GÜNCEL

Ergün Diler : İngiliz mesajı

Tarih
05 Ekim 2017
İzlenme
6055 Kişi
 AMERİKALI dostumuzun söylediklerinden sonra Amerika'ya gelelim... Küçük bir kulvarda değerlendirilen çok büyük bir operasyon yaşandı. Burada kimse hissetmese de BEYAZ SARAY resmen saldırıyla sallandı. Tabii gazetelerin televizyonların bizlere aktardığı gibi değil olay. Hiçbir olay böyle değildir zaten! Kafası çalışmayanlar için yapılan haberler belli kesim tarafından satın alınır. Ama gerçek sunulduğu gibi değildir... Hiç olmadı zaten.

Daha önce defalarca yazdım! Yeni Dünya Düzeni doğum aşamasında.
Taraflar belli, kavga da... Bizler her şeye yerel gözlükle baktığımız için anlamakta zorlanıyoruz. Oyun kurucular Amerika ile İngiltere. Mücadele bunlarla, bunların yanında yer alan ülkeler arasında...
Son saldırı bu kavganın LAS VEGAS ayağı... Olan bu!
Açalım biraz daha...
Amerika Birleşik Devletleri, Washington, Pentagon, CIA veya Lockheed Martin, Yeni Dünya Düzeni'nin o kadar kolay olmayacağını anladı. Las Vegas, bu büyük BEŞLİ için en büyük uyarıydı. Dikkat edin!
Amerika Birleşik Devletleri, dünyanın her yerindeki saldırıları hemen 'DEAŞ' olarak açıklarken, Las Vegas saldırısının 'DEAŞ' tarafından üstlenilmesine çok öfkelendi. Çok garip değil mi! Siz de biliyorsunuz ki değil aslında!
DEAŞ, NATO, CIA ve Lockheed Martin tarafından büyütüldü. DEAŞ'ın kullandığı silahlar, Amerikan uçakları tarafından DEAŞ bölgelerine atılan yardım sandıklarından çıktı.
Hepsi belirlenen adrese teslim edildi.
Bunun böyle olduğunu, dünyanın en etkisiz istihbarat birimi Jamaika Savunma Kuvvetleri İstihbarat Birimi bile öğrendi. Biz de hala anlamak istemeyenler var! Onlar için yapacak bir şey yok! Tıp da çaresiz!
Kaynaklar medyayı öyle yönlendirir ki herkes o role sahip çıkar! Son saldırıda da böyle oldu! Ortaya bir isim ve katil atıldı! Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi Stephen Craig Paddock adlı bir Amerikalı. 64 yaşında olmasına rağmen bir kez dahi polis merkezine gitmeyen, şahitlik konusunda bile mahkemeye çıkmayan hepsinden önemlisi trafik cezası bile kesilmeyen Stephen Craig Paddock, katliamdan birkaç dakika sonra saldırının sorumlusu ilan edildi. Kendi halinde temiz sade bir vatandaş KATİL oluverdi!
Zor mu? Değil, oldu işte. Herkes kabul etti. Medya ne derse o! çünkü arkadaki güç olayın böyle bilinmesini istedi. Kimse de dışına çıkamadı...
Tek eğlencesi ay sonlarında kumar oynamak olan Paddock, Amerikan tarihinin en büyük silahlı saldırısının zanlısı olarak açıklandı. Amerika'da konuşulanlara göre durum hiç de böyle değil! Gerçek bambaşka! Kimse duymak istemiyor duyanlar da kaçıyor! Saldırı CIA'nın işi! Operasyonu, CIA eski direktörü Brennan döneminde Britanya ile son derece yakın ilişkiler içinde olan bir ekip gerçekleştirdi. Olağanüstü profesyonel bir ekip işi tasarladı, yaptı kurban PADDOCK oldu! Paddock, 23 otomatik tüfeği otele nasıl soktu?
AK-47, M-16 gibi 4 farklı özel silahı odaya nasıl kurdu? Silahların hepsinde yer alan Bump Fire Systems yani otomatik silahların geri tepmesini yüzde 70 azaltan aparatları da trafik cezası bile olmayan Paddock mu taktı! Daha da garibi olaydan sonra Paddock'un tabanca ile intihar ettiği söylendi. Ama ortada tabanca yok! Bulunan otomatik silahlarla intihar etmediği de ortada...
Yine Amerika'da gizli dehlizlerde çok garip konular konuşulmakta!
ABD, yani Washington, Pentagon, CIA veya Lockheed Martin, birkaç gün içinde CIA'da temizlik yapmadığı takdirde, New York ve Washington, yeni bir saldırıya hazırlıklı olsun! Bunu söyleyenler ABD'nin en etkili isimleri.
Konuşulanlar bunlar! Daha da ötesi var.
Çünkü CIA'daki İngiliz gücü, aylardır Trump ve ekibinin 5 kıtadaki operasyonlarına, ilk karşılığı Las Vegas'tan verdi. Las Vegas'a eğlenmeye giden her 100 kişiden sadece 10'unun orta dereceli yaşam kalitesi olduğunu bilir. İngiltere, Amerikalı silah baronlarına 'hiçbir zengin artık güvende değil' dedi.
Bu kadar da değil!
Çok dikkat edilmesi gereken bir isim var! İngiltere Başbakanı MAY! Saldırıdan sonra takip ettim. Londra ve Manchester'daki saldırıların ardından "Gereken cevap verilecektir! Kimsenin şüphesi olmasın..." diyen MAY yine konuştu: "Yaşanan olay nedeniyle üzüntü duyuyoruz.
Ancak Amerikan silah sisteminin kolaylığı nedeniyle, herkes silah alabiliyor..." Açıklama doğrudan Amerikan silah şirketlerine yönelikti... Bunun yanlış bir yol olduğunu daha önce de söyledi. Ama saldırıyı kınamadı.
Saldırının DEAŞ tarafından yapıldığını da ilk duyuran İNGİLİZLER'e yakın haber ajansıydı! Trump'ı ve Beyaz Saray'ı deliye döndüren de bu oldu!
Paddock ismi sonra ortaya atıldı ve bir DELİ meydana getirildi! Olay sıradan insanların öğrenemeyeceği düzleme çekildi...
Aslında MAY şunu söylüyordu:
"Amerikan silah şirketleri ile savaştayız.
Onlar bizim ülkemizde operasyon yapmaya kalkarlarsa, aynı şekilde karşılık vereceğiz..." Tabii bunu diplomatik bir yolla söylüyor. Elbette daha sert söyleneceği dönemleri de yakında göreceğiz. Çünkü iki taraf arasındaki savaş Las Vegas'ta bitmeyecek. Son değil!
Pentagon, Trump üzerinden saldırıyı sıradanlaştırmaya çalıştı. Bu konuda başka şansı da yok. Trump, "Saf kötülük için yapılmış bir eylem" dedi. 59 kişinin öldüğü, 27'sinin ağır toplam 528 yaralının olduğu saldırı 'saf bir kötülük mü' sizce?
Amerika Birleşik Devletleri'ni bugün için yöneten güç, Asya, Afrika ve Ortadoğu politikalarını tekrar gözden geçirmek zorunda kalacak?
Ya da aynı şekilde İngiltere, Fransa, Türkiye, İspanya, Rusya, Hollanda veya Belçika'da büyük bir karşılık verilecek.
ABD, aynı anda birçok ülkede saldırı düzenleyebilecek güce sahip.
Bunu da düşünüyor. Saldırı düzenlediği ülkelerden bir karşılık görebileceğini de unutmuyor. İngiltere, net olarak ABD'ye aynı şekilde karşılık verebilecek güce sahip. Fransa da bu güçte.
Özellikle Amerika'da siyahilerin olduğu bölgelerde Fransa'nın güçlü olduğu daha önce gösterildi. Trump ve ekibi bunu gayet iyi biliyor.
ABD içinde bir güç, yani İngiltere ile ortaklık isteyen ekip, Rusya ile Amerika'nın arasını açmak için adımlar atıyor. Rusya'nın San Francisco'daki konsolosluk binasına CIA'nın baskın yapması, bu planın en önemli adımı oldu. Rusya buna çok sert tepki gösterdi. Rusya topraklarına CIA baskını... Trump, bu baskını kendilerinin yapmadığını söyleyebilecek durumda değil. Çünkü bu güç kaybı Trump'ı büyük sıkıntıya sokar. ABD'den arka arkaya, Trump ve ekibini zor durumda bırakacak Rusya operasyonları yapılacak. Bu kavganın bir boyutu!
Bir de bu saldırının neden yapıldığının anlaşılması gerekmekte!
Bu da çok önemli!
Son dönemde İNGİLTERE'nin en güçlü olduğu yerlerde Amerika bayrak gösterdi. Maçta öne geçti. Kuzey Irak referandumu ile KATALANLAR'ın isyanı aynı şey! İki hareketin arkasında da Amerika Birleşik Devletleri var!
Amerika hedeflediği yerlerde kontrolü ele geçirmek için bildiği yöntemlerle geliyor... Özellikle KUZEY IRAK konusu İngilizler'i çok rahatsız etti.
Orada alınacak mağlubiyet küresel anlamda Buckhingham'ı geri atar!
Kraliçe de bunu biliyor. Bu nedenle Barcelona ve Erbil'e cevap Las Vegas'tan geldi. Daha önce bir şey yazmıştım! Hatırlayın! Amerika, Kuzey Irak'ı PORTO RİKO yapmak için düğmeye bastı. "Bir cazibe merkezi meydana getirecekler" diye de not düşmüştüm... Kuzey Irak'a düşündükleri formül PORTO RİKO modeliydi!
Peki masum bir soru! ABD Başkanı Trump Las Vegas katliamından sonra nereye gitti?
İyi bakın!
Nereye! PORTO RİCO'ya...
Değil mi!

NOT: ABD ısrarla saldırı için "TERÖR" ifadesi kullanmıyor! Neden acaba! Silah var, çok sayıda insan kaybı var, katil var (!) ama TERÖR yok!
Çünkü terörün olması için hedeflenen devletin KORKMASI VE MESAJI ALMASI GEREKİR! BEYAZ SARAY daha doğrusu PENTAGON "TERÖR" demiyor. Saldırı ifadesi kullanıyor. Savaş büyüyecek demektir bu! "BİZİ SALDIRILARLA YENEMEZSİNİZ!" diyorlar... Şimdi onlar TERÖRLE gelecektir!

Takvim
5 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Birazcık akıl lütfen

    07 Ekim 2017
    0 0
    Bu adamın sçma sapan uydurmaları film senaryosu olarak kullanılabilir ama gerçeklerle o kadar kopuk ki, ciddiye almanın imkanı kalmıyor. Dediğim gibi, şahıs iyi bir senarist olabilir ama iyi bir yazar asla olamaz.
  • Azmi

    07 Ekim 2017
    0 0
    Iyi de Puerto Rico Amerikan topragi sayilir ve selden dolayi baskanin gitmesi gerekiyordu ve gitti. Ayrica, saldirganin kullandigi silahlarin sadece 12 tanesinde dipcik aparati, otomatik silah gibi davranmasi icin, vardi ve bu da yari otomatik silahi otomatik gibi seri atisini saglamasina yardimci oluyordu, duzeltiniz....
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER