POLEMİK

Tamer Korkmaz : Gauck guk eden adama “el pençe divan” duran John!

Tarih
10 Kasım 2016
İzlenme
2005 Kişi
Belçika Mahkemesi'nden skandal bir PKK kararı çıktı: Mahkeme, “PKK'nın silahlı mücadele yürüttüğünü; bu durumun da terör suçlaması kapsamında değerlendirilemeyeceğini” beyan etti! 


İşbu hüküm, NATO'nun ve AB'nin merkezi Brüksel'in “PKK terör örgütünün hamisi olduğunun” akıllara ziyan bir mahkeme kararı ile tescillenmesi anlamına geliyor.

Bu vesile ile Müslüm Baba'nın bir filminde sarf ettiği “Cinayet işleyebilirim ama asla adam öldüremem” repliğini hatırlıyoruz!

*

Belçika'sından Almanya'sına kadar AB devletleri, Terör Partisi HDP'nin eş genel başkanlarıyla bazı vekillerinin tutuklanmasından dolayı Türkiye'ye ateş püskürüyorlar.

Bu Haçlı devletleri, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı dillerini yutmuşlardı. Dahası, “Türkiye'de darbe başarılamadı” diye karalar bağlamışlardı. Mısır'daki El Sisi'nin darbesini alkışlayan “Fevkalade Demokrat!” Avrupa Birliği'nden söz ediyoruz!

AB devletleri için “demokrasi” lakırdısı da; “terörle mücadele” repliği de tam anlamıyla bir illüzyondan ibarettir…

PKK terör örgütünün uzantısı/parçası HDP'ye hararetle koltuk çıkıyorlar, bir başka deyişle terör odaklarını sahipleniyorlar: Haliyle, AB bundan böyle “Avrupa Terör Birliği” olarak anılmayı hak ediyor!

*

AB'nin küstah temsilcileri; medyamızın Washington Portakalı Cumhuriyet “gazete”si ile işbu “gazete”nin casusluktan yargılanan firari durumdaki eski genel yayın yönetmeni John Dündar için de seferber oldu. Ankara'ya “posta koymaya” yeltendiler!

Dündar'ın cebine itina ile pasaportunu yerleştiren Almanya devletinin “başı” Joachim Gauck, Casusluk Sanığı'nı “sarayında” kabul etti! John Dündar, “eski papaz” Gauck'un yanında 'el pençe divan' vaziyette duruyordu.

Joachim Gauck, vaktiyle CIA tarafından kurulan Almanya'daki “Atlantik Brücke” derneğinin üyeleri arasındadır. Aydın Doğan'ın kankası Angela Merkel ile Ertuğrul Ö.'nün “enseye tokat” dostu Kai Diekmann da CIA'in himayesindeki bu derneğin üyesidirler!

*

Almanya Cumhurbaşkanı Gauck “HDP'lilerin tutuklanmasıyla dehşete düştüğünü” söyledi. Ardından “Bunu yanıtsız bırakmayız” diyerek aklınca Türkiye'yi tehdit etti!

En başından beri PKK terör örgütüne her türlü desteği vermiş olan Almanya'nın başındaki bu kişi, “Uluslararası terörizmi yöneten Batılı devlet başkanlarından birisi” olarak böyle konuşuyor!

-Hiçbirisinin “iyi hal kâğıdı” yoktur!

FETÖ'nün kaçak savcıları Mister Kara ile Mister Öz, Almanya devletince himaye ediliyor; FETÖ'nün kendisine pasladığı “TIR'larla ilgili Ankara'ya DAEŞ iftirası atan” yayınları yapan casusluk sanığı firari John Dündar, Alman Sarayı'nda Gauck tarafından pamuklara sarılıyor; Amerikancı Cumhuriyet'in İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Almanya'da gününü gün ediyor! Çok sayıda FETÖ mensubu da Alman derin devleti taraf��ndan özel korumaya alınmış vaziyette bu ülkede cirit atıyor!

İşte ikide birde Türkiye'ye “Gauck guk eden” adamın başında bulunduğu Almanya, böyle bir ülkedir! Almanya, terör örgütlerine kucak açan devletin adıdır. Almanya, aynen İsrail ve ABD gibi bir Terör Devleti'dir.

*

Kasım 2009'daki Almanya ziyareti esnasında (BND'nin de topa girdiği bir ortamda!) “CHP'nin başına paraşütle indirileceğini öğrenen” ve birkaç ay sonra da “kasetle gelen” Kemal Kılıçdaroğlu, Terör Partisi HDP'li vekillerin tutuklanmalarına (aynen Gauck gibi) sert çıktı!

Böylece HDPKK'nın ne denli azılı bir destekçisi olduğunu bir kere daha gösterdi. CHP'nin önce MYK'sını ardından da PM'sini toplayıp; Terör Partisi'ne artı FETÖ ile PKK'nın yandaşı Amerikancı Cumhuriyet “gazete”sine koltuk çıkan bir “manifesto!” yayınladı…

“Direnme hakkı” lafı üzerinden açıkça “İSYAN” çağrısı yaptı; KAOS'tan fal tuttu!

Sadece bu çıkışı bile (tek başına) onun maskesini düşürüyor…

Altı yıl önce CHP'nin başına neden paraşütle indirildiğini de göstermeye yetiyor!

Yenişafak
9 Kasım 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER