GÜNCEL

Erkan Tan : DEAŞ, ABD’nin terör örgütüdür

Tarih
04 Haziran 2017
İzlenme
1140 Kişi
 Aslında savaş bütün Müslümanlarla ve bütün dünyada.

Ortadoğu'da ve Müslümanlar'ın olduğu neredeyse her yerde kan, gözyaşı, acı ve zulüm var. Üstelik bu savaşta, öyle hile ve fitne yöntemleri kullanıyorlar ki...
Müslüman, Müslümanla, güya Müslümanlık için savaşıyor...
Ölen Müslüman... Öldüren Müslüman.. Ellerini ovuşturan kim?..Tabii ki Müslüman olmayan...
DEAŞ, Haçlıların ve Siyonistlerin hizmetkarıdır.
İslam'ın can düşmanı ve Müslümanların katilidirler.
Sapkındırlar...
Sapıktırlar... Adlarına Müslüman kelimesini özellikle yapıştıran bu alçaklar, herkesin çok iyi bildiği, İslam ve Müslümanların düşmanlarına saldırmıyorlar. Hep İslam ülkelerinde eylem yapıyorlar.
Müslümanlar'ın kanını döküyorlar. Bu yüzden adlarının içinde ya da önünde Müslüman kelimesini barındırmaları büyük bir tuzaktır. Haçlıların ve Siyonistlerin hizmetinde olduklarını gizlemek içindir.

AMERİKA'NIN KİRALIK KATİLLERİ
IŞİD mi? DEAŞ mı?... Artık her ne diyorsanız, bu insanlar katildir.
Kafirlere, gavurlara hizmet ederler. Ve ediyorlar. Bunlar ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır. Ve kesinlikle Amerikan malıdırlar. Bu gözü dönmüş katillerin sahibi Amerika Birleşik Devletleri'dir. Geçenlerde Afganistan eski devlet başkanı Karzai, bu gerçeği en açık şekilde, hem de ağzı dolu dolu söyleyiverdi. Amerika nereyi karıştırmak isterse, bu kiralık katiller oralarda ortaya çıkıveriyorlar. Daha geçen hafta Suriyede'ki PKK'lılarla bir ve beraber olup herkese ne olduklarını bir kez daha gösterdiler. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da PKK ve DEAŞ katillerinin oralarda nasıl film fırıldak çevirdiklerini daha önce tüm dünyaya ilan etmişti. Savaşıyormuş gibi görünüyorlar ama aslında sevişiyorlar. Çünkü patronları aynı. Her iki kiralık katil örgüt de Amerika'nın emrindedir. Ve Müslümanları öldürmekle görevlidirler.

KAFİRLERİN GAVURLARIN HİZMETKARI 
Terör örgütleriyle Müslüman coğrafya kana bulanıyor. Halbuki Müslümanların düşmanı kim? Kimler Müslümanlara zulüm uyguluyor?
Müslümanlar nerelerde zalimlerin zulmü altında inim inim inliyorlar? Herkes bu soruların cevabını çok iyi biliyor. Bu zalimlerin adı, soyadı belli...
Haritadaki yerleri belli... Oralarda mantar tabancası bile patlatmıyorlar.
Neredeyse hiç eylem bile yapmıyorlar.

HAÇLI VE SİYONİST PKK DEVLETİ
Hep söylüyorum... Yazıyorum...
Kelimelerin yerlerini bile değiştirmiyorum ki millet iyice anlasın ve hatta ezberlesin... Haçlılar ve Siyonistler ittifak halindeler. Bu ittifakın lideri Amerika Birleşik Devletleri... İşte ABD liderliğindeki bu ittifak mensupları, Türkiye'nin güneyinde; Marksist/Leninist, dinsiz/ imansız, Kürt görünümlü ama Kürtlere de düşman, Haçlılara ve Siyonistlere hizmet edecek bir PKK devleti kurmak istiyorlar. Ortadoğu'da haritaları değiştirmek istiyorlar. Küçük küçük şehir devletleri haline gelsin bu coğrafya istiyorlar. Aralarında Hıristiyan devletçikler de olsun hayalindeler.
Türkiye'den de toprak talep ediyorlar.
Hatta mümkünse Türkiye'yi olduğu gibi yutmak istiyorlar. Nihai hedef...
Büyük İsrail... Zaten Irak 3'e bölündü. Suriye kaç parça ve kimin belli değil. Yani diyeceğim o ki masal anlatmıyorum... Bu anlattıklarımın bir bölümü zaten gördüğünüz gibi gerçekleşmiş..

Takvim
4 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER