GÜNCEL

Mevlüt Tezel : Yeni Şeyma: Şevval Şahin ve Z kuşağı

Tarih
27 Ekim 2020
İzlenme
1934 Kişi

İki hafta önce sosyal medya ahalisi, Şeyma Subaşı'dan sıkıldı, Şevval Şahin'i yeni eğlence kaynağı görüyor diye yazmıştım. Şevval tıpkı Şeyma gibi sosyal medyanın istediği 'linçlik' pasları atmaya devam ediyor ve bu rolde yeni olması ilgi çekiyor. Şeyma'nın sosyal medyadaki son kullanım tarihi yaklaşıyor galiba!
Karantina kurallarını hiçe sayarak verdiği özel partilerle adından söz ettiren Şevval, sosyal medyanın eğlence kaynağı olmayı da biliyor. Yarı İngilizce, yarı Türkçe konuşması, 2018'de Türkiye güzeli olmasından bile daha çok ses getirdi.
Linç Yamyamlığının Tam Ortasına Bırakılıp Alay Konusu Haline Gelen Şevval Şahin'in Videosu Hakkında Söyleyeceklerim Var! - onedio.com
APTALI OYNAMAK!
En son CNN TÜRK'teki 'Sorgu Sual' programına konuk olan Şevval, 'İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?', 'Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?', 'Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?' sorularına cevap veremeyince gerilip stüdyoyu terk etti. Bir süre sonra sakinleşerek stüdyoya geri dönen Şevval, diğer sorularda da zorlandı. Şevval, 'Fahrettin Koca'yı tanıyor musunuz?' sorusuna bile 'Pas' yanıtını verdi. Ve sosyal medyada linç edildi, hunharca dalga geçildi.
Artık ünlü olmanın en kestirme yolu sosyal medyada dalga geçilmek, linç edilmek. Şeyma da yaptığı tüm saçmalıklar ve gülünç açıklamalarıyla ününe ün katmamış mıydı? Şimdi aynısını ve daha fazlasını Şevval yapıyor.
Şevval Şahin CNN Türk'e dava açıyor - Medyafaresi.com MobilŞevval'in Türkiye'nin kaç coğrafi bölgesi olduğunu bilmesine gerek var mı? Sonuçta o bir bilgi yarışmasını değil, güzellik yarışmasını kazandı, aklıyla değil fiziksel avantajıyla hayatını kazanmaya çalışıyor. Ama Şevval'in asıl şöhreti yakalamak için daha çok tepki çekmeye ihtiyacı vardı, onu da abartarak yaptı! İstiklal Marşı ve Atatürk'le ilgili basit ama toplumda sembolik değeri yüksek olan sorulara bile cevap vermeyerek 'aptalı' oynamayı abarttı ve fena linç' edildi. 'Z Kuşağı'nı anlamak için Şevval gibileri tanımak gerekiyor. Çoğu Şevval gibi değil tabii. Ancak hayatın anlamını Instagram'a fotoğraf yüklemek, takipçi kasmak olarak görenler hiç de az değil!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hüseyin karakaya

    27 Ekim 2020
    1 0
    İnsanın aptal yerine konulmasıyla yada birilerinin metresi olarak gündem olacaksa olmasın bu tür yaratıklar gün gelir başımıza bela olur yılanın başı kücükken ezilir. Sonra dağdaki cobanla benim oyum bir mi der embesiller.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER