GÜNCEL

Erkan Tan : Saklanmadan, korkmadan cumhurbaşkanının yanında olmak

Tarih
07 Ocak 2018
İzlenme
1103 Kişi
 Hedef, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bağımsız, güçlenen, Müslüman hassasiyetler ile davranan Türkiye Cumhuriyeti'dir.

ABD; çadır tiyatrosu, Türkiye'ye kumpas mahkemesi ile bir kez daha Türkiye'ye saldırmıştır. Bu bir savaş halidir. Başka bir tanımı yoktur. İşte tam da bu yüzden, bu savaşta, saklanmadan, korkmadan, ideolojilere esir olmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmak zorundayız

BİZ DE AMERİKALI YARGILAMALIYIZ
15 Temmuz ihanetinin içinde İncirlik Üssü de yok mu? Bu mesele ile ilgili tanıklıklar, bilgiler, belgeler orta yerde durmuyor mu?
Herkesin, hepimizin malumu değil mi? ABD + İSRAİL + CIA + NATO + FETÖ, 15 Temmuz'un arkasındaki asıl düşmanlarımız değiller mi?
İncirlik Üssü de bu işlerin içinde desek ve birkaç Amerikalıyı tutuklayıp yargılasak harika olmaz mı? Üstelik bunu yapmak buz gibi de hakkımız... ABD'de kurulan, çadır tiyatrosu, Türkiye'ye kumpas mahkemesinin ardından, gerçek bir suç ve suçlu yargılaması nasıl olurmuş görürlerdi...

ABD'Yİ TERÖRE DESTEK VERİYORSUN DEYİP SUÇLAMALIYIZ
ABD müttefik ve dost diye görünüp terör örgütü eli kanlı PKK/PYD/YPG ile yatıp kalkıyor. FETÖ elebaşları hala koynunda değil mi? Suriye'de, Türk Silahlı Kuvvetleri ile işbirliği yapıyor gibi gözüküp PKK/YPG/ PYD ile düşüp kalkması ne anlama geliyor? Terör örgütü PKK, neredeyse ABD'nin kara ordusu gibi olmadı mı?
Üstelik bunu göstere göstere yapmıyor mu? Türkiye'nin güneyinde PKK'ya devlet kurmak istediklerini artık herkes görmüyor mu? Zaten teröristlere devlet gibi davranmıyor mu? Kamyon kamyon silah vermedi mi?
DEAŞ ile birlikte çalıştığı ortaya çıkmadı mı? Bütün bu işleri yapan bir kaç Amerikalıyı tutup mahkemeye çıkartmak bize hak değil mi?

AMERİKAN SAVCININ KÖPEĞİ SOL MEDYA
Bir kez daha, suçüstü yakalandılar.
ABD'deki çadır tiyatrosu mahkeme ile Türkiye'ye kumpas kurulmak istendiği buz gibi ortaya çıktı.
Daha önce bu köşede, ABD'deki savcılar için, FETÖ güdümlü füze demiştim. Peki ülkemizde durum nasıl?... Şerefsiz, kahpe, namussuz Fetullah Gülen ve hain arkadaşları ile sol medya, beraberler... Türkiye Cumhuriyeti'ne düşmanlık yapma konusunda, birbirleriyle yarışıyorlar... Ve müthiş bir işbirliği içindeler. Resmen, ekonomimize, bankalarımıza ve milli çıkarlarımıza saldıran, Amerikan savcısının bir köpeği gibi yayın yapıyorlar. Demek ki neymiş?... Sol görünümlü Amerikancı imişler... Ha, bu arada... Ortaya çıktı ki mevzu, Amerikan çıkarları imiş...
Öyle iddia ettikleri ve yalanlarla yamulttukları gibi değilmiş...
Ayrıca, sahte belgeleri delil diye göstermişler... Parayla adam satın almışlar... Neredeyse tamamı, FETÖ tarafından kurgulanan ve virgülüne bile dokunulmadan esas alınan bilgi ve belgelerden bahsediyoruz.

Takvim
7 Ocak 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • keloğlan

    08 Ocak 2018
    0 0
    ALLAH belanı öyle bir şiddetli versinki... başkalarıyla uğraşacak halin kalmasın ... lanet olasıca ABD...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER