GÜNCEL

Muhammed Tayyar Türkeş : En büyük günah ihanettir

Tarih
19 Kasım 2021
İzlenme
1714 Kişi

Faiz Lobisi ile birlikte son sürat ekonomi üzerinden ülkemize saldırmaya devam ediyorlar. Bankası olan tek Parti CHP'nin 10 seçim kaybetmiş genel müdürünün'de vermişler eline bir düdük; kanal,kanal gezdirip, Seçimde seçim diye öttürüp duruyorlar. Yenilmeye doymayan pehlivan misali..

15 Temmuz da ülkeyi ele geçirmeyi başaramayan işgalciler ve yerli işbirlikçileri, memleketimizi ekonomik olarak işgal etmek için her türlü yolu deniyorlar.

Umutlarını da yürüyen merdivene ters binen adama bağladılar. Varın;çaresizliklerini siz düşünün. Şimdilik Onlar düdüğünü öttüre dursun, biz de zamanı geldiğinde sur’u üflemesini iyi biliriz..

Dolar kuru bugün: 25 Ekim 2021 Dolar kaç TL, ne kadar? Düşüş sonrası dolarda son durumSiyonizm’in kimlik kartı olan Doları isterseniz 15 isterseniz 115 yapın. Vallahi Kaybeden siz Olacaksınız. 15 Temmuz gecesi bankamatik sırasında para çekmeyi bekleyen, televizyon karşısında kahve ile poz verenlerin Vatanı ve Milleti için abdest alıp sokağa çıkanları, tankların altında şehadet şerbeti İçenleri anlamasını beklemiyoruz. Yalnız şunu çok iyi bilsinler ki.. Bizim için şehit astsubay Ömer Halis Demir’in cansız bedenine kurşun sıkan katiller ile 15 Temmuz tiyatro diyenler arasında hiçbir fark yoktur buda böyle biline. Bu arada kahraman ömer halis demir'in kabrini ziyaret edenlerin sayısının 20 milyona yaklaştığını da yeri gelmişken şuraya not edelim. Canını hiçe sayarak Lideri için sokağa çıkmış bir milleti para ile korkutamaz, asla davasından vaz geçiremezsiniz. İnanın dostlar;

Beşinci kol faaliyetini yürütmek için maaşını EuroDolar ve Sterlin cinsinden alan müptezeller de 2023 den Sonra kendilerine kaçacak yer arayacaklar. Arayacaklar çünkü sokağa çıkacak yüzleri kalmayacak. Evet İsterlerse Doları bir gecede 3 liraya düşürebilirler. Buna güçleri yetebilir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kraliçe Elizabeth' sorusuna Abdullah Gül'lü yanıt - HaberlerBu sadece Erdoğan’ın anlını secdeden kaldırıp İngiltere kraliçesi ile Abdullah Gül’ün kadeh kaldırması gibi onlara bir kadeh kaldırıp şerefinize demesine bakar, bakar bakmasına ama asla ve kat-a buna güçleri yetmez. İşte tamda bu noktada bu millet Erdoğan’ın safında duruyor. Durmaya da devam edecek  Bugün ki yazımızı Geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine iltihak eden Diriliş felsefesini hafızalarımıza kazıyan büyük şair Sezai Karakoç üstadın güzel bir şiiri ile bitirelim. 

‘Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak.

Halbuki,

Biz sussak, tarih susmayacak

Tarih sussa, hakikat susmayacak.

Onlar sanıyorlar ki,

Bizden kurtulsalar mesele kalmayacak.

Halbuki,

Bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar,

Vicdan azabından kurtulsalar,

Tarihin azabından kurtulamayacaklar.

Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrı’nın gazabından kurtulamayacaklar…’

Kalın sağlıcakla

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER