POLEMİK

Ahmet Hakan : Andımız karşıtlarının beş türlü riyakârlığı

Tarih
22 Ekim 2018
İzlenme
1185 Kişi

BİRİNCİ TÜR RİYAKÂRLIK: “Minnacık çocuklara soğukta yemin mi ettirilir” derler... Ama minnacık çocukların tacize falan uğramasına pek ses etmezler.

İKİNCİ TÜR RİYAKÂRLIK: ‘Andımız’la faşizm arasında kolaylıkla bağ kurarlar... Ama en azılı baskı politikalarına destek vermekten kaçınmazlar.

ÜÇÜNCÜ TÜR RİYAKÂRLIK: “Çocuklara devlet ideolojisi benimsetilemez” derler... Ama hayallerinde hep kafalarına göre nesiller yetiştirmek vardır.

DÖRDÜNCÜ TÜR RİYAKÂRLIK: “Çağdaş dünyada kaldı mı böyle uygulamalar” derler... Ama çağdaş dünyada var olan şeylere “Bize uymaz” diye itiraz ederler.

BEŞİNCİ TÜR RİYAKÂRLIK: “Danıştay’ın verdiği karar baştan sona yanlıştır” derler... Ama yeri geldiğinde “Yargı kararıdır, biz karışamayız” derler.

MESELENİN ÖZÜNÜN ÖZÜNÜN ÖZÜ!

‘ANDIMIZ’I İSTEYENLER DİYORLAR Kİ:

Biz Türk’ü bir ırk olarak tanımlamıyoruz. Öyle olsa

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Oğlum Bas Git

    24 Ekim 2018
    0 0
    Sen oku... Ama riyakarlık yapma, insanları bir rahat bırak da tercih haklarını kullanma şansları olsun. Kiminki riyakarlık? Dam biti...
  • Namyelüs

    22 Ekim 2018
    1 0
    ZORLA söyletilen bir and:Bir diktanın küçük yaşlardan itibaren beyinleri belli bir iradenin tekeline almaktan başka bir işe yaramaz.Özgürce düşünen bir insan yetiştirmekten çok bir robot yapmaya benzer.Robotlarda bir robot olduklarının farkına ömür boyu varamazlar değil mi?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER