GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Papaz Brunson beraat etti sanıyorlar

Tarih
15 Ekim 2018
İzlenme
1669 Kişi

Papaz Brunson vakasında;

1) Toplum şaşırdı ve cezayı az buldu!

2) Birçok kişi Papaz Brunson’un sanki daha yeni tutuklandığını ve direkt ev hapsine gönderildiğini; ardından da hemen serbest bırakıldığını sandı!

3) Oysa bu terör destekçisi Papaz “2 yıldır Türkiye’nin cezaevinde mahkûm” olarak yattı.

4) 160 ülkede askeri üssü bulunan ve zalim bir yönetim sergileyen ABD’nin en önemli ajanı tam 2 yıl Türkiye’de hapis yattı!

5) “Papaz Brunson ne olursa olsun ABD’ye verilmemeli ve mücadele sonuna kadar gitmeliydi” diyenler neticede samimidir ve bizdendir, ezanlı toprakların evladıdır! Ancak bu tespitler; reel politik denilen illet sebebiyle ve düşmanın kalleş oluşu nedeniyle düzeltilmeye muhtaçtır.

6) Türkiye dünyanın hiçbir ülkesinin yapamadığını yapmış, Amerika Başkanı’nın özel olarak ilgilendiği, ABD derin devletinin sonuna kadar mücadele ettiği devasa bir meseleyi 2 sene uzatmış ve artık küresel bir lider olduğunu dünyaya ilan etmiştir.

7) Birçokları farkında değil ama bu ajan Papaz Brunson mevzusu dünyaya Türkiye’nin gücünü göstermiştir.

8) Özetle: Papaz Brunson 2016’dan bu yana 2 senedir Türkiye’de hapis yatmıştır ve 2 senenin sonunda ev hapsine gitmiştir. Papaz Brunson “beraat” etmemiştir! 3 yıl ceza almıştır. Eğer 2 senesini içeride zaten yatmamış olsaydı şimdi Amerika’ya değil bizim cezaevimize gidecekti.

9) Eleştirmek başka, yargılamak başka! Biz hakim, savcı değiliz! Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ak Parti’yi, devletin uygulamalarını “sonuna dek” eleştirebiliriz, beğenmeyebiliriz, kızabiliriz; ama yargılayıp hükümlere vardığınız vakit bunun ucu “milletin evlatlarını” değil maalesef başkalarını sevindirir!

10) PKK’yı bitme noktasına getiren, ABD’ye dünyada emsali görülmemiş bir direniş göstermesine rağmen ilm-i siyaseti de elden bırakmayan, dünya siyaset dehası Recep Tayyip Erdoğan’ı bir terör destekçisi papaz üzerinden yargılamaya kalkanlar yanlış safta el bağladıklarını bilsinler!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER