GÜNCEL

Kurtuluş Tayiz : Bir gün Babacan, diğer gün Davutoğlu...

Tarih
17 Nisan 2020
İzlenme
1750 Kişi

AK Parti’den ayrılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “alternatif” olma iddiasıyla parti kuran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun, her gün FOX Tv ile T24 arasında gidip gelmeleri, bu mecralarda Erdoğan’ı şikayet etmeleri kendileri açısından son derece trajik bir konum alış.

Bir gün Davutoğlu, diğer gün Babacan ya FOX Tv’de ya da T24’te. CHP’li Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’ndan sonra o stüdyoya giren genellikle Babacan ya da Davutoğlu oluyor.

Ali Babacan'dan 'Erdoğan' sorusuna yanıt - Güncel haberlerFakat bu mecralar yabancı fonlarla finanse edilen, önde arkada pek çok gizli elin, yüzün bulunduğu ve özünde de 5. kol faaliyeti yürüten odaklardır. Her ne kadar medya organizasyonu olarak telakki edilse de bu kuruluşların niteliğini aklı kesen herkes az çok bilmektedir.

O halde nedir bu koşuşturma? Babacan ve Davutoğlu, bu mecralarda hangi kesime sesleniyorlar, siyasi hedefleri ne? FOX Tv’den ya da T24’ten millete mi sesleniyorlar? Bu mecraların en büyük özelliği mütedeyyin düşmanı olmaları değil mi?

Elbette T24’ten ya da FOX Tv’den millete seslenmiyorlar. Kendilerini bu mecralar üzerinden Erdoğan düşmanı cepheye kabul ettirmeye çalışıyorlar. Trajik olan yan burası. Fakat kendilerini kabul ettirmek için bundan fazlasını yapmaları lazım. Henüz üzerlerindeki utangaçlığı atamamış olabilirler; ama zamanla dolaştıkları mecraların beklentilerini karşılamak için çıtayı yükseltmeye başlayacaklar mecburen.

FOX Tv ve T24’te doğru habercilik, tarafsız yayıncılık ve sağduyu mu var? Bu değerleri birer slogan ve maske olarak kullanıyorlar yalnızca. Buralarda sadece ve sadece iftira var, kara propaganda var, yalan var. Türkiye aleyhinde 5. Kol faaliyeti kapsamına ne giriyorsa o var, fazlası değil.

Davutoğlu: Devlet yardım toplamaz, yardım eder; evi yakan krizi ...Herkesin siyasi tercihine elbette saygı gösterilmeli. Kimse “neden ayrılıp parti kurdular” diyemez. Zaten gerek Ali Babacan ve gerekse Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partiler daha şimdiden birer muhalefet partisine dönüştü. CHP, İYİ Parti ve HDPden aşağı kalır yanları yok. Bu durum demokrasimiz adına sevindirici bir gelişme ancak kendileri açısından trajik bir konum alış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasete kazandırdığı, dışişleri ve ekonomi bakanlıklarını teslim ettiği Ali Babacan’ın;

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • akyol

    21 Nisan 2020
    1 0
    mehdi erdoğan ismini kullanarak yorum yazan kişi bu yazdıkların erdoğanı övme gibi ama altındaki art niyetin bariz seziliyor,biz reyisi severiz ama yaratılmış en büyük insan dersen yanlışa düşersin.
  • hainler

    19 Nisan 2020
    1 0
    Hainlik turlu turludur. evin sirlarini disariya anlatan da haindir, ellerle bir olup kendi evine kotuluk eden de haindir ve infazi edilmesi sarttir. Kansr olan uzv kesilir atilir, yoksa butun bir vucut curur!
  • Ah Erdogan ah

    19 Nisan 2020
    0 0
    Erdogan'in tek kusuru; Benim gecmisimde kan yoktur" demesi ve hainleri infaz etmemesidir. Bu anlayis dogru degildir. Devlet gerektiginde infaz yapar. Her sey kanunla yasayla cozulmez. ingiltere Amerika Almanya kaza susu vererek nice infazlar yapiyor!
  • MEHDİ ERDOĞAN

    18 Nisan 2020
    2 1
    Allah'ın belaları üstlerine olsun.Reis gibi bir Allah dostunu, Allah'ın yarattığı en üstün insanı nasıl yolda bırakırlar aklım almıyor.Yaşasın Reis , yaşasın güzel ülkem.
  • Göktürkler

    18 Nisan 2020
    3 0
    Bunlar Nakör Bunlar hain Bunlara .... Yaziklar olsun Yahu Bunlar kendi ailesine nasil karakterde bakiyor ...midem bulaniyor bu hainlerden Yasasin Erdogan
  • Habib uyar

    17 Nisan 2020
    2 0
    Haklısınız Kurtuluş bey haklısınız da başkasının elinde oyuncak olmuş iki ehlimansp,,,
  • Mehmet Süleymanoğlu

    17 Nisan 2020
    2 0
    Herşey aslına döner . Bunlar da asıllarına dönüyorlar çok görmemek lâzım.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER