GÜNCEL

Ergün Diler : Orta Asya savaşı

Tarih
15 Nisan 2016
İzlenme
7273 Kişi

ABD eski başkanlarından Jimmy Carter geçtiğimiz aylarda şimdi değeri daha çok anlaşılan sözler söylemişti. Oprah Winfrey'e konuşan Carter, "Ülkede başkanlığa adaylığını koymak isteyen kişilerin artık çok büyük miktarda parasının olması gerekiyor. Baktığım zaman 200 milyon doları olmayanın başkanlık yarışına giremeyeceğini görüyorum. Şimdi olsa asla başkan olamazdım. Hiç bu kadar param olmadı çünkü... Hangi partiden olduğunun önemi yok.
Paran varsa adaysın... Paran yoksa ne kadar değerli olursan ol, şansın yok... Bu nedenle DEMOKRASİYİ OLİGARŞİYE DEVRETTİK" dedi...
Yani ABD eski Başkanı "BARONLAR ülkeyi ele geçirdi. Paranın sahibi son sözü söylüyor..." diye dert yandı.
Bu sözler Amerika'nın içinde yankı bulsa da "Demokrasi istiyoruz!" diye meydanlara çıkanlar kelepçelenip götürüldü. Carter'dan, BAŞKANLIĞA en yakın aday olarak her geçen gün öne çıkan Hillary Clinton'a geçelim... Geçtiğimiz gün Amerikalı dostum "Rockefeller'ın New York'taki malikanesine gitti.
Sanırım yeni başkan o olacak. Orada kendi planlarını anlattı. Ne yapması gerektiği konusunda da direktifleri aldı" demişti...
Peki BARONLAR ve Hillary gelecekse Türkiye, bölge ve dünya nasıl bir şekil alacaktı?
Üzerinde düşünmemiz gereken bu!
Hillary dışında başka bir DEMOKRAT'IN sahneye çıkıp ipi göğüsleme şansı yok. Çünkü destek sadece Hillary'ye... Hillary'ye biraz daha yakından bakalım. EN güçlü aday olan Bayan Clinton KÜRESEL anlamda BAĞIŞ (Kimi rüşvet diyor) aldı. Dünyanın en büyük finans kuruluşları hep arkasında ve yanında oldu. Bunların desteklediği meödya hiç ilgisini kesmedi. Mesela Libya'daki skandal normalde Bayan Clinton'u bitirmeliydi. Ama öyle olmadı. Yoluna devam etti. Ve kimse bu dosyayı açmadı. Whitewater, Travelgate, Filegate ve daha önceki skandallar...
Hepsinden sıyrılmayı başaran bir BAŞKAN adayı var karşımızda!
Geçtiğimiz gün, DOĞUM GÜNÜ partisinin Lynn Forester de Rothschild tarafından verildiğini yazmıştım. Yani iki bayan birbirine çok ama çok yakın...
Açalım biraz daha!
Bayan Clinton özel olarak hazırlanan biridir. Büyük bankaların, askerigüvenlik kompleksinin ve İsrail lobisinin en güvendiği isimdir. Arada büyük bir BAĞ vardır. Hillary, Amerikan halkı ve Amerika'nın AVRUPA'daki dostlarına karşı mücadele edecek.
2001 ile 2015 arasında Bill ve Hillary Clinton 729 konuşma yaptı.
İki Yüz On Bin dolar (210.000 dolar) ortalama fiyat sayesinde 153 milyon dolar topladılar... Bu para, Hillary Clinton'ın gelecekte ABD Başkanı olacağını bildikleri için ödendi.
Kimler ödedi?
Deutsche Bank, bir konuşma için Hillary'ye 485.000 DOLAR verdi.
Goldman Sachs üç konuşma için 675.000 DOLAR, Amerikan Morgan Stanley, UBS ve Fidelity Investments Bank, her konuşma için 225.000 DOLAR'ı gözden çıkardı!
Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley, UBS ve Fidelity Investments Bank, Hillary'nin birçok konuşmasını da organize etti. Bunlar konuşma için ödenen ücretler değildi.
Rüşvetin resmi haliydi. Parayı verenler Hillary'nin ağzından yeni bir şey duyacaklarını düşünmüyorlardı. Ama veriyorlardı. İşlerine geldiği için!
Hillary'nin arkasındaki en büyük güç Rothschild ailesiydi. Parayı veren şirketlere bir bakın! Hepsi Rothschild'in oyuncakları.
Panama sızıntılarının kaynağı olan şirketler nasıl bu ailenin oyuncaklarıysa BAŞKAN ADAYINA destek atanlar da aynı... Mesela UBS s��zıntıların ana kaynaklarından biriydi! Parayı NEVADA'ya getirenler Hillary'yi öne çıkarıyorlardı.
Peki Hillary ne yapmıştı? Başarısı neydi?
Hillary Libya, Mısır ve Ortadoğu'da Çin ile resmen savaştı. Çin'i petrol kaynaklarından uzak tutmak için çırpındı.
Rusya ile zaten arası hiç iyi değildi.
Bayan Clinton, Putin için "Yeni Hitler!" diyordu...
Libya'daki ABD BÜYÜKELÇİSİ Christopher Stevens baskınla ÖLDÜRÜLÜRKEN, kendisi saldırı istihbaratını aldığı halde bir şey yapmıyordu! Mailler bunu gösteriyordu!
Ama o yine de durmuyordu!
ARAP BAHARI'nda İSLAMCI görünümlü teröre destek veren ve Çin ile Rusya'ya savaş açan Hillary idi! Bayan Clinton'un gelmesi dünyadaki yeni dengenin kimler arasında kurulacağının da açık göstergesiydi...
Clinton DIŞİŞLERİ BAKANI iken Amerika'nın yurt dışında iş yapan 60 büyük şirketinden para yağdı! Kendisine değil canım, VAKFINA! Clinton Vakfı ve ona bağlı çalışan kuruluşlar 2 milyar dolar YARDIM (!) topladı. Suudi Arabistan, Ukrayna'nın tartışmasız en güçlü oligarkı Viktor Pinchuk, ExxonMobil, Suudi Arabistan'daki prensler, James Murdoch, Katar, BAE, Kuveyt Emirliği, Boeing, Goldman Sachs, Walmart ve Oracle...
Hepsi YARDIM için sıraya girdi... Demek ki bir şeyleri önceden görüyorlardı! Bunu karşılığında hem silah satışlarına izin veriliyor hem de finansal operasyonlar için zemin hazırlanıyordu!
PARANIN sahipleri kalıcı adres olarak NEVADA'yı seçerken Amerika, Obama döneminde alınan SALDIRI kararıyla AVRUPA'yı bitirecekti. Belki de Baronlarla Amerikan devletinin ortak anlaşma maddesi buydu! Bilmiyoruz! Ama Avrupa hiç olmadığı kadar sarsılacaktı.
Rothschild'in BANKALARINDAN sızan PANAMA BELGELERİNE göre İngiliz Başbakan Cameron da hedefte!
Anne ve babasının parası yüzünden hem de! Garip değil mi? Normalde yan yana olmaları gerekiyordu! Ama değil! Çünkü Cameron, AVRUPA Birliği'nin önemine ve İngiltere'nin de Birlik'te kalmasının faydalarına inanıyor! Sonuna kadar AVRUPA BİRLİĞİ yanlısı yani! O zaman SALDIRI olacaktır! Oluyor da zaten!
Daha da ilginci Kraliçe'nin yayın organı BBC, Cameron'a saldırıyor!
Yorumu siz yapın!
Hillary geldiği zaman bizi ilgilendiren pek çok olay göreceğiz demektir! Mesela CEMAAT yıllardır Hillary'nin yanında.
Para dolu çantayla destek veriyorlar.
Bayan Clinton'un gelmesi demek İsrail'in hiç olmadığı kadar Ortadoğu'da etkin hale gelmesi demek. Enerji koridorlarının yeniden ÇİZİLMESİ demek! Rusya'nın Ortadoğu ve Avrupa ekseninde büyük sorunlar yaşaması demek! Çin'in Ortadoğu ile birlikte Afrika'da dayak yemesi demek! Tabii bunlar Hillary'e destek atanların planı! Bir de karşı tarafın mukavemeti ve atakları olacak!
İşte burada devreye TÜRK DÜNYASI girecek! Hem Rusya'nın zayıflamasında hem de Çin'in önünün kesilmesinde TÜRKLER ve MÜSLÜMANLAR çok önemli yer tutacak... Hillary'ye sınırsız destek verip önünü açanlar günün sonunda MÜSLÜMAN ve TÜRK dünyasının desteğini almak zorunda.
Enerji koridorlarını kontrol etmek ve doları rakipsiz bırakmak için bize gelmekten başka şansları yok! Gelecekler de zaten!
Devlet Bey ve MHP ilk kapısı çalınan olacak. Devlet Bey kalır mı bilmem ama sıkıntı yaşayacağı kesin! Çünkü ORTA ASYA'da kullanacakları bir MÜSLÜMAN ve MİLLİYETÇİ TİPİ isteyecekler!
Bunu bulurlar mı bilemem! Ama ihtiyaçları var! Bu net!
Rusya ve Çin'i durdurmanın, etkisiz kılmanın en iyi yolu DEPLASMANDA PRES yapmaktan geçiyor! Yani yeni oyun alanı Ortadoğu ve Afrika olmadan ORTA ASYA olacak... Buralar karışacak. Bu iki ülkeyi, iki devi kontrol altına almak için hem silah hem para konuşacak... Hillary Amerika'nın askeri gücüyle BARONLARIN parasını birleştirecek... Çin ile mücadele yıllardır Rusya ile yaptıkları gibi GÖRÜNÜŞTE olacak. Ama inandırıcılık şart tabii! Bu nedenle AMERİKA, Çin'in temsil ettiği DEĞERLERE saldıracak. Belki de Rusya ve Çin'i MÜSLÜMAN değerlerin karşısında rol almaya itecek! Şimdiden kestirmek zor!
Washington'un bütün bunları yapabilmesi için kendisine destek olan bir ANKARA'ya ihtiyacı vardı. Rusya, Çin ve Avrupa'nın da Amerika'nın OYUNUNU bozmak için kendilerine yakın bir Ankara arayışı olacaktı... Kavga büyük! Bu nedenle zaman zaman hepsi, zaman zaman da biri saldıracaktı... ROTAMIZI belirlemek için geleceklerdi!
TERÖR en iyi bildikleri yoldu!
Deneyeceklerdi! Herkes kendi siyaseti için TABELALARIN arkasına geçen TERÖRİSTLERİ kullanacaktı.
TAŞERONLARLA geleceklerdi! Çünkü maçın sonucunu Türkiye belirleyecekti!

Takvim
15 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER