SİYASET

Kurtuluş Tayiz : Bir yavuz hırsız: Kılıçdaroğlu

Tarih
11 Aralık 2017
İzlenme
1789 Kişi
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beşikteki bebeği yolsuzluğa bulaştıracak kadar değer yoksunu, ahlaksız, utanmaz, üçkağıtçı biri. Müslüman kılığına bürünen Haçlı FTEÖ’den farklı değil ahlakı; aynı sinsilik, aynı ikiyüzlülük, aynı münafıklık, aynı yalancılık ve aynı iftiracı kişiliğe sahip.

FETÖ çetesi, bu topraklarda rastlamadığımız bir siyaset anlayışına ve karaktere sahipti. CHP’deki Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi de aynı özelliklere sahip.

Şeytanın vücut bulmuş hali gibiler; ne hileleri bitiyor ne hainlikleri. Yalanı, iftirayı normal bir düşünme ve yaşama biçimi haline getirmişler. En büyük silahları yalan ve iftira. Mütemadiyen, bıkmadan, usanmadan yalana başvuruyor, durmadan itibar suikastı yapıyorlar.

Utanmayan biri insan/Müslüman olur mu?

Evet, bunların Müslümanlıkları kuşkulu; siyasetin doğasında gerçekleri eğip bükme vardır -en azından görmediğimiz bir şey değil- ama yalan ve iftira bunlar için ekmek su gibi. Kemal Kılıçdaroğlu, akşama çıkmayan yalanları karşısında bir kez olsun ar etmedi, “arkadaş beni yanılttılar, kandırdılar, özür dilerim” demedi. İnsan olsa, bu kadar günahına girdiği insanın karşısında, göstermelik de olsa “hakkınızı helal edin” derdi.

Ama boşuna beklemeyelim, milletin karşısına hiçbir zaman “insan” gibi çıkmayacaklar. Çünkü formatlandıkları siyasetin bir ahlakı yok; siyasi varlıklarını tamamen ahlaksızlığa borçlular. FETÖ’cü bütün tiplerin aynı ortak özelliğe sahip olduklarını iyi hatırlayalım; bu örgüt, yabancı devletlerin gizli servis laboratuvarlarında formatlandı ve gerçek anlamda bir “yapay zeka”ya sahipler. Bunlardan normal Müslüman/insan davranışı beklemek doğru değil zaten. Ruhlarını şeytana/ABD’ye satmış tipler.

FETÖ militanları gibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da attığı her iftira aslında bir itiraf niteliği taşıyor; Kılıçdaroğlu’nun son günlerde diline doladığı “yolsuzluk”, “rüşvet” ve “hırsızlık” suçlaması tam da kendi gerçeğini yansıtıyor. Ataşehir Belediyesi’nin kıyıya vuran yolsuzluk ve hırsızlık dosyaları Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar uzanıyor. Beşikteki torununu dahi yolsuzluğa bulaştıran bu adam, aslında elinde sahte dekontlarla dolaşan, milletten hesap sormaya kalkan bir yavuz-hırsız.

Boğazına kadar yoksuzluğa, rüşvete batmışlığını etrafı suçlayarak, ona buna iftira atarak örtmeye çalışıyor. Ama eski Türkiye geride kaldı; yabancı devletler, gizli servisler hesabına siyaset yapma dönemi kapandı; yalan, iftira ve itibar suikastları da kimsenin yanına kâr kalmıyor artık; boğazına kadar yolsuzluğa bulaşan bu yavuz hırsız da hesap vermekten kaçamayacak.

Akşam
11 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Kadir

    11 Aralık 2017
    6 1
    Millet maşeri vidanı ile herkesin notunu veriyor. Ona göre değer verip kaale alıyor. Halkın benimseyip değer verdiği her şeye yabancı ve bir o kadar da düşmanlar. Tepeden bakan, bilmiş geçinen ve samimiyet yoksunu etik değerleri çoktan erozyona uğramış kişilik tiplemesi en temel vasıfları. Bu tipoloji Batılıların bu coğrafyada işgal sonrası kendilerine vekil bıraktıkları ilkesiz ve sadece menfaatini düşünen kadroların ortak özelliği.
  • Göktürkler

    11 Aralık 2017
    8 1
    Allah senden razi olsun Iste bu Kadar bree Iste bu Haine Hain diyeceksin bu Adam Kadar seytan bir sey yok ve o arkasindakiler var ya Tam bir sülük sülük yagli sülük terbiyesizler gercek Hirsiz hemde nekadar terbiyesiz it
  • Recep

    11 Aralık 2017
    8 1
    on numara yazı
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER