GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Babası Noel olanın, dedesi Ebu Cehil’dir!

Tarih
18 Aralık 2016
İzlenme
2475 Kişi
Geçenlerde birisi yazmış: “Noel Papa’ya söyleyin Halep’e gelmesin, çünkü burada hediye(!) vereceği çocuk kalmadı.”

Çok acı bir ironi!

Hristiyanlar alınmasın, onların inancını karalamak maksadıyla bu başlığı atmadım. İçimizdeki beyin kıtlığı yaşayanlara sesleniyorum. Noel’i “Papa” edinerek ne yapmaya çalışıyorsun? İslam’ın nurunu söndüreceğini sanıyorsan onu deden Ebu Cehil becerememişti, sen de beceremezsin! Madem toparlanıyoruz, tüm alanlarda kendimize gelmemiz gerekiyor! İnneddine indallahil İslam” ayetini topluma unutturmaya çalışan “diyalogçuların” 15 Temmuz’da ne yaptığını gördük.

93 sene evvelki son Osmanlı’nın ellerinin sıcaklığını yeniden hissediyoruz. Ona öyle yaklaştık ki bir daha o limandan hiçbir Vahdettin’i göndermeye niyetimiz yok! Yeni Türkiye’de her yana doluşan misyoner Noellere de yer yok! 

Biz Müslümanız ve Noel kutlamıyoruz, kutlayanlar da dinleri neyi gerektiriyorsa onları yapmakta özgürler. Milli Piyango tam bir hastalık, bu illeti devam ettiren hükümet vebal altındadır. “Milli kumar” artık kaldırılmalı! Bunları yıllardır yazıyoruz, kalkana kadar yazmaya devam edeceğiz!

Kapitalist bireysellik çamuruna öyle battık ki “2016 harika bir yıldı, 2017 daha iyi olsun” diyoruz. Bu cümleyi kuranlar ayaklarındaki çamurdan önce kalplerindeki mührü söksün, gözlerindeki perdeyi yırtsın! Neresi harikaydı, alnından kan akan Müslümanları görmedin mi?

Ekranlarda, vitrin camlarında, çarşılarda bu kadar çok gayr-i İslami Noel’i ve artıklarını görmek zorunda değiliz! Onlar şehirlerinde ezan okutmazken, biz niçin şehrimizin meydanlarındaki ağaçları yılbaşı eğlencesi adı altında ışıklandırıyoruz! Kiliseye giden kendi bilir, buyursun gitsin, biz karışmayız; fakat tepemizde çan sesi, ağaçlarımızda Noel ışıkları, yollarda kırmızı misyonerler istemiyoruz.

Uyansak dünya kurtulacak, uyan, uyanalım!

YeniAkit
18 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Aydın

    20 Aralık 2016
    0 0
    Ey müslümanlar uyanın milli Piyango kumar ve kumarda haram .Allah'ın haram kıldığı piyango biletini sokakta baş örtülü bir kadın satıyor bu ne tezat. Haram satma dedim .bana ne satabilirim ki dedi.bir çok şey saydım ( oyuncak bayrak kırtasiye takılar mendil ve hediyelik eşya biblolar gibi) bir şey değişmedi. O örtülü kadın hala piyango bileti satıyor. Allah ıslah etsin.o başındaki örtüye de çocuklarına haram yiyecek taşıyarak onlara da haksızlık yapıyor. kötü örnek oluyor
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER