GÜNCEL

Mehmet Barlas : Yeni Zelanda’daki vahşeti için için onaylayan Müslümanlar var

Tarih
18 Mart 2019
İzlenme
1294 Kişi
Yeni Zelanda'da cami basıp 50 Müslüman'ı Cuma namazında katleden Avusturalyalı manyak katilin yaptıklarına bütün dünyadan tepkiler geliyor. Ancak bu konuda İsrail'den daha bir ses gelmedi... Bu manyak katilin yaptıklarına mesela Suudi Arabistan'ın veliaht prensi nasıl bakıyor? Ya da Mısır'ın Sisi'si, Tahrir Meydanı'nda olanlarla Yeni Zelanda'daki camilerde olanları karşılaştırıyor mudur?

Kaşıkçı cinayeti
Aslında biz Türkiye'de Kaşıkçı cinayeti dolayısıyla manyak katillerin neler yapabileceklerini farklı bir ölçekte gördük. Suudi Arabistan'da örgütlenen bir avuç katil özel uçaklarla İstanbul'a gönderildi ve Suudi gazeteci Kaşıkçı, Suudi Konsolosluğu'nda katledildi, vücudu parçalandı.

Ne düşünüyordur?
Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman, Yeni Zelanda'daki manyak katili herhalde çok beceriksiz buluyordur. Veliaht Prens'in "Bu manyak eline makinalı tüfekleri alıp cami basacağına, birkaç tane bomba ile daha hızlı biçimde sonuca ulaşırdı" şeklinde sohbetler yaptığını duysak herhalde şaşırmayız.

Sisi'nin Mısır'ı...
Bunun gibi Mısır'ın Sisi'si de daha geçenlerde idam ettirdiği dokuz genç Mısırlı'yı hatırlayıp, Yeni Zelanda'nın manyak katilinin yaptıklarını onaylıyor olabilir.
Seçimle iktidar olmuş Mursi'yi devirip, Müslüman Kardeşler'i yeraltına iten Mursi'nin yaptıkları, herhalde Yeni Zelanda'nın manyak katilinden daha kapsamlıydı.

Suskun müslümanlar
Körfez şeyhliklerinin Filistin halkına karşı yapılan İsrail zulmüne sessiz kaldıklarını düşündüğünüzde, uzak Asya'daki iki camide 50 Müslüman'ın öldürülmesini de sessizliklekarşılayacaklarını düşünmez misiniz?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver 6

    19 Mart 2019
    0 0
    Sizin laikiz,aydınlanmacıyız, budistiz, yogaseveriz,çagdaşız, içkimizi içiyoruz,barımız pavyonumuz var,cami ile kuran ile ezan ile işimiz olmaz lafınıza bakmıyacaklar..türk ve müslimsin diyecekler. geregini yapacaklar.İŞTE LAİK BOSNA.. bunu o laik kafanıza sonun emİ.ASLA BATILILARA YARANAMAZSINIZ.bunlarda islam kini olmasa AB alınırdık. ŞİMDİ İSLAMA YAKLAŞAN TÜRKİYE İÇİN KORKUP, ALACAĞIZ DEMEYE BAŞLADILAR. AMA ASLA ALMAYACAKLAR.
  • hursit dilaver 5

    19 Mart 2019
    0 0
    bu ülke BEKA SORUNU YAŞIYOR DA BAŞINA GELİNCE ANLIYACAK. O ZAMAN İŞGALCİLER KİMSEYE SORMAYACAK. TÜRKSEN, İSLAMI REDDETMİŞ LAİK DE OLSAN, YA SÜRÜLECEKSİN YA DA ASILACAKSIN. çünkü onlara göre dünyada nerde bir türk varsa müslümandır.MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK ,ZATEN TÜRKLÜĞÜNÜ KAYBETMİŞTİR, GAGAVUZLAR, BULGARLAR, FİNLER, MACARLAR VS GİBİ..s
  • hursit dilaver

    19 Mart 2019
    0 0
    şimdilerde nerde islama bir saldırı varsa , saldıranlar ve o dine bağlılardan çok, bizim adı islam olan ama islam kin ve nefretli yetişenlerin sesi çıkıyor.İSLAMA ÇAKMAK İÇİN FIRSAT GÖRÜYORLAR TABİ. VE DE ÖYLE SEVİNİYORLAR Kİ. ÇÜNKÜ İNGİLİZ EĞİTİMİ BUNLARI O HALE SOKTU.SADECE İSLAM KİNİ Mİ. İŞTE AYASOFYA'ya BATIDAN ÇOK BİZİMKİLER KARŞI.. YAHU MUSTAFA SARIGÜL AYASOFYAYI AÇACAĞIM DEMİŞTİ. DALGA Mİ GEÇTİ ACEP.yazık i.
  • hursit dilaver 3

    19 Mart 2019
    0 0
    islam ve müslim korkusu öyle yerleşmiş ki, hilafeti yıktıktan sonra öyle bir egitim sistemi ile gençler yetişti ki.. YEDEK SUBAY YANİ OKUMUS TALEBELERİN, AKADEMİSYENLERİN, MESLEK SAHİPLERİNİN KATILDIKLARI ÇANAKKALEDE SAVUNMA SAVAŞIYLA BU ASLANLAR ŞEHİTLER KERVANINA KATILDILAR.yani okumuş,düşünen, bilen nesil yok oldu.KALANLARI DA EĞİTMEK ÇOOK KOLAY OLDU.eğitiminiz ingiliz kontrolunda olunca böyle işte.
  • hursit dilaver 2

    19 Mart 2019
    0 0
    İSLAM KİN VE NEFRETLİ BİR NESİL YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK AMAÇLARI İDİ. BAŞARDILAR. BAKIN BÜTÜN HALKI MÜSLÜMAN OLAN BÜTÜN DEVLETLERİN İDARECİLERİ İSLAM KİN VE NEFRETLİ, MÜSLİM DÜŞMANI..dingilliğin alemi yok. biz de de BİZ LAİKİZ CAMİYE GİRMEYİZ DİYEN ve istiklal savaşında hoca kılığında dolaşan, sonunda da ikbal gömüşler de var.ULAN, KURANDAN 150 AYETİ ÇIKARSAN NE OLUR DİYEN KİŞİ 20 YIL ÖNCE SAGDI BE.
  • hursit dilaver 1

    19 Mart 2019
    0 0
    elbette . osmanlı hilafet devletini içindeki hainlerle yıkan (ki payitahtda seyredin. seyretmek FARZDIR) meydan islam kin ve nefretli hristiyan devletlere kalınca, ve de 32 devlete bölününce (şimdi sadece suudi arabistanı 5 e bölecekler toplam 24 yeni devlet olacak) olacağı bu.
  • Namyelüs

    18 Mart 2019
    0 0
    ''Yeni Zelanda'daki vahşeti için için onaylayan müslümanlar'' hangi tarlanın ürünleri olabilir?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER