GÜNCEL

Erkan Tan : Ölen, Öldüren Müslüman... Sevinen Kim?

Tarih
20 Mart 2017
İzlenme
991 Kişi
Ölen Müslüman, öldüren Müslüman, ellerini ovuşturan, buna sevinen kim? Tabii ki Müslüman olmayan... Müslümanların olduğu her yerde kan, gözyaşı, acı var. Görünürdeki iddia şu:

Müslümanlar, Müslümanları, Müslümanlık için öldürüyorlar. Daha doğrusu inanmamızı istedikleri ve uydurdukları iğrenç yalan bu.
Terör örgütleriyle Müslüman coğrafya kana bulanıyor.
Halbuki Müslümanların düşmanı kim? Kimler Müslümanlara zulüm uyguluyor?
Müslümanlar nerelerde zalimlerin zulmü altında inim inim inliyorlar? Herkes bu soruların cevabını çok iyi biliyor.
Bu zalimlerin adı, soyadı belli...
Haritadaki yerleri belli... Oralarda mantar tabancası bile patlatmıyorlar.
Neredeyse hiç eylem bile yapmıyorlar.
İşte Haçlı ve Siyonist hizmetkarı, adlarına Müslüman kelimesini özellikle yapıştıran bu alçaklar, herkesin çok iyi bildiği Müslüman düşmanlarına saldırmıyorlar da hep İslam ülkelerinde eylem yapıyorlar. Müslüman kanı döküyorlar. Bu yüzden adlarının içinde ya da önünde Müslüman kelimesini barındıran bu hainler, alçaklar; kafirlere, gavurlara hizmet ettiler. Ve ediyorlar.
Bunlar ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır.

Müslüman Görünümlü Kafirler 

Dünyadaki bütün terör örgütlerinin komuta merkezi Haçlı -Siyonist ittifakıdır. Hepsi bu ittifak tarafından sevk ve idare edilirler.
Nereyi karıştırmak istiyorlarsa orada bir terör örgütü çıkartıveriyorlar. Önce terör örgütlüyle o memleketi bir güzel karıştırıyorlar, altını üstüne getiriyorlar, bütün kaynaklarını teröristlerle mücadelede eritmesini sağlıyorlar. Tabii bu arada terör ile mücadele araç, silah ve mühimmatlarını da Haçlı ve Siyonist ittifakını oluşturan bu katiller satıyorlar.
Amaç hasıl olduysa, yani bu şekilde o memlekete diz çöktürtebildilerse ne ala... Yok o ülke hala bayılmamışsa ve direniyorsa bu sefer yöntemi değiştiriyorlar.
Kendi kurdukları ve kendilerinin dışındaki dünyanın başına bela ettikleri terör örgütünü bahane edip o memlekete çöküyorlar. Terör ve teröristi bahane edip ülkelerin yer altı ve yerüstü kaynaklarını yağmalıyorlar. Ekonomik bütün değerlerini ele geçiriyorlar.
Adeta ölmek üzere olan, ekonomisi ve bütün kaynakları Haçlıların ve Siyonistlerin eline geçmiş, insanlarının yaşama azim ve kararlığı, kendilerine olan güveni tükenmiş milletler ve devletler oluşturuyorlar.
Bu çok uzun zamandır kullandıkları bir yöntem. Anlattıklarımı dikkatlice okursanız çok rahatlıkla bunların tamamına sizler de şahit olduğunuzu hatırlayacaksınız.
Çeşitli isimlerle kan akıtan terör örgütlerinin bizlere yaşattıkları aynen böyle değil miydi?.

Takvim
20 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER