SİYASET

Yiğit BULUT : İttifakları içeride değil dışarıda arayıp gözlemleyin!

Tarih
26 Nisan 2018
İzlenme
1270 Kişi

Gazeteci arkadaşlar sürekli haber geçiyor; X Parti Y Parti ile görüştü, Y şahsı Z ile buluştu… Haberler bu şekilde uzayıp gidiyor… 

Peki sevgili arkadaşlar, içeride aradığınız “ittifakların” DIŞARIDAKİ ÇATILARINA bakıyor ve araştırıyor musunuz? Veya şöyle sorayım; içeriye yansıyan gölgelerin gerçek sahiplerini sorguluyor musunuz? 

Lafı hiç uzatmayayım; bir ülkede 15 vekil, tane ile “bilgisayarın Mouse’u ile alınmış gibi soldan sağa kaydırılabiliyorsa” ve “asla bir araya gelmeyecekler” yine aynı “irade” tarafından BİR edilmeye çalışılıyorsa, İngiliz ve Alman “yetiştirmeleri” aniden kavuşuyorlarsa, bize düşen TÜRKİYE’YE KARŞI BU OPERASYONU YÖNETEN “ÜST YAPILANMAYI” BULMAK VE MİLLETİN GÖRMESİ İÇİN DEŞİFRE ETMEKTİR! 

Peki nasıl bir ittifak aranıyor? 

ARANAN ÇOK AÇIK VE NET; BAĞIMSIZLAŞAN TÜRKİYE’Yİ YENİDEN KÜRESEL GÜÇLERE TESLİM EDECEK TAŞERON İTTİFAKI VE BAŞINA BİR İSİM! AMERİKA’NIN, AB’NİN, ALMANYA’NIN, İNGİLTERE’NİN HER DEDİĞİNİ YAPAN ESKİSİ GİBİ BİR TÜRKİYE ÖZLEMİ İÇİNDELER BU YOLA ÇIKANLAR! Bu bağlamda İngiliz ve Alman YETİŞTİRMELERİNİN ANİDEN BULUŞMALARI, KAVUŞMALARI DA GAYET DOĞAL! 

SON SÖZ: EY TÜRK MİLLETİ, 15 TEMMUZ’DA VATANIMIZI İŞGAL ETMEYE KALKANLAR, ŞİMDİ DE YENİ BİR OYUN PEŞİNDELER! HEPSİ BİR ARAYA GELMİŞ VE “MİLLİ OLMAYANI” TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN “EN NOKTASINA” OTURTMAK İÇİN YOLA ÇIKMIŞ DURUMDALAR! 15 TEMMUZ’UN DEVAMI OLAN BU GİRİŞİME “DUR” DEMEK, TÜRK MİLLETİ İÇİN BİR DAVADIR! HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ; AMERİKAN, İNGİLİZ, ALMAN BESLEMELERİ BU ÜLKEDE HİÇBİR YERE GELEMEYECEK… YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ, GÜÇLÜ, BÜYÜK, CİHANŞÜMUL TÜRKİYE… 

Önemli not: Bir teoriye göre İngiltere-Almanya “bazı devşirmeleri” üzerinden Erdoğan’ı ortadan kaldırarak, Türkiye’yi seçim yoluyla kontrol etme adına bazı Ortadoğu ülkelerini de yanlarına alarak bir oyun içindeler. Bir diğer teoriye göre ise Almancılar bilerek İngilizcilere yanaşıyor, ters bir etki kurgulayıp, yeniden aramıza sızmak ”için… Bakalım göreceğiz!! 

Star
26 Nisan 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    26 Nisan 2018
    0 0
    son sözüm.konyada İP iyi çalışıyormuş.yanındaki standda da AKP uyuz vaziyetteymiş.gecekondu mahallesinde İP bayrak sallıyrmuş.EY KONYA,ne ayak.belediye bşknı da seçim için istifa etmiş.konya haberleri.KONYAYA DİKKAT EY AKP. üzerinizdeki ölü topragını atın artık.her şeyi reise bırakmayın. BU SEÇİM KAYBEDİLİRSE,DİKKAT EDN BU ÜLKE MYANMAR OLUR.aha karayılan kpeği, aha batılılar,aha iç hainler,aha PKKnın 60.000 sınır kenarındaki köpekleri..hele ust akılı ile bizimkilere 3 tur bindiren FETO..
  • hursit dilaver

    26 Nisan 2018
    0 0
    işte böyle aşağıdaki yorumlara kızmayın. gerçek bu.yani deseniz, SİZ ALACAKMIŞ GİBİ YAPIN, BİZ DE GİRECEKMİŞ GİBİ YAPALIM. BÖYLE GİTSİN İŞTE deseniz bari.. onu da demeyip CİDDİ CİDDİ ALACAKLAR SANIYORSUNUZ YA. BEN NE EDEYİM.deniz yücel csususunu verdik. mülteci parasının beşte biri gelmiş. ama vize falan..nah vize oldu..MÜLTECİ ANLAŞMASINDAN ÇEKİLİYORUM deseniz ne olur..çekilemezsiniz. bir erkek milletiz ezilsek te dövülsek te sözümüzde dururuz.
  • hursit dilaver

    26 Nisan 2018
    0 0
    AB mitinge izin vermeyecek, geleni sınırda bekletip çiş izni bile vermeyecek,zaten seçimi iptal edin, SİZİ İŞGAL PLANLARINI DAHA BİTİRMEDİK.BU ACELE NİYE.. diyorlar. demokrasi ,AB değerleri diyorlar.OHAL diyorlar..YARANABİLMEK İÇİN DENİZ YÜCELİ BİLE VERDİK.ama neden bunlar bizi anlamıyorlar. bu kadar laik toplumuz.osmanlıya, islama,tarihimize düşmanız.daha ne isterler, S400ler flan mı. biz zaten avrupanın korumsındayız,gerek te yoktu yani..
  • hursit dilaver

    26 Nisan 2018
    0 0
    itiraf edeyim.avrupa bize minnetdar,avrupa hatasını anladı,avrupa hatasını en kısa zamanda telafı edecek,avrupa TCsiz olmaz dedi,avrupa kıymetimizi anladı,avrupa bize iyiki varsın TC dedi.. HABERLERİNİ DUYUNCA, VALLAH O KADAR RAHAT UYUYORUM Kİ,SİZE DE TAVSİYE EDERİM.çok iyi oluyor.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER