POLEMİK

Ahmet Hakan : DİRİLİŞ VE KELEBEK ÖDÜLÜ

Tarih
17 Kasım 2016
İzlenme
4372 Kişi
BAŞTAN beri izlediğim ve sevdiğim bir dizidir “Diriliş”. Daha ilk başladığı dönemde “Diriliş”le ilgili övücü bir yazı yazmıştım.

Kelebek okurlarının “Altın Kelebek”i bu diziye layık görmesine sevindim, hem de çok sevindim. Tabii ki bir lütuf değildi bu, sonuna kadar hak ediyordu dizi ödülü.

Fakat ödül gecesi, dizi yapımcısının ve senaristinin yaşanan bir karambol sonucu teşekkür edemeden sahneden ayrılması hiç de iyi olmadı. Keşke hata hemen fark edilse ve anında telafi edilebilseydi. Gerçi daha sonra telafi için girişimler olmuş ama neyse!

Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • AaaaaA

    20 Kasım 2016
    0 0
    Ilk defa ahmet hakan makalesi tarafsız olmuş bir de Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanına vuracaksan bu yonden mi vurulur halkın tam kahraman kabul ettiği 15 temmuz gecesi hava alanın da halkı ile beraber iken yazısı da çok güzel idi tarafsız dobra dobra
  • Nark0z

    17 Kasım 2016
    2 0
    Okan Bayülgen ilk acıklamasında '' bu konu için daha önce tembihlediğimiz hostes kızımız tarafından sahneden alındılar'' bakın kımse bunu görmüyor. Bu konu için daha önce tembihlediğimiz hostes kızımız tarafından :)
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER