GÜNCEL

Mehmet Barlas : Polise tokat atan el

Tarih
14 Haziran 2022
İzlenme
421 Kişi
PKK'lılarla birlikte eylem yapan HDP'li bir kadın vekilin polise tokat atması gündemin başköşesine oturdu. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde konuşan Erdoğan da bu konuya değindi ve çok sert konuştu. Erdoğan, "Kadıköy'de teröristbaşını öven sloganlar atılması provokasyondan öte namussuzluktur, kanı bozukluktur. Dünkü alçaklığın faillerine bunun bedelini yargı önünde ödeteceğiz. Ben inanıyorum ki milletvekilliği dokunulmazlığı hiç kimseye teröristi övme hakkı tanımaz. Türkiye terörün her türlüsüyle mücadelesini zafere ulaştıracaktır" dedi.
Belli ki seçim yaklaştıkça bu tip provokasyonlar artacak. Kaotik ve yönetilmez bir ülke algısı peşinde "Erdoğan'ı hedef aldıkları" çok belli. Terör örgütü, Suriye'de PKK/YPG'ye yönelik askeri operasyonun intikamını belli ki şehirlerde provokasyon yaparak almaya çalışacak. Hem vatandaşlar hem güvenlik güçleri çok uyanık olmalı. Kimse gaza ve dolduruşa gelmemeli. Siyaset ise kendini terörden arındırmanın yollarını bulmalı.

YAVAŞ'I BİTİREN FOTOĞRAF
Dünden beri sel felaketiyle boğuşan Ankara, Mansur Yavaş'ı konuşuyor. İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu, sele Bodrum'da yakalanmıştı. Ankara Belediye Başkanı Yavaş ise sele Eskişehir'de yakalandı. Gece geç saatlerde olay yerine intikal edip İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile buluşan Mansur Yavaş'ın verdiği fotoğraf sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu.
Bazen bir fotoğraf çok şey anlatır. Seçim bile kaybettirebilir. Fotoğrafta İçişleri Bakanı Soylu, lastik botları ve ıslak pantolonuyla görülürken Ankara Belediye Başkanı Yavaş, şık kıyafeti ve temiz kösele ayakkabılarıyla dikkatleri çekti.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER