GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : FETÖ’yü AK Parti mi besledi?

Tarih
04 Şubat 2019
İzlenme
1651 Kişi

Kimler beslenir? Henüz bedenini kullanamayan “bebekler” beslenir. Güçlü olan zayıfı besler. Söz konusu terör örgütleriyse onları besleyen aynı anda sömürür. Bir de kapıya bağlanan köpekler beslenir.

FETÖ bebek olmadığına göre olsa olsa CIA’nın kapımıza bağladığı ve 15 Temmuz’da tasmasını çözdüğü bir köpek! 

Geçtiğimiz aylarda Pensilvanya’da Gülen’in “malikânesinde” silah sesleri duyuldu. Haberlerden hatırlarsınız. Aslında bu durum FBI’ın FETÖ şatosuna girmek için yaptığı hamleydi. Devreye CIA girince FBI geri döndü. Yani “Amerika’nın içi” bu örgütün varlığından rahatsız, lakin “Amerika’nın dışı” örgütü korumaya devam ediyor.

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken tezviratlar da sahaya sürülüyor. “FETÖ’yü Ak Parti büyüttü” algısı yeniden sahnelere çıkmaya başladı.

“FETÖ’NÜN YAYIN ORGANLARI AK 

PARTİ ZAMANINDA MI KURULDU?”

Ak Parti 14 Ağustos 2001’de kuruldu. FETÖ’nün en büyük yayın organı Zaman Gazetesi ise 1986’da kuruldu. 2001’de Zaman Gazetesi 15 yaşındaydı. Samanyolu TV 1993’te, Cihan Haber Ajansı 1994’te kuruldu. Bunları “savunma mekanizması” adına yazmıyorum, sadece gündeme getirilmeye çalışılan durumun sahteliğini belirtmek istiyorum.

“AHMET NECDET SEZER 

CUMHURBAŞKANI İDİ”

Ak Parti 3 Kasım 2002’de %34.63 oy alarak “tek başına” iktidara gelmişti ama kendini hâlâ “halka rağmen” muktedir görenler vardı. Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’di. 28 Şubat devam ediyordu, Akit’e 312 General dava açmıştı, başörtüsü yasaktı, liselerde Milli Güvenlik Dersleri’ne subaylar giriyor ve İmam Hatiplerde bile kızlar başlarını açmıyor diye onları dersten çıkaranlar oluyordu, çocukların 12 yaşına kadar Kur’an Kursları’na gitmesi yasaktı.

Darbeci paşalar, rahatsız genç subaylar, Cem Uzan’lar, Aydın Doğan’lar, Fetullah Gülen ve örgütü, İsrail güdümlü MİT, Anayasa Mahkemesi, muhtıralar, postmodern şantajlar, kapatma tehditleri ve daha birçok şey 2002’de Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde düşman kalesi gibi dikilmişti!

Erdoğan FETÖ’ye sadece “müddet” verdi. İsrail ve ABD’den değil Türkiye’den yana olması için süre verdi. Bu süre zarfında ülkenin önündeki birçok engel kaldırıldı. Süreç sonunda FETÖ’nün çöküşü Erdoğan’ın eliyle oldu. Tüm dünyada çökmesi için çalışmalar rehavete kapılmadan devam ediyor. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un sözlerini hatırlayalım: “Bu mücadeleyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan daha iyi ve başarılı kimse yapamazdı. Erdoğan Gülen’le 2012’den beri tek başına mücadele ediyor.”  

“MERAL AKŞENER 

NEDEN SİNİRLENDİ?”

Geçtiğimiz hafta Meral Akşener gazetelerin Ankara Temsilcilerini kahvaltıya davet etti. Akit Gazetesi adına bizi de davet etti. Bunu gayet olumlu buldum ve katıldım. Akşener, refîki Kılıçdaroğlu gibi değil; en azından sorulardan korkmuyor. Fakat ben soru sorarken “HDP ile ittifak…” der demez anında refleks gösterdi. Niye?

Yani İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na kimler oy verecek? CHP ve HDP verecek. İyi Partililer oy vermeyecek mi? Onlar da İmamoğlu’na oy verecek! Aynı kişiye oy vermek “gizli ittifak” değil mi? Ankara’da 28 bin HDP seçmeni CHP adayı Mansur Yavaş’ı destekleyecek. Yavaş’a HDP’lilerin yanı sıra İyi Parti de oy verecek.

Meral Akşener’in “Sırtımızı PKK’ya yasladık” diyen bir partiyi desteklemesi mümkün görünmüyor. Ama bunu diyen parti ile aynı kişiye oy atacaklar. Sanırım Meral Hanım’ın aşırı tepki vermesinin sebebi PKK’yı destekleyen bir parti ile aynı adaylara oy vermek zorunda kalmasından kaynaklanıyor.

“İSRAİL TOHUMUNA SON, 

BORON GELDİ”

%100 devlet üretimi olan yeni bir temizlik ürünü piyasaya çıktı. Adı BORON! Hayallerimize ışık tuttukları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkür ediyoruz.

Hemen şunu diyebilirsiniz; “Efendim yerli ve milli diye gidip kalitesiz ürün mü alalım?”

Kesinlikle haklısınız. Ama BORON yerli ve milli olmasının yanında kaliteli ve teknik olarak modern bir ürün. Maddeleyelim:

1)Yıllardır ARİEL gibi İsrail kökenli temizlik ürünlerini kullanmak zorumuza gidiyordu, nihayet sağlam bir ürün geldi. Kullandım, tavsiye ederim.

2)%100 devletimiz tarafından üretiliyor, özel işletme şu an yok

3)Eti Maden İşletmeleri bir devlet kurumu

4)BORON kaliteli, zararsız, çevre dostu

5)Kimyasal olmadığı için köpürmüyor, diğerlerinin köpürmesi aldatmaca; giysiler köpürmeden de tertemiz oluyor

6)Zincir marketlerde satılıyor, satmayan varsa ısrarla talep edin

7)Tüm bunları yazdım diye evde çamaşırları benim yıkadığımı sanmayın, hanım yıkıyor!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • HAK DAVA

    04 Şubat 2019
    1 0
    İŞİNİZE GELMEYİNCE GEREKSİZ VE BOŞ YAZI OLUR ULAN ŞEREFSİZ KÖPEKLER AK PARTİNİN BOKU YİYENE KADAR BİRAZDA ŞU İSİMLERLE UĞRAŞIRSANIZ FETÖYÜ KİMLERİN BESLEDİĞİNİ BULURSUNUZ. KENAN EVREN-BÜLENT ECEVİT-AHMET NEJDET SEZER-SÜLEYMAN DEMİREL - MESUT YILMAZ-TANSU ÇİLLER -MERAL AKŞENER BU İSİMLERİN ALTINI KAZIN KARŞINIZA DİREK FETÖ ÇIKAR ONUN ALTINI KAZIN KARŞINIZA CIA*PENTAGON ÇIKAR
  • Rumeli Türk

    04 Şubat 2019
    3 0
    Ramazan bey Bu yazının neresi boş baştan sonuna kadar sakın bir kafayla dinleyip okudun mu Hakikatleri söylemek ne zamandan beri aklımızla dalga gecmek olmuş.Sen Allahın verdiği aklı fanilere kiraya vermiş isen yazar arkadaşımız sana ne yapabilir ki sen hem dünyanı hem de ahiretini kaybetmişsin
  • Ramazan

    04 Şubat 2019
    1 7
    Gereksiz boş ve aklımızla dalga geçmeye çalışan bir yazi olmuş
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER