GÜNCEL

Ergün Diler : Para ve İncirlik

Tarih
26 Nisan 2017
İzlenme
6724 Kişi
Amerikan jetleri SDG'yi, yani FRANSA'nın gücünü taşıyan ve onları temsil eden YPG'nin kolunu vurdu. Birkaç gün önce! 25 SDG'li öldü. En az! Savaşın görünür hali sınırımızın aşağısında, kapımızın dibindeydi! Birileri AVRUPA'yı orada istemiyordu. Dün de Türk Hava Kuvvetleri SİNCAR 'daki YPG-PKK merkezlerini bombaladı.

Dünya bunu konuştu. Aşağıda sıcaklık artıyordu. Belli ki daha da artacaktı... Peki burada PARA ve İNCİRLİK nereye düşüyordu?
Üzerinde durmamız gereken önemli soru bu!
Daha önce SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ olayını yazmıştım. David Petraeus önderliğinde DEAŞ kılığındaki kalabalık bir grup türbeyi koruyan birliğimizi çevreleyip yok edecekti.
Parmak izi de DEAŞ'a ait olacaktı. Kanlı ve sinsi bir eylem yapılacaktı. Ankara haberi aldı ve gerekli hamleyi yaptı. Türbeyi taşıyınca, çatışma olmayınca YPG'ye AKDENİZ yolu açılıyordu. Planlanan ikinci fayda buydu. Bu da EL BAB operasyonuyla bertaraf edildi... Hepsinin merkezinde İNCİRLİK vardı. Ama biz yıllardır İNCİRLİK 'e karşı durur, bir şey yapmazdık.
Yapmayı bırakın orada ne olup bittiğinden haberimiz bile olmazdı...
İncirlik Üssü, 2000'li yılların başında ABD'nin bölgedeki etkinliği için çok önemli bir yerdi. NATO'nun da hala en etkili birkaç üssünden biri olan İncirlik, 2017 yılına gelindiğinde etki alanı olarak daha da merkeze kaydı. Daha önce yazmıştım!
15 Temmuz'dan sonra tutuklanan İncirlik Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral BEKİR ERCAN VAN , Amerikalılar'ın çok önem verdiği bir isimdi. Donanımında çok fazla etkileri vardı. Özel bir askerdi.
Abartmak gibi olmasın ama ERCAN VAN 'ın sayesinde İNCİRLİK , 81 il'e müdahale edebilecek bir konuma geldi, getirildi...
Suçlamak için yazmıyorum ama Bekir Ercan Van, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki ÖZEL AMERİKALI TEMSİLCİLERLE bu planı hayata geçirdi. İncirlik'in bu kadar etkili olması iyi mi kötü mü bilemem! Ama bu hale geldi!
Muhtemelen Bekir Ercan Van bunlardan faydalandı... İncirlik üzerinden büyük ve etkili bir ağ oluşturuldu.
Şimdi unuttuk ama KOBANİ olaylarının merkezinde yine İNCİRLİK vardı. Ankara durdurulamayan güç olan ÇİN ile HAVA SAVUNMA SİSTEMİ için anlaştı!
Biri düğmeye bastı. Ortalık karıştı. 50 vatandaşımız hayatını kaybetti... 6-7 Ekim olayları da İNCİRLİK 'te planlandı!
O dönem için müthiş başarılı bir operasyondu. İncirlik, o gün test edildi ve Türkiye içinde yapılacak operasyonlarda ana merkez olarak kullanılmasına karar verildi. İncirlik kenarda köşede sessizce dururken TÜRK İSTİHBARATI birçok noktadaki merkeze operasyon düzenledi...
Ama İNCİRLİK dışındaydı tabii! Yapılacak bir şey yoktu! Güç orada Amerikalılar'daydı!
2013-2017 arasında İncirlik'te 400'e yakın gizli toplantı yapıldı, hiçbiri deşifre edilemedi.
Öyle bir yerdi ki kontrol bizde değildi.
İncirlik'e inen uçakların hiçbirini bilmiyorduk. İçinde ne vardı, kim vardı haberimiz olmuyordu.
Ama şu kesindi ki Amerika'nın ve özellikle CIA'in birçok saha timleri, bölgedeki noktalarına intikal etmeden önce İncirlik'e geliyordu. O nedenle Almanya veya başka bir NATO ülkesi için İncirlik'ten ayrılmak son derece sıradan bir durumdur. Çünkü İncirlik'te güç ABD'dir.
ABD, İncirlik'teki gücü kadar Türkiye'de etkili olur. ABD'nin gelecek 50 yıllık planında değişmeyen 3 detay var.
İncirlik, Akdeniz ve Ortadoğu...
Bu 3 detayın dışında birçok plan, 10 yıl sonra olmayabilir. İncirlik, Akdeniz ve Ortadoğu, dünya var olduğu sürece ABD için önemini asla yitirmeyecek.
Amerikan Ordusu'nda kahramanlık madalyalarından bile önemlidir İncirlik'te başarılı görev yapmak. ABD Başkanı Trump göreve geldiği ilk günlerde İncirlik'in kapatılmasını bile istedi. Pentagon'dan yapılan bir sunum, Trump'ın dakikalarca sessiz kalmasına neden oldu. Pentagon'daki generaller, Türkiye'nin kalbinin İncirlik'te attığına inanır. Durum böyleyken ORTADOĞU, AKDENİZ ve TÜRKİYE masaya geldiğinde tek kart önem taşıyor:
İNCİRLİK!
Bu nedenle bölgenin geleceğini anlamak için İNCİRLİK 'te neler olduğunu bilmek büyük önem kazanıyor.
Yakında çok daha önemli olacaktı.
Şimdi paraya geçelim... Sonra tekrar silaha döneceğiz...
ABD'de bir ekip, Rıza Sarraf üzerinden mesaj vermek istiyor. Kesin ve net! Davaya bakınca bunu anlıyorsunuz...
Rothschild ailesinin aktif para konularında güvendiği en önemli isim David S. Cohen'dir...
Cohen, Şubat 2015 itibarıyla CIA Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. CIA'de ikinci adam olmak birinci adam olmaktan daha zordur. Hiç ortalarda görünmezler, hayalet gibilerdir ve daima Rothschild ailesine yakın isimler bu göreve gelir. Çünkü dünyada para trafiğini en iyi Langley'den takip edebilirsiniz.
Uluslararası para ağının merkezi Langley'deki server'lardan görülür.
Bu aslında kara paranın da engellenmesi için planlandı. Sonra ulusal güvenlik için devam ettirilen sisteme dönüştü. David S. Cohen de Rothschild ailesine karşı planlanan bir para oluşumunu engellemek için CIA'ye atandı. O da bunu başardı. Hem de pürüzsüz bir şekilde. Asya ve Avrupa'daki bazı ülkeler, Rothschild ailesinin sıcak para akışını enerji ile engellemek istediler. Tabii başarılı olma ihtimalleri çok azdı ama Cohen, bu küçük ihtimali de yok etti.
Cohen, ABD'de çok az vakit geçirir.
Ailenin para ile operasyon yapacağı ülkelere ilk Cohen gider. Sistemin işleyişini, paranın giriş ve çıkış hızını Cohen belirler. Cohen, göreve atandığından itibaren 60 ülke dolaştı.
Yani Rothschild ailesinin operasyon yapmak istediği 60 ülke.
Sıcak para akışının etkili olacağı ülkeler, yeni dönemde Afrika ve Ortadoğu olacak.
Çünkü enerji ile birlikte paranın aynı kasada toplanması için geçmişte yapılan planın son evresine girildi. Daha önce de uzaktan kumanda ile bu sistem Rothschild ailesi tarafından yürütülüyordu. Şu anda tek merkeze doğru evriliyor.
2010 yılından itibaren başlayan bu çalışmada sona gelindi. Cohen'e yeni dönemde daha çok iş düşecek. Yakın zamanda CIA'deki görevinden ayrılacak.
Yerine atanacak kişi de belli.
Hatta Cohen'le birlikte CIA'e girip çıkmaya başladı. Rothschild ailesinin dünya büyükelçisi olarak görevine devam edecek.
Cohen, birçok ülkede devlet yetkililerinin dışında işadamlarıyla da yakın ilişkiler kurmayı başardı.
Cohen, etkili ikna kabiliyeti olan biridir.
Hillary Clinton başkan seçilseydi çok daha etkin bir devlet görevinde yer alacaktı.
Olmadı. Ancak ABD Başkanı Trump veya bugün ABD'de yaşayan güçlü biri bile Cohen'i görevinden alamaz. Amerikan Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Cohen'le çok yakındır. ABD'de paranın merkezinde kim yer alırsa, Cohen'le yakın olmak zorundadır. Cohen, FED Başkanı Yellen'e de emir verebilecek kadar güçlüdür.
Peki dönelim başa! Neresi karışık!
ORTADOĞU! Yani sınırlarımızın hemen yanı başı... YPG ve DEAŞ bu nedenle var!
Aile ile yani Rothschildler ile PENTAGON arasında çekişme var. İkisinin BÖLGEYE bakışı farklı. Aralarındaki mücadele bölgede de görülüyor zaten! Trump İNCİRLİK 'ten çıkmak istiyordu tornistan yaptı. Dengeler ağır bastı...
PARA ile PENTAGON'un planları çok farklı... Bu çatışmayı muhtemelen İNCİRLİK 'te göreceğiz yakında... Bakalım enerjiyi, parayı ve bölgeyi kim kontrol edecek... Dikkat edin, son haftalara devamlı olarak SİLAH HABERLERİ yapılıyor. KUZEY KORE ÇIKIP ABD'Yİ TEHDİT EDİYOR. İnandırıcı değil ama ediyor. Bir başkası da başka bir silahı göstererek mesaj veriyor. Arkası kesilmiyor bunun...
Bu gelecek çatışmanın habercisi.
Bu kadar silah konuşulmaya başlandıysa sonunda hayır çıkmaz.
Bekleyip göreceğiz...
İncirlik'ten önce PENTAGON karışırsa o başka!
Grafik yukarı doğru tırmanıyor. Çatışma kapıya geliyor... Kaçınılmaz olarak. Bakalım bize düşen ne olacak...
Büyük plan devrede! Yunanistan'ın benzin bulamayan komutanlarının kayalıklara çıkıp mesaj vermesi de hesaba dahil!
Ortalık karışacak...
Karışmadan durulmaz çünkü!
Paranın istediği dünyaya hızla yol alıyoruz..

Takvim
26 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Elif34

    01 Mayıs 2017
    0 0
    Valla bu 17 yaşıma kadar dış siyasetten ne öğrendiysem müsebibi Ergün Diler'dir :) Allah razı olsun kendisinden...
  • ramaza

    29 Nisan 2017
    0 0
    ben syn cumhurbaşkanımız yerinde olsam rusyaya gel mütefik olalım derim.ortadoğunun yarısı senin yarısı bizim derim.israil.mısır civarlarını rusyaya geri kalan suriye ırak civarıda bizim olsun ama kudüste bizim bayrağımız olsun derim ve nasıl olsa 3. dünya savaşı kaçınılmaz. çıkacaksa böyle çıksın
  • Ahmet

    26 Nisan 2017
    2 0
    Abi yorum yazacak kafa kalmıyor ki insanda. Biz iki kardeş ortaklık yapamazken adamlar kimlerle neleri yönetiyorlar. Suç bizde mi diyor insan bazen. Allah o yüzden mi vermiyor bize iktidarı ve bize müstehakmı gerçekten. Dolar ne zaman biter ve 3. dünya savaşı bu adamların biterken son hamleleri olur mu. Son hamleleri olması dünya için daha mı kötü olur. Kapasitemiz almayınca üç kelime geliyor aklıma Cenk, Cihad, Şehadet.
  • Tunc

    26 Nisan 2017
    0 0
    Abi bir yazıyorsun bir yazıyorsun ☺☺☺
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER