GÜNCEL

Hikmet Genç : Çok manyaklar!..

Tarih
20 Eylül 2018
İzlenme
1645 Kişi

CHP’nin bu kadar süfli bir siyasi seviyede olmasının temel sebebi CHP’nin kanaat önderleri ve bilhassa yazarçizerleri…

Okurları çıkıp da; “Bi’dakka ya, ne saçmalıyorsun sen!” diye sormaz… Çünkü bilgi edinmek için değil, tatmin edilmek için okurlar!..

Yazarçizerleri de CHP’den memnun zaten… (“O zaman sana n’oluyor?” diyebilirsiniz. Canım ben de memnunum! Onlar olmazsa ne yazarız?! Sadece söyleyeyim dedim yahu!..)

Binlerce örneği vardır…

Mesela bir CHP’li vekil; “Maltepe’ye milyonlar aktı” deyip altına Erdoğan’ın Yenikapı mitinginin fotoğrafını koyuyor… O bi’şey değil, buna 6 CHP’li vekil sazan gibi atlayıp paylaşıyor. Hadi “Maltepe ile Yenikapı miting alanlarını tanımıyorlar, milyonları sayıyorlar ama mekanı bilmiyorlar” diyeceğim ama, fotoğrafı büyütünce arkada dev Erdoğan posteri görünüyor…

Rezilliğin dibi, lakin tek bir CHP’li yazar bundan söz etmedi…

Hiçbir CHP’li yazar böyle şeyleri sorgulamaz.

Sabredin bir örnek daha vereyim…

Çiftçiye indirimli mazot verilmediğini ispatlamak istiyor Hacı Muharrem. Bir traktör buluyor, çekiyor akaryakıt istasyonuna... Dolduruyor mazotu traktöre, alıyor fişini, gösteriyor millete; “Bakın işte, çiftçiye verilen mazotun fiyatında indirim yok!..” Traktörü çektin mi altına, ucuz mazot alıyorsun zannediyor zahir!

Yazarı sormuyor ki, “Koskoca Kuantumcu uzay madencisi adam nasıl böyle bi’şey yapar?” diye…

Nasıl sorgulasın, kendisi yapıyor aynı şeyi…

Attığı twit’te; “Cumhurbaşkanlığının araba filosuna 750 bin dolarlık Cadillac marka “cenaze aracını” katılmış Bir anlam verebilen var mı?” demiş Japonsever Mine Kırıkkanat. (Kıllı tüylü olduğu için Türk erkeği tiksinç ya?!)

Gerçek hemen ortaya çıktı. Paylaştığı fotoğraf, 2011 model Cadillac üzerine CB forsunu montajlamışlar. Bir de yeşillendirmişler, CB cenaze aracı diye Mine’ye yutturmuşlar!

Neticede kim kimi uyarsın… Al birini vur ötekine…

Önce “Bu krizde 400 milyon dolarlık Katar’dan uçak aldılar” diye haber yapar, sahtekarların Sözcü’sü…

Sonra uçağın Türkiye’ye hediye edildiği öğrenince, “karşılığında ne verdiniz” diye sorarlar…

Türkiye’ye destek olmak için hiç yokken 15 milyar dolarlık yatırım yapmış adam. Bizim de askeri üssümüz var, güvenlik anlaşmamız var, dostluk var, var oğlu var…

Ama bizim allameler “karşılığında ne verdik” diye soruyorlar.

Kişi, kendinden bilir işi…

Kendileri hep karşılığında bi’şeyler veriyorlarsa demek ki!..

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • HAK DAVA

    20 Eylül 2018
    1 1
    BUNLAR MANYAK FELAN DEĞİL KAFİRLİKLERİNDEN DOMUZLUKLARINDAN YAPIYORLAR BU DOMUZLARIN AKIL HOCALARIDA YENİ ASYA YAHUDİ KOMİTESİ KAFİR PİÇLERİDİR O DOMUZLAR AKIL VERİR BU DOMUZLAR MANŞET ATAR BUNLAR BU KADAR DOMUZ AŞAĞILIK VE ŞEREFSİZLER
  • kartal4137

    20 Eylül 2018
    0 2
    Hikmet beyi genelde beğenirim ve takip ederim. Ama, bu uçak mevzuu biraz farklı. 250 bin dolara TC vatandaşlığı verilirken, ülkeye döviz girsin yatırımcı girsin diye çabalarken uçağın fiyatını bile sormamak gerekirdi. Taraftarı bile olsak doğru olmadığını düşünüyorum1
  • Mustafa

    20 Eylül 2018
    0 1
    Haksızlık yapma Hikmet Bey..." Bu Uçağın rengi ve deseni güzel değilmiş..Lütfen geri verin şöyle morcivet bir şey versinler ." ..de diyebilirlerdi..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER