GÜNCEL

Erkan Tan : TOGG’u hor görmek delilik değil mi?

Tarih
28 Ekim 2022
İzlenme
465 Kişi
Kendisine muhalifim diyenlerin bazıları, yerli ve milli arabamıza resmen düşmanlık besliyorlar. Anlamak, kabul etmek mümkün değil. Tam bir delilik hali.
Ülkemizin gurur kaynağı olan, tüm dünyaya ihraç edilen, bir çok alanda dev markaları var. Bunları ideolojik sebeplerle aşağılayarak hor ve değersiz göstermeye gayret etmek, delilik dışında nasıl açıklanabilir...?!
Önce "imkansız" dediler, ardından "prototiple hayal kuruyorlar" dediler, daha sonra "hani fabrika" dediler, şimdi de "alamayacağız ki" diyorlar. Vaad edilen icraat, arabanın Türkiye'de yapılacak olmasıdır, Türkiye'deki herkesin araç sahibi olması değildir. TOGG bir sosyal yardım projesi değildir. Arabayı milletin tamamının satın alması umulmaz.
Memleketimizde deniz araçları, dev nakliye gemileri, lüks yatlar da üretiliyor, biz satın alamıyoruz diye üretilmesin mi...? Ayrıca bu arabayı devlet üretmiyor, özel sektör üretiyor.
Hangi sınıf araç tüm dünyada satılacaksa Projenin başında dünyanın bu konudaki en deneyimli ve kariyerli adamı var. Yaşanan ülkemin müthiş bir başarısıdır, bu da beni tarifsiz mutlu ediyor.

BATI PUTUNA TAPMAK ÖĞRETİLMİŞ
Aramızdaki bazıları, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müthiş dış politika, diplomasi çabalarını ve başarılarını anlayamıyor. Erdoğan nefretinden gözü dönmüş olanların yanında böyleleri de var. BATI ittifakına put diye taptıklarından gözleri ve gönülleri mühürlenmiş. Bu insanlar, dünyanın gidişatını, yıkılan ittifakları, külliyen yanlış çıkan doğru zannedilenleri kabul edemiyorlar. Devletlerin birbirleri ile acımasızca ekonomik savaş yaptıklarını göremiyorlar. Aslında hepsi birbirleri ile kavga ediyorlar. Ve hatta savaşıyorlar.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER