SİYASET

Ahmet Yenilmez : Eyi oldu eyi!

Tarih
27 Haziran 2018
İzlenme
2393 Kişi

Hem de çok ama çok eyi oldu! 

Neden mi? 
İster iktidar ister muhalefet kanadı olsun cumhura rağmen, masa başı, karanlık mahfiller ve özellikle de cumhurun vatan, bayrak, ezan, devlet gibi değerlerine zarar vermeye kalkışanlarla bırakınız aleni birlikte olmayı bu hususta ihtimal bile uyandırmanız size cumhur nezdinde hayat hakkı tanımazdı, öyle de oldu! 
Daha açıkça yazayım! 
Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın almış olduğu oyların kahir ekseriyeti, özelikle PKK, PYD, YPG ve FETÖ terör örgütlerine karşı olan zerre taviz vermediği duruşunun, mücadelesinin karşılığıdır. 
Dikkat edilirse, ‘’Ne işimiz var Afrin’ de! Kandil’e harekât yapılmamalıdır!’’ diyenler ve özelikle de FETÖ terör örgütüne hak ettiği dil ile karşılık vermeyenler, ‘’Acaba oradan da bana üç beş oy gelir mi?’’ beklentisi içinde olanlar sükutu hayale uğramışlardır! 
Buyurun MHP! 
İçerisinden yüzde 10’u aşan bir parti çıkmasına rağmen, o yapı içinde olduğu zamanlarda aldığı oyun üzerinde oy almasının sebebi de bu terör örgütlerine karşı net duruşu ve hükümetin yanında tavizsiz duruşu olmuştur! 
Eyi oldu hem de çok eyi oldu! 
Neden mi? 
Masa başlarında ve belirsiz mahfillerde parti kurmakla cumhurun iradesi ipotek altına alınamaz gerçeği, ortaya çıktı! Birileri özelikle milli duruşundan taviz vermeyen MHP oyları üzerine hesaplar kurarken, yüreği saf, gönlü temiz Ülkücülerin sığındığı Allah’ın da hesabı olduğu unutuldu! Özelikle  MHP oyları üzerine hesap yapan CHP öyle bir hesabın kucağına düştü ki kendi oylarından oldu! Bakınız İP’in aldığı oylara, neredeyse tamamı, CHP’ye gitmiş olan geçmişteki merkez sağ diye tabir edilen DYP, ANAP oyları olduğunu göreceksiniz! 
İşin en enteresan tarafı da bundan sonraki meclis çalışmalarında, özelikle İP listelerinden TBMM’ye giren milletvekilleri milli, yerli, olma hususunda AK Parti ve MHP ile buluşacaklardır! 
Özelikle içte dışta tuzak kuranlar ve bu tuzağı CHP eliyle kuranlar kendi kurdukları tuzağa düşmüşlerdir! 
Evet, kabağın da sahibi vardır! 
Eyi oldu çok ama çok eyi... 
Biz seçim hengamesinin içerisinde bağırıp çağırırken füzelerin altında ağlayan Filistinlilerin, dünyanın öbür ucundaki Myanmarlıların, vatanına kastedilmiş, namusunu, ırzını, evladını korumak için ülkemizde misafir olan kardeşlerimizin elleri yüreklerindeydi! Hamd olsun ki zalimin zulmü varsa mazlumun da Allah’ı var, Allah’ın hesabı asla şaşmaz! 
Çünkü bu Anadolu cumhurunun bir tek düşmanı vardır, o da dini, dili, ırkı ne olursa olsun zalimler! 
Aman Allah’ım öyle eyi oldu ki... 
Hala, “Nasıl...? Neden...?” diye sorabiliyorsunuz ben de sizi anlamakta zorlanıyorum! 
Birileri özelikle milli, yerli siyasi yapıyı dağıtmaya çalışırken, şimdi bir beş yıl daha içinden çıkamayacakları bir kavganın içine düştüler! 
Hadi bakalım, bu beş yılda sandalyeler havada uçuşurken kendi kazdıkları kuyunun içinden çıkabilecekler mi? 
Sahi sizce, CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu mu olacak İnce mi? 
Hamd olsun eyi oldu! 
Dahası var da benim yerim bitti! 
Öylesine eyi oldu ki, ben beş altı yazı daha keyfimden parmaklarıma göbek attırırım bu sütunda! 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER