONUÇ: Çok iyi biliyoruz. TÜRK ASKERİNİN FIRAT KALKANI ile gösterdiği üstün başarıdan PENTAGON çıldırdı. Tayyip Erdoğan- Devlet Bahçeli'nin, TÜRKİYE'NİN BEKASI'NI KORUMADA ORTAK TAVRINDAN VE MİLLİ DURUŞ'LARINDAN çok rahatsızlar.
Şimdi dertleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen Milliyetçi-Ülkücü desteğini parçalamak. Meral Akşener üzerinden Türk Milliyetçilerini SAVURMAK. DERİN ABD'NİN RÜYASI AZİZ MİLLETİMİZİN KABUSUDUR

Takvim
4 Eylül 2017 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER