GÜNCEL

Erkan Tan : SURİYE'YE GİRMEYELİM DİYENLER, ABD VE İSRAİL'İN SESİDİR

Tarih
21 Ocak 2018
İzlenme
1070 Kişi
 ABD'nin yalanlarına inanmıyoruz. ABD, asla, bağımsız ve müslüman hassasiyetler ile davranan, Türkiye Cumhuriyeti devletinin dostu olmamıştır. Müttefikimiz değildir. Stratejik ortak da değildir. Bütün bu kavramlar, yani; dost, müttefik, stratejik ortak tanımları, bağımlı, güçsüz, müslüman hassasiyetler ile davranmayan Türkiye için geçerlidir. ABD'li sahtekarların iğrenç hedefleri hala yürürlüktedir. ABD ve İsrail birlikte Büyük Yahudi Devleti kurmaya çalışmaktadır. Bu amaçla PKK/ YPG adlı katillere devlet kurmak üzeredirler. Tek yol, bütün bölgenin, bu Haçlı, Siyonist hizmetkarı, PKK/PYD/YPG kuduzlarından temizlenmesidir. Hal böyle iken... Bu anlarda bile hala; Suriye'de ne işimiz var...?  Bizi bir tuzağa çekmek istiyorlar... Ortadoğu bir bataklıktır, aman girmeyelim... Lafları ile ortalarda dolaşanlar, kesinlikle bilerek ya da bilmeyerek, ABD ve İsrail'in çıkarları hesabına çalışıyorlar. 



EKONOMİMİZE SALDIRAN DÜŞMANLAR: EKENOMİK TERÖR ÖRGÜTLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yine dile getirdi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları bilerek, isteyerek ekonomimiz için yanlış analizler yapıyorlar. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ve finans kurumları, ekonomik teröristlerdir. Terör örgütleri ve onların eli kanlı katilleri silahlarla, bombalarla saldırıyorlar. Kadın, erkek, yaşlı, genç, çoluk, çocuk demeden ve acımadan katlediyorlar. Bunlar da ekonomilere saldırıyorlar. Ekonomilere düşük not vererek dalgalanmalar oluşturmak istiyorlar. Olumsuzluklar varmış ve işler kötüymüş gibi göstermeye çabalıyorlar. Ülkelerin milli para birimlerinin, ABD doları ve Euro karşısında, değer kaybetmelerini sağlamaya çalışıyorlar. Yani teröristlerin bıraktığı yerden, "ekonomik teröristler" devam ediyorlar. Eli kanlı teröristler canlarımıza, bu iğrençler de mallarımıza, paramıza, ekonomimize saldırıyorlarŞu anda ülkemizde, dövizin bu kadar değerli olmasını gerektirecek hiç bir sebep yok. Dövizdeki bu aşırı değerlenme, ekonominin kuralları, kanunları, teorileri ile izah edilecek bir durum değil. Bu nedenle milli ekonomik değerlerimize, şirketlerimize ve tabii ki milli para birimimize sahip çıkmalıyız. 

 

HAÇLI-SİYONİST, MARKSİST-LENİNİST, BÖLÜCÜ-TERÖRİST, İMANSIZ-DİNSİZ BERABERLER

Haçlılar, Siyonistler... Marksistler, Leninistler... Bölücüler, teröristler... İmansızlar, dinsizler... Bir ve beraberler... Karşılarında Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli önderliğinde; Milli İttifak... Saflar işte böyle oluştu. Geçtiğimiz hafta saflar iyice belirginleşti. CHP İstanbul İl Başkanı ile oluşan gündem, kim kiminle aynı safta? Biraz daha ortaya çıkardı. Burada herkes, kendine bir pay çıkartıp soracak. Ben hangi saftayım? Kimin yanında? Kimin karşısında olmalıyım? 

Takvim
21 ocak 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • As1

    21 Ocak 2018
    1 0
    Ben Erdoganin ve Bahcelinin yanimdayim
  • Göktürkler

    21 Ocak 2018
    1 0
    Aslanim benim ver mehteri ver
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER