GÜNCEL

Erkan Tan : Ali, Baykar’a kim adına dokunacak…?

Tarih
17 Ocak 2023
İzlenme
910 Kişi
ANAYASADAN Türklüğü kaldıracak… FETÖ'cülerin tamamını tekrar devlete dolduracak… Son olarak Baykar SİHA programına dokunacakmış.
Bayraktar'a, SİHA'lara saldırıyor. Türkiye'ye'nin savunma sanayisine saldırıyor.
Neocon, Evangelist Hristiyan/ Siyonist Yahudi ittifakının, azgın Türk ve Müslüman düşmanı Michael Rubin; başta Baykar olmak üzere, Türk Savunma Sanayiine yaptırım uygulanmasını istedi.
Ali Babacan hemen "SİHA'lara dokunacağız" dedi. Ayrıca; Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira atan, Şebnem Korur Fincancı'ya "geçmiş olsun" ziyaretinin hemen ardından oluyor bu iş… Türkiye ve dünyada hayranlıkla takip edilen ve ülkelerin satın almak için adeta sıraya girdiği savunma sanayii ürünlerini üreten Baykar'a yönelik bu çirkin tavır, milletin ezici çoğunluğunu öfkelendirdi.
Üstelik; Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ali Babacan'ın iddialarının külliyen yalan olduğunu ilan etti. Bu konu siyaset üstü milli bir konudur.
Halbuki Ali Babacan, seçim vaadi olarak "Sihalara dokunacağız" diyor… Milletimizin, kendisinden böyle bir talebi var mı ki…? Hangi millet adına bu seçim vaadiyle karşımızda konuşuyor…? Türk milletinin ezici çoğunluğunun kendisinden böyle bir talebi yok ki…! Ama Evangelist Hristiyanların ve Siyonist Yahudilerin, Baykar'ı ve Türklerin savunma sanayiini yok etme talepleri var… Hah işte Ali, bu kafirler topluluğu adına konuşuyor…

İHANET VE ALİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için imza veriyor ama aynı anda Erdoğan'ın aleyhine çalışıyormuş. Millet İttifakı ile beraber Abdullah Gül'ün aday olması için çabaların tam kalbinde (kendi ifadesi) yer alıyormuş. Muhalefetin Recep Tayyip Erdoğan'a karşı Abdullah Gül'ü ortak aday çıkarma projesini yönetiyor; diğer yandan da Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı adayı gösteren teklifin altına imza atıyordu.
6+HDP masasındakiler, geçmişinde böyle çirkin ihanetlerde bulunan ve bunu büyük bir pişkinlikle de televizyonlarda kendi ağzı ile anlatan bir adamın kendilerine de aynı ihaneti yapacağını beklemeli değiller mi…? Bu arada; CHP ve HDP'ye yakın kaynaklar, Ali Babacan'ın bu kez de Kandil'in meclisteki kadrosuna ev sahipliği yapacağını öne sürdüler. Terör örgütü PKK'nin siyasi uzantısı HDP'nin kapatılması halinde, seçime Ali Babacan'ın liderliğini yaptığı DEVA Partisi çatısı altında gireceği iddia ediliyor.

ŞEYTANİ KUŞATMAYI YARMAK VE CUMHUR İTTİFAKI
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkça söylüyor. Küreselci şeytanlar, ABD aracılığı ile Türkiye'yi, batımızdan Yunanistan ile, güneydoğumuzdan PKK/ PYD/YPG ile kuşatmaya gayret ediyorlar. Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bağımsız, güçlenen, Müslüman hassasiyetler ile davranan Türkiye, bu şeytani kuşatmayı yarmayı başaracaktır. İnşallah;
ABD'nin kuşatmasını yaracağız ve kimse Türkiye'yi tehdit edemeyecek. İnşallah bir kara harekatı ile Ayn el Arab da diğer bölgeler de Türkiye'nin kesin tahakkümü, denetimi altına girer. Aksi taktirde maalesef roketler ve terör saldırıları gelmeye devam edebilir. Aslında; Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen ABD, İsrail ve Avrupa ile mücadele ediyoruz. Yunanistan da bu harekattan kendine bir mesaj alacak. En büyük gücümüz, bir ve beraber olan aziz milletimizdir… Amma ve lakin; bizden gibi görünen ve fakat bizden olmayan, içimizdeki düşmanlara da odaklanmalıyız. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve diğer destekleyenler ile Cumhur İttifakı; bu kuşatmanın yarılmasındaki büyük ve önemli silahımızdır…

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Hacı Güven

    25 Ocak 2023
    0 0
    alibabacun VE DİĞER VATAN HAINLERI, DÜNYA TARIHINE ÜLKESİNİ SATAN UCUZ BATI HİZMETÇİLERİ( orosp..rı) OLARAK GEÇTİLER !!! AYNEN şimon zvi gibi alçak cehennem odunları gibi !!!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER