SİYASET

Erem Şentürk : Bana çelişkini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!

Tarih
23 Ağustos 2017
İzlenme
2289 Kişi
 Meral Akşener’in FETÖ’cü olduğunu ve MHP’ye zarar vermeye çalıştığını Koray Aydın’dan öğrenmiştik. Sonra şu oldu: Koray Aydın, Meral Akşener’e Fetullah Gülen tarafından kurdurulan partiye katıldığını açıkladı; yetmedi, “Teşkilatlanmayı ben yapacağım” dedi.

CHP eskiden Fetullahçılar için “F Tipi” derdi. Sonra şu oldu: “F Tipi” dedikleri, “örgüt” dedikleri birden “Cemaat” oldu. Emin Çölaşan’dan tut Faruk Loğoğlu’na, Mustafa Akaydın’a kadar hepsi “Cemaat” demeye başladı; yetmedi, “Bunların silahları mı var” diye savunmaya geçtiler.

Ergenekon ve Balyoz, Fetullah Gülen kumpasıydı; çadırlar kurup isyan ediyorlardı. Sonra şu oldu: Aynı Fetullah Gülen’in 17/25 Aralık’ta tertiplediği vatana ihanete “Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu” dediler; yetmedi sözlüğünü yaptılar.

“Zaman Gazetesi’nin milyonluk tirajı yalan” diyorlardı; “Zaman kapansın” diye dava açıyorlardı. Sonra şu oldu: Zaman Gazetesi kapatılınca CHP’li milletvekilleri TOMA’ların üzerine çıkıp “Özgür basına darbe” diye yaygara yaptılar; yetmedi yabancı gazetelere Türkiye’ye iftira içeren demeçler vererek bütün ülkeyi karaladılar.

“Darbe olsa tankların önüne ilk ben çıkarım” diyorlardı. Sonra şu oldu: Tankları görünce Bakırköy’de belediye başkanının evine kaçtılar, ATM’lerden para çekip, salâ okuyanlara saldırdılar. Yetmedi, FETÖ’nün tanklarını alkışladılar.

“Teröre karşıyız” diyorlardı. Sonra şu oldu: Bebek katili PKK’lıları destekleyen akademisyenlerle bir oldular; teröre alan açan metinler yazıp devlete “terörist” dediler.

Müslümanlar’a saldırıp, “İran’a gidin” diyorlardı. Sonra şu oldu: Hepsi gazetelerinde, parti binalarında, aktivitelerinde İran’la kol kola girdiler. Yetmedi, İran’la bir olup Türkiye’ye saldırdılar.

Sabaha kadar sayılacak derecede çok ve korkunç boyutlarda büyük çelişkileri var. Çünkü yürüdükleri yol; Erdoğan’dan nefret etmek, Erdoğan’dan intikam almak, Erdoğan’a zarar vermek... Türkiye ile ilgili bir hayalleri, planları, umutları yok. Dayandıkları, iyiyi kötüyü ayırdıkları sabit bir terazileri yok. Hayırlıyı hayırsızı ölçtükleri bir cetvelleri yok. Varsa yoksa nefret ve intikam. Bütün bunları sadece şu soruyu sorma hakkı için yazdım: Peki senin sabitin var mı?

Bugün Zilhicce başladı. Allah tutacağınız oruçları kabul etsin...

DirilişPostası
23 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Göktürkler 1

    24 Ağustos 2017
    5 0
    Pasam BENIM yigidim Aslanim BENIM
  • Göktürkler 1

    24 Ağustos 2017
    6 0
    COKKK güzel BIR yazi OLMUS Aslanim BENIM.iste GIT SONRA bunlarla yol al. hain BUNLAR Allah bunlari helak ETSIN Vatanima kem gözle bakana hainlik yapani Allah helak ETSIN
  • Göktürkler 1

    24 Ağustos 2017
    4 0
    Allah bunlarin belasini VERSIN Ne BUNLAR BREE soysuzlar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER