GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Türk ismi ellerinden alınmalı!

Tarih
04 Mayıs 2020
İzlenme
1507 Kişi

Böyle Türkiye tabibi mi olur? Böyle Türk avukatı, mimarı, mühendisi mi olur?

Ülkemin güzel doktoru memleketini, Mehmet’lerini sevecek; ama birçok kirli savaşta susup sıra Mehmet’lerin operasyona gideceği vakit, “Savaş bir halk sağlığı sorunudur” diyerek moral bozmaya dönük açıklamalar yapan Türk Tabipleri Birliği’ne çatır çatır aidat ödeyecek! Ödemezse hakkında icra başlatılacak!

Reva mıdır bu?

Türkiye ve İslam sevdalısı avukatımız afedersiniz erkek erkeğe ilişkiyi, gayları, lezbiyenleri yani LGBT’yi savunacak olan Türkiye Barolar Birliği’nin bazı şubelerine aidat ödeyecek! Ödemezse meslek hayatı riske girecek!

Reva mıdır bu?

Yavaş'ın medya ayrımcılığına Hacı Yakışıklı tepki gösterdiÜlkesini seven Müslüman doktor, avukat ve mimarlara Türk(!) Tabipleri Birliği, Türkiye Barolar Birliği, Türk(!) Mühendis ve Mimar Odaları Birliği gibi oluşumlara aidat ödettirmek, onlardan yazılı izin alarak mesleğini icra etmesine izin vermek gerçekten büyük bir vicdani eziyettir!

İbneleri savunanlardan izin alamazsanız avukat olamazsınız, Mehmetçik’lere karşı açıklama yapanlardan izin alamazsanız doktor olamazsınız! Sonra da bunlara TÜRK diyeceğiz ve sanki bütün ülkeyi bunlar temsil ediyormuş gibi Avrupa Birliği ülkelerine gidip ülkemizi şikâyet edecekler!

Reva mı bu?

Bunlardan öncelikle “Türk” ismi alınmalıdır! Dünya çapında Türkiye’yi sanki bunlar temsil ediyor imajı ortadan kaldırılmalıdır! Millet aleyhtarı oda ve birlikler ya kapatılmalı ya üyelik zorunluluğu kaldırılmalı yahut alternatif kuruluşlara izin verilmelidir!

“ISRARLA RAMAZAN’DA KIŞKIRTIYORLAR”

Ramazan tüm bereketiyle gelir, bazı dıştan güdümlü içten patlamalı sefil zevatlar LGBT tartışması çıkarır; Kurban Bayramı nûr gibi gariplerin üzerine doğar, ama kebaptan başını kaldırmayan, pis tırnaklarıyla hayvan kemiklerini zevkle didikleyen aynı ahlaksız takım taklavat “hayvan hakları” tartışması çıkarır!

İşte bunlar hep nesebi gayri sahih! Bizler ise “kışkırmadan” mücadeleye devam edeceğiz!

Diyanet'ten Ankara Barosu hakkında suç duyurusu“RAHATSIZLAR GRUBU”

Türkiye büyüse rahatsızlar, küçülse rahatsızlar! Dursa da koşsa da rahatsızlar! Bu “rahatsızlar grubu” Türkiye ismini duydukları her şeyden rahatsızlar. Türkiye onların “konforlarını” bozuyor; çünkü onlar komprodor baronların beslemeleri! Biz onları Türk hekimlerine emanet ederiz ama onlardan da rahatsız olurlar. Doktorun tavsiyesine uyup onları kendi hallerine bırakıyoruz; ama önlem alıp yolumuza bakmayı da kesinlikle ihmal etmiyoruz.

“HER TAŞIN ALTINDA TÜRKİYE”

Her taşın altından çıktığı zannedilen Siyonist sempatizanlarına sesleniyorum! Bundan sonra kaldırdığınız her taşın altından Türkiye çıkmayabilir ama Türkiye hiçbir taşın altını da boş bırakmaz! Siz deşifre oldunuz, biz ise kaldığımız yerden milletçe devam ediyoruz!

“HASTA AVRUPA”

Bugüne kadar hep “Abdülhamid düşerken” dediniz. “Osmanlı’nın çöküşü” dediniz. Milletin tarihini, ecdadını ve 600 asırlık devletini yok saymaya çalıştınız! Devran dönünce; “Hasta Avrupa düşerken” filmini hep beraber seyrediyoruz! Yiğit düştüğü yerden çoktan kalktı!

 “KORONA ÖNCESİ KILIÇDAROĞLU”

“Şehir Hastaneleri’ni yapmayın dedik. Bütçeye büyük yük getirir dedik”…

“KORONA SONRASI KILIÇDAROĞLU”

“Şehir Hastaneleri’ni hiç eleştirmedik, yapıldı, gayet güzel”…

“KORONA BİTİNCE KILIÇDAROĞLU”

İşte dostlar ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne diyeceğini tahmin bile edemiyorum; yok gerçekten tahmin edemiyorum, sadece aklımda ihtimaller var. Kendisi sürpriz yumurta gibi, içinden ne çıkacağını açmadan bilemezsin!

“YENİ PARTİ TÜZÜKLERİ”

Soteye yat, fırsat kolla, milli mevzularda sus, gayri milli mevzularda bol konuş, sosyal medyada manifesto çek, HDP’nin yoluna güller serp ama çaktırma! İşte bunlar hep 6 okun güncellenmiş versiyonu, son sürüm! Sonra da sürüm sürüm sürün!

“İSTİKLAL MARŞI’MIZIN 

MÜZİĞİ DEĞİŞMELİ!”

Geçen haftaki yazımıza çokça yorum geldi. Birçok kişi; “İstiklâl Marşımızın sözleri kesinlikle harika ama müziği anlamı bozuyor” dedi!

Bu müzik bizim “milli marşımıza” yakışmıyor. Senkronize okunamadığı gibi kelimeleri de ortadan bölüyor, anlaşılmasını zorlaştırıyor.

Çözüm nedir? Bana kalırsa Mustafa Yıldızdoğan, Uğur Işılak, Eşref Ziya Terzi, Umut Mürare, Aykut Kuşkaya, Yücel Arzen gibi sanatçılardan oluşan bir kurul bu işi “milli birlik” çerçevesinde gerçekleştirebilir. Farklı sanatçılar da eklenebilir.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • iyi de butun bu sapikliklar

    05 Mayıs 2020
    2 2
    RTE'nin hukumetinde oluyor butun bu sapiklik ihanetler. Hadi oncesini bir tarafa biraki= 17 Temmuz 2016'da RTE 1924'de Cumhuriyeti kuran kadro kadar guclu idi ama devleti ve kurumlarini yenilemedi, yeniden yapilandirmadi, feto fahiselerini ve Bizans-Zerdust-Fars kalintilarinin istismarina son vermedi!? kime ne diyecegiz, derdimizi kime anlatacagiz?
  • Neslihan Kara

    05 Mayıs 2020
    5 0
    Sevgili abimm sayın yakışıklı takdirle okuyor tebriklerr ediyorum her yazının sözünün altına alkış imzası 👏🏻 dûamıza katık edip seviyoruz seni Allah için🤲🏻 Allah'ım da razı olsun senden ve yol arkadaşlarından
  • hüseyin

    05 Mayıs 2020
    6 1
    sadece onlarmı esnaf odalarıda aynı insanların üzerine çöreklenmişler başkanlar 20 30 yıl başkanlık yapıyorlar her oda saltanat yaşıyor hükümetin kabahatı çok büyük bu odaların hiç birinin hiç kimseye faydası yok hep kendi yandaşlarına bol bol yurt dışı gezilerine çıkarlar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER