DÜNYA

Tamer Korkmaz : Doksan dört yıldır yuvarlanan taş…

Tarih
06 Aralık 2018
İzlenme
1862 Kişi

Haydut Devlet ABD’nin kırk birinci başkanı Baba Bush doksan dört yaşında öldü. Dünyanın gördüğü en büyük zalimlerden, kan dökücülerden biriydi. Trump’ın favori başkanı Reagan’ın yardımcısıydı. Sonrasında bir dönem başkanlık yaptı. “Soğuk Savaş” yılları, onun başkanlığı sırasında sona erdi.

1991’deki kırk üç günlük Birinci Körfez Harbi’nde çok sayıda sivilin, masumun katledilmesinin “emrini veren” Başkan’dır: ABD’nin Irak’taki yüz dokuz binden fazla saldırı uçuşunda, tam seksen dört bin iki yüz ton bomba atılmıştır!

ABD’nin ileri gelenleri, birkaç gündür işte böylesi bir Azılı Katil’in arkasından övgüler yağdırıyorlar…

Birinci Bush’un Ulusal Katedral’de yapılan cenaze töreninde konuşan Trump’ın yardımcısı Mike Pence “George H.W. Bush Beyaz Saray’dan ayrılırken, barış dolu, müreffeh, daha güvenli bir ABD ve dünya bıraktı” diye konuştu! Adeta dalga geçer gibi…

Yani, nedir? Evanjelist Pence, Irak’taki masumları, sivilleri, Müslümanları kasten öldürdüğü için Bush’una minnettardır ve işte bu katliamları gerçekleştirdiği için de “dünya daha güvenli bir yer” olmuştur!

Türkiye’deki ve dahi dünyanın dört bir yanındaki Amerikan Muhipleri’nin, Tesir Ajanları’nın ABD’sinden bahsediyoruz:

Ne kadar çok masum insanı, Müslüman’ı hunharca öldürürlerse o denli mutlu oluyorlar! Onların Barış’tan kastettikleri de “Demokrasi” dedikleri de işte budur!

Ancak, asla unutulmasın ki; “Kâfirler istemese de, Allah nurunu tamamlayacaktır!”

1992’DE NE DEMİŞTİ?

Evanjelizm’in önde gelen isimleri arasında yer alan “İslam Düşmanı” Jerry Falwell (1933-2007) zamanında Baba Bush’un hizmetindeydi! Evanjelizm, Siyonizm’in Hıristiyanlık içindeki temsilciliği gibidir…

Birinci Bush, başkanlığının son aylarında aynen şöyle demişti: “Ülkemizi Yahudi- Hıristiyan birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız!” (24.08.1992)

“Haçlı Siyonist ittifakı diye bir şey yoktur. Bu gibi laflar komplo teorisidir” diyerek hasıraltı çalışan Özel Görevli Taha’giller Familyası’nın “kimlerin hizmetinde olduğu” belli değil mi?

OĞLUNUN ZULMÜ, BABASINI DA GEÇMİŞTİ

Birinci George Bush, 1976-1977 döneminde CIA’in başkanıydı.

İkinci Dünya Harbi’nden birkaç yıl sonrasında CIA tarafından kurulan Moon Tarikatı’nın lideri Sun Myung Moon Baba Bush’a çok yakındı.

Oğlu İkinci Bush da Moon’culara pek yakın durdu.

Moon Tarikatı, Oğul Bush’u hileyle kazandığı 2000 yılı seçimlerinde desteklediler. Dabılyu Bush’a yemin töreninden bir gün önce (19 Ocak 2001) özel bir yemek verdiler.

İkinci Körfez Savaşı’nı gerçekleştiren Oğul Bush’un zulmü ve kan dökülücülüğü Baba’sını da geçti. Baba Bush’un katlettirdiği Irak’lıların (sivil ve asker) sayısı yüz binleri bulmuştu; oğul İkinci Bush’un öldürttüğü Iraklıların sayısı ise bir milyon iki yüz binden fazlaydı!

2003’te Irak’ın Gayrı Meşru İşgali, 11 Eylül 2001 tarihindeki “Kurgusal Saldırılar” sayesinde icra edildi…

İtalya’nın eski cumhurbaşkanı (Tescilli Gladyo’cu) Francesco Cossiga bile, Corriere dela Sera’ya verdiği bir röportajda (Aralık 2007) bunu itiraf etmiştir:

“11 Eylül saldırılarının CIA ve MOSSAD işbirliği ile yapıldığı gerçeği bütün küresel istihbarat örgütleri tarafından biliniyor. 11 Eylül, İslam dünyasını suçlamak ve Batılı güçleri Afganistan ile Irak’a müdahaleye tahrik etmek için planlanıp gerçekleştirildi…”

O TARİHE DİKKAT!

Başkan Birinci Bush’un ABD Kongresi’nde “Yeni Dünya Düzeni”ni açıkladığı tarih, manidardır: 11 Eylül 1991!

Bush ve Laden aileleri, 11 Eylül 2001 öncesindeki yirmi beş sene boyunca çok yakındılar; “iş ilişkileri” içindeydiler. Mesela, Baba Bush başkanlığı sona erdikten sonra Carlyle Group’ta yüksek ücretle danışmanlığa başladı. Carlyle şirketinin önde gelen ortaklarından biri Laden Ailesi’ne mensuptu.

11 Eylül’ün üzerinden haftalar geçmesine rağmen, Baba Bush ve dahi Carlyle’daki dostları Laden Ailesi’ne destek vermekten vazgeçmemişlerdi!

Usame Bin Laden’in kardeşlerinden biri olan Şefik, 11 Eylül sabahı Carlyle Group’ta iş toplantısındaydı…

Sadece bir gün önce, aynı toplantıda Baba Bush ve Şefik, diğer Carlyle kodamanlarıyla sohbet ediyordu!

11 Eylül “Kurgusal” Saldırıları gerçekleştirildiğinde herkese konulan uçuş yasağı sadece Laden Ailesi’nin fertleri için geçerli olmamıştı: Çok sayıda Laden soyadlı kişi, FBI’ın bilgisi dâhilinde denizaşırı seyahate çıktılar!

Hepsinden ötesi var: 11 Eylül 2001’den birkaç hafta sonra, ABD Başkanı Oğul Dabılyu Bush “özel bir telefon hattından” Usame Bin Laden ile görüştü!

“Wanted” dümeni, Bin Laden’in 2 Mayıs 2011’de Pakistan’daki bir operasyonda ABD’nin özel timince “öldürüldüğü” yalanına kadar sürdü! Gerçekte, Bin Laden 20 Şubat 2007 tarihinde böbrek yetmezliğinden ölmüştür!

Trump, şu malum Amerikan Medyası’na bozuk çalarken “Fake News” demeyi seviyor: Son yıllardaki Sahte Haber’in (Haçlı) Kralı, Obama döneminde Beyaz Saray’da üretildi ve Bin Laden yalanında saklıdır; “Sarı Şeytan” mabadını kaldırsa görecektir!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER