GÜNCEL

Yiğit BULUT : ‘Türkiye’siz Dünya Denklemi’ hayalli gafiller...

Tarih
14 Aralık 2016
İzlenme
3418 Kişi
Bazıları, YÜZYILLARDIR altına gizlendiklerini büyüklüğüne güvenerek, şöyle düşünüyor; o kadar akıllı ve tecrübeliyiz ki, bizim yaptıklarımızı, kurduğumuz OYUN’u kimse anlamıyor! Adım adım istediklerimizi yapıyoruz! İYİ DÜŞÜNÜN BAKALIM; SON 13 YILDIR ÖZELLİKLE 2008 SONRASI TÜRKİYE İLE İLGİLİ HER İSTEDİĞİNİZ ADIMI ATABİLİYOR MUSUNUZ? ATAMIYORSUNUZ AMA HER TÜRLÜ ŞEREFSİZ DENEMEYİ YAPIYORSUNUZ!

Devam edin beyler! İÇERİDEKİ BESLEMELERİNİZ VE DIŞARIDAKİ SAHİPLERİ, bir bütün halinde devam edin bakalım! Edin hatta rahat olun, daha çok açık verin! Daha hızlı deşifre olun!

EY İÇERİDEKİ BESLEMELER VE DIŞARIDAKİ GAFİLLER! Finans piyasalarındaki “zeka kokan girişimlerinizden”, siyasi-ekonomik-sosyolojik dokuya yönelik her adımınıza hatta ihanetinizin sırıttığı gizli sarmalınızdan, yurtdışı ABİLERİNİZE kadar, görmediğimizi, sizi ve SAHİPLERİNİZİ analiz etmediğimizi mi sanıyorsunuz!!

Gizli-AÇIK ittifaklar, dahice fikirler, medya operasyonları... Destekler gibi görünüp kavramları yıpratanlar, kısacası kendini AKILLI sananlar; NEYİN ARKASINA SAKLANIRSANIZ SAKLANIN KABAK GİBİ ORTADASINIZ...

Bu tespitler sonrası soralım; TÜRKİYE NEDEN HEDEF? LİDER NEDEN HEDEF? NEDEN BİRİLERİ HALA DERS ALMADAN, küresel anlamda “TÜRKİYE’SİZ DÜNYA DENKLEMİ”, içeride “ERDOĞAN’SIZ TÜRKİYE” PROJESİ PEŞİNDE?

Sevgili dostlarım, Cevap yüzyıllardır değişmedi! Anadolu’ya girip YURT yapma yolunda ilerleyen ordunun bu coğrafya’ya adım attığı günden bugüne BU TOPRAKLARA HİZMET EDEN DEVLETLERİ, LİDERLERİ HEP YOK ETMEK İSTEDİLER... O GÜNDEN bugünlere tarih birçok “haşhaşin, birçok brütüs” gördü... Görmeye de devam ediyor!

Sonuç: UYUYAN HÜCRELER UYANDIRILIYOR VE HAREKETE GEÇİRİLİYOR... HEDEF DOĞRUDAN TÜRKİYE, HEDEF DOĞRUDAN TÜRK MİLLETİ, HEDEF DOĞRUDAN ÜMMETİMİZ, HEDEF DOĞRUDAN LİDER…

Son söz: İÇERİDEKİ VE DIŞARIDAKİ ‘sahtekarlar koalisyonu’, ‘Türkiye manda bile olsun ama Erdoğan’sız olsun’ mantıkları, Türkiye adına beni bir vatandaş olarak “uyanık olmaya” zorluyor! Kendi hırsları için Türkiye’yi geçmişte acımadan yakanlar ve bugün de yakmak için fırsat kollayanlar , ‘ERDOĞAN çekincesiyle’ kıpırdayamaz haldeler. KIPIRDADIKLARI ZAMAN DA İHANETLERİNİN BEDELİNİ ÖDÜYORLAR, ÖDEYECEKLER! SİZDEN BİR RİCAM VAR; GERÇEKLERİMİZE, siyasi değil Türkiye’nin ‘altın dengesi’ ve hepimizin her türlü güvenliği açısından bakın! GÖRECEĞİNİZ ÇOK AÇIK; 15 Temmuz, 17 Aralık ve Gezi Darbe Denemeleri’nin, GÜÇLÜ LİDERLİK olmayan bir Türkiye’de, bu halka neler yapabileceği çok ama çok açık... İÇERİDEKİ VE DIŞARIDAKİ “GAFİLLER KOALİSYONU’nun” hedefi çok açık;  güçlü liderliği yık, Türkiye’nin malını, canını, kanını em! Aynen eskisi gibi! AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLSİNLER; ASLA AMA ASLA BAŞARAMAYACAKLAR VE TÜRKİYE HEDEFLERİNE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEK!

Star
14 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER