GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Papaz Brunson, FETÖ ile takas edilemez!

Tarih
13 Ağustos 2018
İzlenme
2899 Kişi

Brunson’un yargılanma sebebi Fetullah Gülen’le onu takas etmek değil! Papaz Brunson ile FETÖ karşılaştırılamaz; çünkü biri diğerine göre masum değildir, ülkemize karşı suç işleyen görece eşitlerdir. Hal böyleyken biri diğerinin alternatifi olmadığı gibi bunlardan biri Türkiye’nin adamı da değil! Takasta iki taraf vardır ve değişim tarafları memnun eder. İlla bir değişim olacaksa Amerika ajanlık faaliyetini kabul ederek bunlardan birini “resmen” vermelidir. Daha net yazalım: Ajanlık faaliyetlerini kabul eden ABD FETÖ’yü “resmen” verip, Papaz Brunson’u da “resmen” istemelidir. Burada son karar verici Türkiye’dir.

Hukukî olarak gereken FETÖ’nün iadesi fakat ABD, kendi içindeki ajanı yine kendi eliyle teslim eder mi? Bunu geçtik. Peki, Brunson ABD’nin mevcut yönetimini neden bu kadar ayağa kaldırdı?

“EVANJELİST BRUNSON 

NEDEN ÖNEMLİ?”

Başkan Trump ve Yardımcısı Mike Pence’in iktidara gelmesinde Evanjelistlerinbüyük payı var. Zira Evanjelist Papaz Brunson 2 yıl daha iade edilmezse “Amerika seçmenine göre” Trump iktidardan düşer!

Yani Trump’ın geleceği Türkiye’nin elinde; Amerika seçmeni bunu böyle görüyor. Kısa vadede avantajlı taraf ABD, ancak uzun vadede avantaj Türkiye’nin elinde! Ajanlık yapan biri var ortada ve Türkiye buna göz yummadı. ABD’nin yegâne avantajı ise bastığı “kâğıt paralarla” tüm köşeleri çevirmiş olması, lakin dünya sadece bununla yönetilemez.

Amerika’nın karşısında yalnızca 81 milyonluk Türkiye yok; daha geçen yüzyıl dünyayı yöneten bir imparatorluğun halkı var. Amerika bize dünyayı yönetme tecrübemizi hatırlatıyor ve kendi sonunu hazırlıyor!

“EKONOMİK SAVAŞTAN NOTLAR”

*ABD ilk kez “açıktan” mücadele ediyor. Bu bile Türkiye’nin gücünü gösterir. Tüm darbelerde parmağı olan ABD yöneticileri bu sefer saklanamadı, Türkiye onları sahaya çekti. Doların gücü bir yere kadar, sonra kayıpları onlar yaşayacak.

*Mücadelede direkt ABD’yi destekleyenler! Onlar bu ülkenin ekmeğini yiyen ama bir çobanın köpeği kadar ederi olmayan, sıra ulumaya gelince en ön sıraya geçen, salya akıtmakta çakal postuna bürünebilen, zavallı bir kemiğin peşine düşmüş acizlerdir!

*Doların yükselmesine sevinen Benjamin çocukları, onun bunun maşaları, sahibinden satılık ikinci el çok kullanılmış papaz artıkları, cellâdına köle olmuş haçlı âşıkları; sizin kanınız ve ruhunuz hep bozuk muydu yoksa sonradan mı böyle oldunuz?

* “Türkiye ekonomik savaştan da galip çıkacak” diyoruz; birileri anında gelip “Öyle kolay değil, hükümet beceremeyecek” diyor! Mücadeleyi ülkemizin kaybetmesini isteyenler var! Türkçe yazıyorlar ama “gâvurluk” ruhlarına İbranice işlemiş!

*Ekonomik darbe girişimini milli hamlelere ağırlık vermeye devam ederek ve milletçe kenetlenerek bertaraf edebiliriz. Amerika ülkemizin başında “kendi atadığı bir lider” olduğunu zannediyor. Bir çöküş olacak ama çöken taraf Türkiye olmayacak!

*Trump mesajında “Turkish Lira” diyor! Turkish’in gücünü ve azmini görüp kendileri geri adım atacak. Tarih ve talih bize yine mücadeleyi nasip etti; yeniden dirilişi ve yükselişi de nasip edecektir.

*Doların yüksek oluşu kısa vadede büyük krizlere sebep olmaz. Büyük etkiler aylar sonra kendisini gösterebilir; o vakte kadar Türkiye önlemleri alacaktır! Trump mesaj atarak “Güçlü dolarımız karşısında Türkiye zor durumda” diyorsa bu iş hükümet işi değil memleket meselesidir! 

*Karşımızda dünyanın maddi olarak en güçlü devleti var; onun karşısında ise 100 yıl önce dünyayı yöneten bir imparatorluğun çocukları var!

 “ÜLKENİZİN ASLANLARINI 

ÖLDÜRMEYİN”

Bir atasözü; “Ülkenizin aslanlarını öldürmeyin. Düşmanlarınızın köpeklerine yem olursunuz” diye öğüt verir. Bu öğüt zihnimizde bir hayat felsefesi gibi yükseliyor.

1915 Çanakkale’de “ülkemizin aslanı” tutsaktı. Abdülhamid Han’a sahip çıkamamıştık.Ordularımızın başında İttihatçıların getirdiği Alman generaller vardı. Buna rağmen savaşı kaybetmedik ama bir nesli toprağa verdik.

Sonra darbeler ve muhtıralar derken “aslanlarımız” hep ölüme gitti, meydan “düşmanlarımızın köpeklerine” kaldı. Ve bugün yine aslanımızı öldürmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz’da Recep Tayyip Erdoğan’a halel gelseydi şimdi memleketimiz “yem” olup gitmişti. Dün başaramayanlar biz sağlam durursak bugün de başaramaz! Siyonistler dünyayı yönettiklerini sanıyorlar. Oysa biz dünyayı yönetmeye 100 yıl ara verdik; dünya yine Anadolu’dan idare edilecek. Zafer inananlarındır!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • keloğlan

    14 Ağustos 2018
    2 0
    Bir kabadayı ekmeğini yediği mahalleye zulmetmeye başlarsa ... o mahalle hep bir araya gelip o kabadayıyı ortadan kaldırır... ABD de öyle olacak ... ilahi adalet bunu gerektirir... vesselam
  • HAK DAVA

    13 Ağustos 2018
    0 0
    AYNEN KARDEŞİM SEFER BİZDEN ZAFER ALLAHTANDIR KÖPEKELR ÜRMEYE DEVAM ETSİN BİZİM ALLAHIMIZ VAR ONLARIN ALLAHI DOLARDAN İBARET ONUDA VAKTİ GELİNCE MÜNASİP YERLERİNE ÇAKACAĞIZ..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER