GÜNCEL

Erkan Tan : ABD Türkiye’yi kuşatmak istiyor

Tarih
13 Ağustos 2017
İzlenme
2049 Kişi
Suriye'de ABD'nin karıştırdığı haltlardan sonra şart oldu. Dost görünümlü düşmanımız ABD, oralarda hangi emellerin peşinde?

Bir daha anlatayım... Hep söylüyorum...
Yazıyorum...
Kelimelerin yerlerini bile değiştirmiyorum ki millet, iyice anlasın ve hatta ezberlesin...
Haçlılar ve Siyonistler ittifak halindeler... Bu ittifakın lideri Amerika Birleşik Devletleri...
İşte, ABD liderliğindeki bu ittifak mensupları, Türkiye'nin güneyinde;
Marksist/Leninist, dinsiz/ imansız, Kürt görünümlü ama Kürtlere de düşman, Haçlılara ve Siyonistlere hizmet edecek bir PKK devleti kurmak istiyorlar...
Kürtlere değil... PKK'ya devlet kurmak istiyorlar...
Ortadoğu'da haritaları değiştirmek istiyorlar.... Bu coğrafyada küçük küçük şehir devletleri oluşsun arzusundalar... Aralarında Hristiyan devletçikler de olsun amacındalar... Türkiye'den de toprak talep ediyorlar.
Hatta mümkünse Türkiye'yi olduğu gibi yutmak istiyorlar...
Türkiye'yi kuşatmak istiyorlar.
Arap dünyası ve coğrafyası ile aramıza bu PKK devletini sokmak derdindeler... Nihai hedef... Büyük İsrail... Zaten Irak 3'e bölündü. Suriye kaç parça ve kimin belli değil. Yani, diyeceğim o ki masal anlatmıyorum... Bu anlattıklarımın bir bölümü, zaten gördüğünüz gibi gerçekleşmiş.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SAHİBİ HAÇLI VE SİYONİST İTTİFAKIDIR
Dünyadaki bütün terör örgütlerinin komuta merkezi Haçlı -Siyonist ittifakıdır.
Hepsi bu ittifak tarafından sevk ve idare edilirler. Nereyi karıştırmak istiyorlarsa orada bir terör örgütü çıkarıveriyorlar.
Önce terör örgütü ile memleketi bir güzel karıştırıyorlar, altını üstüne getiriyorlar.
Bütün kaynaklarını teröristlerle mücadelede eritmesini sağlıyorlar. Tabii bu arada terör ile mücadele araç, silah ve mühimmatlarını da Haçlı ve Siyonist ittifakını oluşturan bu katillerdir... Amaç hasıl olduysa, yani bu şekilde o memlekete diz çöktürtebildilerse ne ala...
Yok o ülke hala bayılmamışsa ve direniyorsa bu sefer yöntemi değiştiriyorlar. Kendi kurdukları ve kendilerinin dışındaki dünyanın, başına bela ettikleri terör örgütünü bahane edip, o memlekete çöküyorlar. Terör ve teröristi bahane edip ülkelerin yer altı ve yer üstü kaynaklarını yağmalıyorlar. Ekonomik bütün değerlerini ele geçiriyorlar.
Adeta ölmek üzere olan, ekonomisi ve bütün kaynakları Haçlıların ve Siyonistlerin eline geçmiş, insanlarının yaşama azim ve kararlığı, kendilerine olan güveni tükenmiş milletler ve devletler haline geliyorlar.
Çeşitli isimlerle kan akıtan terör örgütlerinin, bizlere yaşattıkları aynen bunlar değil midir...?

Takvim
13 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER