SİYASET

Recep Yazgan : Meral Akşener'in danışmanı Erdoğan’dan helallik istedi!

Tarih
17 Nisan 2023
İzlenme
922 Kişi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, İYİ Parti’den istifa etti, AK Parti’ye katıldı.

“14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'lılara bırakmayız. İnsan yanlış gördüğünde sırtını da dönmeyi bilmeli. İhanet çukuruna hizmet etmemek adına AK Parti'ye katıldım.” diyen Özvarinli Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan helallik istedi.

Özvarinli sosyal medya hesabında, “Her şeyin bilincindeyiz, farkındayız. Türk Milletine karşı sorumluluğumuz, sırra vakıf olmanın verdiği yükün altında Milletimiz adına mücadelemize devam edeceğiz. Uygun zamanda, tek kıymetlimiz Türk Milletinin menfaatleri uğruna kimsenin gözünün yaşına bakmadan konuşacağız.” diyerek mücadele fitilini ateşlemişti.

İYİ Parti’nin milletvekili aday liste eleştirilerine, Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın, “Ben olsam HDP ile görüşüp İçişleri Bakanlığı verirdim” şeklindeki açıklamasını Buğra Kavuncu’ya sorarak başlamıştı; “Kim bu adamın pazarlığını yaptı Buğra Kavuncu? Derhal Türk Milletine yakışmayan bu şahsı listenizden düşürün! Bu şahsın listeden istifa etmesi gerekir. Böyle bir kişi Türk Milletini temsil edemez.”.

Partisinin milletvekili liste eleştirilerini giderek artan şiddetle devam ettirdi;

Adnan Beker 2009'da Pursaklar’dan MHP Belediye Başkan Adayı, bir dönem ATO Meclis üyesi. Organize suç örgütü üyesi... Kaçak kömür tüccarı… Yağma, kumar, rüşvet, çek-senet tahsilatı, tefecilik dahil geniş suç portföyü…

Bu ülkede esas mücadele namusluyla namussuzların mücadelesi... Biz namuslulardan olacağız! Banka dekontlarıyla tehdit edilip susturulan siyasetçilerden olmayacağız. Milletin vekilliğini satanların isimleri banka dekontlarında yazıyor!

 Elâzığ 1. Sıra Adayı; FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e ‘Allah Dostu’ ifadelerini kullanan Avukat İrfan Sönmez…

Bu listelerin hesabı sorulmaz mı zannettiniz?

İstanbul 3’üncü bölge 2. sıradan Milletvekili Adayı Delta İnşaat'ın sahibi Vanlı Seyithan İzsiz'in Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu katleden PKK'lı Nurullah Semo'ya burs verdiği ortaya çıktı!

Bu şahsı kim ne karşılığı aday yaptı, mazisi nedir?

HDP ile bakanlık bölüşecek yapının ön hazırlığı yapılmış...

FETÖ mensupları inisiyatifi ele almış...

Maskeli balonun sahte yüzleri... Maskeleriniz düşecek! Pis oluktan temiz su akmaz! Bunlara devlet emanet edilmez.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER