POLEMİK

Cem Küçük : Değerlerimize küfredenlerin yanına kazanç mı kalacak yaptıkları?

Tarih
11 Temmuz 2018
İzlenme
2281 Kişi
Bu ülkede konu dinimiz ve milletimizin değerleri olduğunda çoğu zaman birilerinin yaptığı hakaretler ve iftiralar yanına kâr kalıyor. Ben milliyetçi muhafazakâr bir yazar olarak bu duruma isyan ediyorum. Yeter artık yeter!.. Bizim değerlerimize hakaret edenlerin bir de bu işten maddi olarak kazançlı çıkması çok kötü bir şey.
Biz Müslümanlar kimliğimize ve kültürümüze hakaret edildiğinde suskun ve sessiz kalmamalıyız. İşte, Berna Laçin denen sözde oyuncunun yaptığı büyük skandaldır. Laçin’in attığı tweette ima ettiği alçaklığı burada edebimden yazamam. Bu magazin kadını sırf kendi reklamı olsun ve sırf konuşulsun diye hepimizin kutsal şehri olan Medine-i Münevvere’ye hayasızca iftira atmış ve “Beni konuşturmayın daha fazla bu konuda” gibi terbiyesiz bir ima ile Peygamber Efendimize dil uzatmıştır.
Bu magazin kadını bu yaptığının bedelini hem hukuken hem ahlaken ödemek zorundadır. Aksi hâlde hepimize yazıklar olsun! Eğer bu kadın hâlâ reklamlarda, dizilerde oynarsa hepimize yazıklar olsun!.. Eğer bu ülke Müslüman bir ülkeyse Berna Laçin “medeni ölü" olmak zorundadır. Ahlak ve vicdan bunu gerektirir...
Yok efendim, sırf hoşgörücülük oynamak için Peygamber Efendimize iftira atan birine hukuki işlem yapılmayacak öyle mi? Bakınız eğer böyle ahlaksız bir ima Mustafa Kemal’e yapılsaydı şimdi tüm Atatürkçüler ayaklanmıştı ve o kişi kesinlikle içeri atılmıştı. Berna Laçin’in Peygamber Efendimize yaptığının 10’da 1’ini yapan Süleyman Yeşilyurt biliyorsunuz anında tutuklandı.
Elbette Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e hakaret de kabul edilemez ve suçtur. Peki milletimizin en temel değeri olan Peygamber Efendimize hakaret suç olmayacak mı? Allah’ın elçisine bu çirkin imalar serbest mi kalacak? Herkese soruyorum...
Daha önce çok tartışmışızdır ama İsmail Küçükarslan çok güzel bir yazı yazdı. Berna Laçin zihniyetinin hangi iğrenç iftiraları Peygamberimizle ilgili ifade ettiğini çok güzel ortaya koydu. Milletimizin değerlerine küfredilirken bizler sessiz kalamayız. Biz aynı peygamberin ümmetiyiz, aramızda ihtilaf da olabilir. Peygamberimizin buyurduğu gibi bizlerin ihtilafında rahmet de vardır ama ortak temel değerimize iftira atıldığında hepimiz bir bütün oluruz.
Müslümanlar olarak bu konuda mahalle baskısına da gelmeyelim. Kesinlikle savcılarımız gereğini yapmalıdır. Bu basit bir münasebetsizlik değildir. Bakın göreceksiniz, eğer biz susarsak ve savcılarımız da hiçbir şey yapmazsa bu magazin kadını bu olayı da ranta çevirecek ve FOX TV dizilerinde ve reklamlarda oynayacak. Zaten senelerdir hiçbir başarısı olmayan bu kadının istediği de bu. Gazeteler ünlü oyuncu deyip duruyor. Ne ünlüsü! Bu kadının ne doğru düzgün bir işi ne başarısı var. Hele genç kuşaklar adını bile bilmez.
Şimdi bu olay vesilesiyle bir yerlere gelmeye çalışan bu kadına asla bu millet izin vermeyecektir. Artık bu ülkede milletimizin değerlerine küfredenler bedelini ödeyecek. Türkiye’de her şey olunur ama rezil olunmaz kuralı geçerli olmayacak. Peygamber Efendimize hakaret, iftira suçtur.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • haldun

    11 Temmuz 2018
    1 0
    reklamlarında ki ürünleri kullanmasın halkımız ben zaten kullanmıyorum...
  • Kamil

    11 Temmuz 2018
    2 0
    Bu yazıyı yazmadan hukuk servisine danışıp matbu dava dilekçesi hazırlatsaydın kardeşim. Bu ülkede müslümanım diyen herkes bu kadına bireysel olarak 10 Liralık manevi tazminat davası açtırsaydın güzel olmaz mıydı. 60 milyon müslümanın iştirak etmesiyle ortaya çıkacak rakam 600 milyon TL olurdu ki gereke cevap verilmiş olurdu.
  • zanpinoz

    11 Temmuz 2018
    1 0
    Allah razı olsun
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER