GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Kıyafetine dokunulmaması için onu giymen lazım kardeş!

Tarih
08 Ağustos 2017
İzlenme
1501 Kişi
Türkiye’de ortalığı karıştırmak isteyenlerin yegâne adresi Park’lar!

Kılıçdaroğlu’nun 2019’un startını verdiği ve “adalet” kılıfı altında düzenlediği yürüyüş Ankara Güvenpark’tan başlamıştı.

Almanya’nın laboratuvarlarında üretilip, Batı’nın kanlı çanaklarında tezgâhlanan; kırmızı elbiseli kız, duran adam, piyanist adam gibi ritüellerin icra edildiği mekân Gezi Parkı’ydı.

Kıyafet olayı ise Maçka Parkı’ndan başladı.

Vatanını satmak için yoğun çaba harcayan onun bunun maşaları her küçük olayın üzerine “petrol” dökerek ülkeyi yangın yerine çevirmeye çalışıyor. Baktılar yangın çıkmıyor, ne kadar ahlaksızlık, haysiyetsizlik varsa üzerimize döküp gitmeye çalışıyorlar.

Kimsenin kıyafetine dokunulduğu yok; ama birileri “dokunulsun” istiyor. Bu sebeple genç kızlarımızı özgürlük adına daha çok soyuyorlar, üstlerindeki edep örtülerini ve yüzlerindeki hayâyı söküp almaya çalışıyorlar.

Avrupa’da bile bizdeki kadar açık-saçık gezilmiyor ve monşerler bunu çok iyi biliyor. Dertleri özgürlük, kıyafet, adalet falan değil; dertleri gençler üzerinden bir ahlaksız nesil peyda etmek!

Bizim toplumumuzun çok güzel bir dini var: İslam! Biz İslam’ın “barış dini” olduğunu kimseye anlatmak zorunda değiliz. Dinimizi yaşayalım yeter!

Genç kızlarımızı dün “başörtü” ile sınamaya ve ezmeye kalkanlar, bugün onları “kıyafet üzerinden sahte özgürlük” çukuruna atmaya çalışıyor.

Burada ailelere büyük iş düşüyor. Çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim’i öğretelim, hem orijinalinden Arapça okumasını bilsinler hem de Türkçe anlamını öğretelim. Ne olursa olsun, her çocuk muhakkak özüne döner. Yeter ki ona bir “öz” verebilmiş olalım!

Genç kızlarımızın/kardeşlerimizin ellerine birer kâğıt parçası alıp, yarı çıplak vaziyette Parklar’da özgürlük nutukları çekmesi beni gerçekten çok üzüyor. Kullanıldıklarını gördükçe üzülüyorum. Özgürlüğün bu olmadığını onlara bir türlü anlatamadığımız için üzülüyorum.

Kıyafetin de bir adabı var. Bizim insanımız sokakta ne giyeceğini de bilir, düğüne giderken ne giyeceğini de bilir, bayramda ne giyeceğini de bilir. Kitlesel plancılar karışmasa toplum kendi otokontrolünü zaten yapıyor. 

YeniAkit
8 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    09 Ağustos 2017
    0 0
    elbette islam kin ve nefreti ile yetişmiş 2 nesilin bebeleri de böyle olacak. unutmadık.DÜNYANIN İLK MABETSİZ ŞEHRİNİ KURDUK diye ANKARAYI örnek gösterenleri.hele keriman halisin dünya güzeli olmasındaki hristiyan batının konuşmasını bilirsiniz.1950den beri de zaten iktidar islamla islam dışılar arasında geçer.batı desteği, dinsi,zlerden yana tabi.menderesin, özalın, erbakanın suçu ne ki erdoğanın ne olsun.
  • hursit dilaver

    09 Ağustos 2017
    0 0
    hacı yakışıklı mühterem haklı. haklı ama. bizim de dingilliklerimiz var.batıda güneşi az bir gören hemen çimlere uzanır ve eteğini açar güneşlenir.bizde bu işin heveslisi aydınlıkçı,laikçi,segonder seküler,kamalist,köktendinsiz, iki nesli islam kin ve nefretiyle yogrulmuş ebeveynlerce de kıyafetime, bekaretime, sezeryanıma,ortak yaşamıma, seviyeli birlikteliğime, LGBTliğime,düşürüp attığım bebeme karışma diye yürütülüyor.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER