SİYASET

Ergün Diler : Üç kadın ve operasyon

Tarih
14 Nisan 2016
İzlenme
9605 Kişi

Kaldığımız yerden devam edelim... Cevap bekleyen soru çok. Benim en çok takıldığım CIA'nın Erdoğan için kitap yazdırması. Bana çok ilginç geldi. Bu kadar medya gücü elinin altındayken neden böyle bir yola giriyorlar! Bunu nasıl olsa anlarız. Neyse devam...
*Kitap ne için hazırlandı? Bir kitapla sonuç alacaklarını düşünmüyorlardır umarım... Öyle saldırılar oldu ki kitap hafif kalır!
Haklısın. Ama böyle bir çalışma var. Ben yapılanı seninle paylaşıyorum. Bir de bizimkilerin nasıl çalıştığını görmeni istiyorum. Bu kitapta Erdoğan'la ilgili çok özel detaylar olacak. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Ama hazırlık var. Çalışıyorlar. Zarar vermek için yazıldı, yazdırıldı. Mesela son ziyarette Erdoğan, Obama ile görüşmeden önce bu kitabın taslağı Biden'a verildi. İlk okuyan Biden'di.
*Kitap hazırlığı nereye varacak merak ediyorum. Peki başka?
Hep olumsuz düşünme!
*Ben düşünmüyorum da söylediklerin ortada!
İyi şeyler de var!
*Mesela?
Stratfor'a bir rapor hazırlatıldı. Erdoğan'ın tartışmasız liderliği yine ortaya çıktı. Raporda "kesinlikle ve kesinlikle gücünden bir şey kaybetmedi" ifadeleri yer alıyor. Hatta çok önemli bir ayrıntı daha var!
*Nedir o?
CIA 17 kez kapsamlı operasyonla saldırdı ama hala Erdoğan koltuğunda... Oyları düşmedi, etkinliği düşmedi, halkın desteği azalmadı... Az şey mi bunlar!
*17 kez mi?
Evet! Tam 17 operasyonla Erdoğan'ı indirmeye çalıştılar... Erdoğan kadar direnen bir başka lider olmadı. CIA gerçekten ilk kez bu kadar başarısız oldu.
*Anladığım kadarıyla uğraşmaya devam edecekler!
Hiç şüphen olmasın! Çalışmalar var!
*Nasıl yani?
Başkan Erdoğan'a karşı ÜÇ KADIN ADAY hazırlanmaya başlandı. Stratfor, 3 kadın üzerinde titizlikle çalışıyor. O 3 kadın aday da şimdiden göreve soyundu. Biri çok önemli bir işadamının eşi. Birçok kentte yardım çalışmalarıyla adından söz ettirecek. Büyük bir banka hesabı bu organizasyon için hazırlandı. İkinci aday bir siyasetçi. Siyasetin içinde, çok etkili konuşma yeteneğine sahip. Geçmişi başarılı olmasına uygun. Üçüncü aday ise çok başarılı bir CEO. Yurt dışında da saygınlığı olan biri... Ailesi nedeniyle her kesimden oy alabilecek bir kişi. Bu 3 adaydan en şanslı olanı muhaliflerin ortak adayı olacak. Çalışmalar bittikten sonra DEĞERLENDİRME başlayacak. Hedefe gidilecek isim o zaman belirlenecek.
*Rıza Sarraf olayına gelsek!
Bunu soracağını biliyordum. Baktım! Ortada gerçekten ilginç bir kimlik var. Yakında sana çok özel bilgiler veririm. Rıza hakkında bilinen bilinmeyen her şeyi anlatırım. Yoğundum fazla ilgilenme şansım olmadı.
*Hiçbir şey duymamış olamazsın!
Duydum elbette! Rıza Sarraf bedel ödeyecek. Bu kesin. Çünkü ABD'yi, İran'a sattı. İran'ı, ABD'ye. Türkiye'yi İran'a sattı. Son olarak da Türkiye'yi ABD'ye sattı. Bu yorum benim değil. Bu işe bakan arkadaşların. Panama'da 2007'de şirket kurmuş. Kayıtları falan var. Dediğim gibi ortada ilginç bir karakter var. Burada fazla önemseniyor. Çok geçmeden her şeyi sana iletirim... Özellikle Türkiye'den çıkışı ile ilgili notları...
*Peki başka bir konuya geçelim. Burada zaman zaman PARALEL üzerinden ordu gündeme geliyor. Ne düşünüyorsunuz?
Şunu unutmamak gerekir! Bu yapı 2011'de çok büyüdü. Pek çok yere adam yerleştirildi. Karşı duran çok kişiyi tasfiye ettiler. Ama şimdi asıl tehlike bu işin borsasının kurulması. Herkes rakip gördüğüne "PARALEL" diyor. Bu hataya düşmemek lazım. Birilerinin sizi buraya sürükleyeceğini de biliyorum. Dikkatli olun. Bu yapı ile ilgisi olmayan insanları koruyun! Yoksa TERS operasyona gelmiş olursunuz...
*Peki cemaatte son durum nedir? Pensilvanya'da neler oluyor?
Pensilvanya'daki çiftliğin büyük bölümü kapatıldı. Oradaki ekip de azaltıldı. Belki yakında buradan gönderilirler. Ama bu kesinlikle Türkiye olmaz. Türkiye'ye verilme ihtimali bir TÜRK'ün ABD'ye BAŞKAN olma ihtimalinden daha düşük! Siz görmek istemeseniz de bu hareket çok önemli coğrafyalarda hala ayakta ve güçlü. Kesinlikle hemen gözden çıkarılmaz. Kimse bu yapıya hemen arkasını dönmez. Amerika asla... Washington, Ankara gibi düşünmüyor. Zaten bunu davranışlarıyla da gösteriyor. Afrika ve Ruslar'ın güçlü olduğu bölgelerde cemaat çok etkili bir silah. Bunu da unutmayın!
*Avrupa'ya gelsek! Neler oluyor?
Avrupa Birliği dağılacak. Kesin! Dağıtılma kararı, Obama'nın ikinci döneminin ilk günlerinde alındı. Avrupa Birliği kesinlikle sona erecek. Bunun alternatifi bile hazırlandı. İşadamları, banka hesaplarında 1 milyon euro'nun üzerinde olanlar, CEO'lar ve aileleri, CEO'ların referans verdiği 10 kişi, profesyonel sporcular, sanatçılar, devlet görevlileri Avrupa Birliği kanunlarıyla yaşamaya devam edecek. Diğer nüfus için Avrupa Birliği dağılmış olacak. 3 düşman ülke İngiltere, Fransa ve Almanya, ABD'ye karşı Avrupa Birliği'ni kurdu, büyüttü. Avrupa Birliği, adının sınırlarını aşarak Latin Amerika ülkelerini bile içine alacak bir oluşumun planını yapmaya başladı. Buna seyirci kalınamazdı. Kalınmadı da. Gereken yapıldı. Dağılacaklar. Zor günler onları bekliyor...
*Avrupa silinecek yani?
Bu hamleye Amerika'nın sessiz kalması beklenemezdi. Avrupa'da, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Ukrayna gibi Washington'un kayıtsız şartsız yanında olan ülkeler çok daha güçlenecek. Özellikle Polonya... Amerika, Polonya'yı çok büyük bir ülke konumuna getirmek için çok özel ticari anlaşmalar hazırladı. Moskova'yı kalbinden vuran bu anlaşmalar yakında hayata geçirilecek.
*CIA Avrupa'daki operasyonları bizzat kendisi mi yürütüyor? Bunca insan ölüyor, ortalık karmakarışık? Kimse güvende değil!
Karışıklıkları evet! Ama ses getirecek suikastları CIA yapmaz.
*Nasıl yani? Kim yapıyor o zaman? Bunca örnek ortada!
Yanlış bilinen bir doğru bu! Herkesin işine geliyor "CIA" demek. Ama gerçek böyle değil! CIA'in üzerine yıkılan birçok suikast, doğrudan Pentagon'a bağlı 'Dünya Ordusu' adındaki bir birim tarafından gerçekleştirilir. Siyasi suikastlar konusunda hiç hata yapmayan ekiptir 'Dünya Ordusu'... Pentagon'un Doğu Kanadı tarafından yönetilen bu birim, her ülkede suikast gerçekleştirebilir. Avrupa bunlar için en kolay sonuç alacakları yerdir. Ortaya çıktıklarında imzalarından tanımak kolaydır!
*Avrupa'da işleri kolay yani?
MALTA hariç!
*Ne ilgisi var anlamadım!
Duyduğuma göre Türk istihbaratı MALTA'ya çok önemli isimlerini yollamış. En iyi ajanlar buraya taşınmış. CIA bu listeyi almak için büyük uğraş içinde! Çünkü Malta, Avrupa Birliği'ni dağıtacak ülke. Paris ile Brüksel saldırıları, Malta'da organize edildi. İstanbul ve Ankara'daki saldırılar da Malta'da planlandı. Malta'da istihbarat savaşları çok öne çıktı. Yakında Amerikalı ve Türk istihbaratçılar karşı karşıya gelir! Not al! Hatırlatırım sonra! Çünkü Türkiye'nin Avrupa'yı dağılmaktan kurtaracak gücü var! Bunu bizimkiler de biliyor! Malta, CIA'nın asla vazgeçmeyeceği bir noktadır. İyi takip et! Yeni savaş alanı MALTA olacak. Türkiye de, Amerika da, Avrupa da burada olacak. Kapışacaklar!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgYa Avrupa, Türkiye'ye yanaşır ve dağılmaktan kurtulursa?
Bunu çok istiyorlar. Avrupa Birliği'nin dağılmasını önleyebilecek tek ülkenin Türkiye olduğunu biliyorlar. Ama İngiltere, Fransa ve Almanya bu durumda ERDOĞAN'ın inanılmaz bir siyasi güce ulaşacağını hesap ediyor. Bu nedenle isteseler de ortaklık yapamıyorlar. Ama Avrupa çaresizlik içinde çırpınıyor. Son çare olarak böyle bir teklifle gelirler mi bilmiyorum. Ama anında Amerika müdahil olur. Karışık bir konu yani! Her oyunun içinde kesinlikle Türkiye var. Az bir güç değil bu!

Takvim
14 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER