GÜNCEL

Recep Yazgan : Erdoğan’ın konuşmasından FETÖ’yü kaldırdılar!

Tarih
01 Eylül 2019
İzlenme
2264 Kişi

AK parti 18. Kuruluş yıl dönümü tanıtım videosundaki Erdoğan’ın konuşmasından FETÖ’yü kim sildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 18. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan videodaki Erdoğan konuşmasından FETÖ ifadesini çıkardılar.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ATO Congresium'da düzenlenen törene katıldı.

Tören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ünal konuşmasını “Genel Başkanımızın hitapları öncesinde bir 18 yıllık hikâyemizin anlatıldığı filmi sizlerle paylaşacağız” dedikten sonra Cumhurbaşkanıyla beraber, AK Parti 18. kuruluş yıldönümü tanıtım filmi gösterimine geçildi.

Tanıtım videosunun 7.20 dakikasından sonra, Türkiye’nin yükselişini sekteye uğratmak amacıyla karanlık güçlerin üzerimize saldığı örgütlerden bahsedilirken Cumhurbaşkanı’nın meşhur, “Bir taraftan PKK, bir taraftan FETO, bir taraftan DEAŞ, bir taraftan PYD, bir taraftan YPG, topunuz gelin! Allah’ın izniyle bu milleti aşamayacaksınız…” şeklindeki konuşması yer alıyordu.

Ne var ki konuşmasının orijinalindeki FETÖ sözcüğü, AK Parti 18. kuruluş yıldönümü tanıtım filminde yoktu.

Kaldırılmış, silinmişti…

Erdoğan’ın konuşmasında FETÖ ifadesinin neden yer almadığı veya neden silindiği aradan geçen zaman içeresinde hâlâ anlaşılamadı.

Program 23 Ağustos’ta gerçekleştirildi.

Bugün 1 Eylül…

Parti’den bir açıklama yapılmadı…

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 18'inci kuruluş yıl dönümü programında Erdoğan’a konuşmasını sansürleyerek izlettirildiği görüntüler yani FETÖ’nün kaldırıldığı Cumhurbaşkanı’nın konuşması AK Parti’nin resmi internet sitesinde programın kaydıyla beraber şu linkte hala mevcut;

http://www.akparti.org.tr/haberler/cumhurbaskanimiz-ve-genel-baskanimiz-erdogan-18-kurulus-yil-donumu-torenine-katildi/

Videonun 7. dakika 38. saniyede Erdoğan konuşmasındaki FETÖ ifadesinin silindiği apaçık belli oluyor.

Bu da konuşmanın orijinali, 0.50 saniyede FETO sözcüğü var…

https://www.youtube.com/watch?v=yLk0opSfqEw

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden bir ay sonra, 10 Ağustos 2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde toplanan vatandaşlara, "Kandil'dekiler birileri kendilerine göre açıklama yapıyor, kırsaldan şehre ineceklermiş. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var!

yazının devamı


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • ahmet

    01 Eylül 2019
    2 0
    yahu adama sorarlar. konuşmayı yapan, kendi konuşmasından o kelimenin kaldırıldığını farketmedi ve ses çıkartmadı da sen mi farkettin? Şayet olay doğru ise... Demekki FETÖ hala canlı ve AKP nin ana beynine kadar eli uzanabiliyor. Vay halinize... vay halimize... Biz de millet olarak rahatlamıştık FETÖ bitti diye
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER