GÜNCEL

Ergün Diler : 1 dolar

Tarih
14 Kasım 2017
İzlenme
4681 Kişi
 TARİHLER Kasım 2003'ü gösterirken İSTANBUL'da 4 patlama oldu. 15 Kasım'daki patlamalarda Şişli'deki BETH İSRAEL Sinagogu ile Beyoğlu'ndaki NEVE ŞALOM Sinagogu hedef alındı... 20 Kasım'daki ikinci saldırı dalgasında Beyoğlu'ndaki Birleşik Krallık Başkonsolosluğu ile HSBC hedef seçildi! Bombalı araçlarla gerçekleştirilen saldırılarda toplam 59 kişi hayatını kaybetti... Bu KÜRESEL savaşın İstanbul'daki ayağı idi! Tabii eylemlerin arkasında EL KAİDE vardı! İnanırsanız !

Açalım biraz daha...
2003'teki saldırılar, 1 Mart Tezkeresi, Süleymaniye ÇUVAL olayı, 7 Şubat'ta MİT'çilere yönelik operasyon, Gezi eylemleri, 17 Aralık operasyonu, HALKBANKASI'na yönelik girişim, 15 Temmuz Kalkışması ve 1 DOLAR hikayesi...
Kocaman bir kavganın ortasında kalan TÜRKİYE saldırıları bertaraf ediyordu. Zorlansa da ediyordu!
Savaşıyordu. Bill Clinton dönemiyle birlikte ROTHSCHILD Amerika Birleşik Devletleri'nde gücü eline aldı.
Bush gelince o güç PENTAGON'a geçti. Obama geri aldı. Obama'nın aldığını Trump ele geçirdi ve Pentagon'a verdi...
Bazı akıllı adamlar bu iki güç dengesini yorumluyor. "PENTAGON ile ROTHSCHILD çatışsa da birbirlerini öldürmezler..." fikrini savunuyor. Bu iki gücün birbirini bitirmeyeceği, ORTADOĞU'da görülecek deniliyor.
Yeni Dengeyi kurmak için birlikte adım atacakları yazılıyor çiziliyor...
Aralarındaki kavgaya rağmen ÖLDÜRÜCÜ DARBE gelmiyor.
İki taraf da buna özen gösteriyor...
Ortadoğu'da sancılı dönem henüz başlamadı. Bu gördüklerimiz öncüler! Asıl sorunlu döneme daha girilmedi...
Daha öce de sık sık yazdım.
Garip bir şekilde TERÖRİST BAŞI ÖCALAN'ın öne çıkacağı dönemin içine girdik. Bir akıl terörist başının sahne almasını istiyor. Öcalan'ın tesliminde biz bilmesek de Pentagon ile AİLE yani ROTHSCHILDLER karşı karşıya geldi. Pentagon "ÖCALAN'ın işi bitti. Bir çatışmada ölmeli. Cenazesi de Türkiye'ye teslim edilmeli..." fikrini savunmaktaydı. O tarihlerde BAŞKAN Bill Clinton'du!
Ve doğal olarak son sözü söyleyecek olan AİLEYDİ. Rothschidler'di! Öyle de oldu. AIMS isimli İngiliz güvenlik ve silah şirketi, TERÖRİST BAŞI konusunda başrolü üslendi.
Rothschild ailesinin şirketi olan AIMS Kenya'ya gitti.
Öcalan'ı alıp Türkiye'ye teslim etti...
Rothschild ailesi ÖCALAN'ı bir kez daha kullanabileceklerini biliyordu. Hesapları buna göreydi.
Öcalan'ın öldürülmesinin hiçbir getirisi olmadığını bilen AİLE yaşamasını sağladı. Eğer 2-3 yıl gecikseler terörist başı ölü olarak gelecekti.
Çünkü Bill Clinton gidecek yerine BUSH gelecekti.
Ailenin karşısındaki güç olan PENTAGON, son sözü söyleyecekti. Ki bu karar, önceden verilmişti. Belliydi! Bu nedenle ÖCALAN'dan sonra TÜRKİYE'de kullanabilecekleri bir oluşum gerekliydi. Türkiye önemliydi ve kendi haline bırakılamazdı. FETÖ böyle yol aldı işte... Zaten garip bir şekilde TERÖR ÖRGÜTÜNÜN
SALDIRILARI
GERİLİYORDU!
Ardından Pentagon ve Rothschild ailesi, FETÖ'yü öne çıkarma kararı aldı.
Zaten 1980 darbesinden sonra önü açılan FETÖ giderek güç kazanıyordu. Yeni güç GÜLEN'in merkezinde olduğu oluşumdu. Terör örgütlerinin alt yapısı kolay kurulurdu! Ya dini motifler ya da milliyetçilik kullanılır, insanlar öbek öbek toplanırdı! Gülen için DİN öndeydi. Oyun böyle yazılmıştı!
15 Temmuz'da çokça kullanılan 1 DOLAR ŞİFRELERİ ise sanıldığı gibi sadece DARBE GİRİŞİMİNDE sahne almamıştı.
Gülen 2001'den beri 1 DOLAR'ı kullanıyordu. Önemli mesajlar böyle veriliyordu. Yalnız biz bilmesek de ÖCALAN da 1994-1999 arası 1 DOLAR kullanıyordu.
O da aynı yöntemlerle mesajları iletiyordu. Öcalan'ın kaldığı evde de çok sayıda 1 DOLAR ele geçirilmişti.
Unuttuk tabii! Yani hem PKK'nın üst düzeyi, hem FETÖ'nün kurmayları 1 DOLAR ile hareket ediyordu...
Peki neden 1 DOLAR tercih ediliyordu?
Soru bu!
1 DOLAR'ın arka yüzünde NOVUS ORDO SECLORUM ifadesi yer alır... Latince "Yeni Çağların Düzeni" anlamına gelmektedir... YENİ DÜNYA DÜZENİ olarak da çevirisi yapılmaktadır! Yeni Dünya Düzeni'nin kurulması için kurulan bütün örgütlere 1 DOLAR üzerinden şifre verilir.
Sadece PKK ya da FETÖ için kullanılmadı bu! El Kaide de Boko Haram da aynı şifrelerle mesajlaştı...
El Kaide liderleriyle Boko Haram'ın önde gelen isimlerinde de hep 1 DOLAR bulunuyordu!
Bu Rothschild ailesinin Pentagon tarafından kabul görmüş bir şifreleme metoduydu! Bu konuda İlluminati veya Tapınak Şovalyeleri gibi yakıştırmalar da yapılmıştır.
Bunları bilemem.
Ama AİLE 1 DOLAR ile iletişim kurmaktadır! Bir dil oluşturmaktadır!
Biz hala bunun ne olduğunu bilmiyoruz!
2003'te Bush yani Pentagon aileye İSTANBUL üzerinden uyarı gönderdi. HSBC ile Birleşik Krallık Başkonsolosluğu'nun hedef seçilmesi gayet net bir mesajdı!
Hem AİLEYE hem de ABD çizgisinde adım atmakta zorlanan Ankara'ya mesajdı bu! Hem tezkere görüşülüyor hem bombalar patlıyor, arkasından TÜRK ASKERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLİYORDU!
Tesadüf yoktu!
Ankara baskılarla 2007'ye kadar ABD çizgisinde kalır gibi yaptı.
Sonrasında dengesini kurmak için İNGİLTERE ile yaklaştı.
Pentagon ise BUSH döneminde FETO'ya oturma izni vermemek için bastırıyordu!
CIA'nın içinde LONDRA'ya yakın grup GÜLEN'i tutarak kullanmak istiyordu. Bush'a destek veren ekipse buna karşıydı! Bush'un görevinin bitmesine kısa bir zaman kala oturum izni çıktı. Çünkü BUSH'tan sonra OBAMA'nın geleceği PENTAGON raporlarında vardı.
Yani AİLENİN baskın hale geleceği biliniyordu...
Gülen ABD sistemi içinde kalsa da LONDRA'ya karargah kuran bir akıl tarafından yönetiliyordu. 17-25 Aralık, Gezi, 7 Şubat operasyonları Erdoğan'ı rotasından çevirmek için yapıldı. Yabancı istihbarat tarafından...
Buradaki adımlar, kitap olur!
Belki birileri çıkıp yazar!
Bilen varsa tabii...
Gülen'i yöneten akıl hiç öne çıkmadı. Önde bu işi yönettiğini sanan ABD'liler vardı. Elbette işin ucu onlardaydı ama görmedikleri ortakları da vardı! AKIL OYUNLARI YANİ!
Neyse...
Gelelim bugüne...
Önemli olan da burası... Pentagon tıpkı ÖCALAN için kullanmak istediği yöntemi hayata geçirmek istiyor!
Gülen'i ortadan kaldırıp cenazeyi Türkiye'ye göndermek niyetinde...
Planı bu! Yine AİLE buna karşı çıkıyor. Aile ise 2019'da Gülen'i Türkiye'ye göndermek için planları yapmış durumda... Sağ salim olarak!
Tabii bunlar çok zor konular. İki gücün planı böyle. Şimdilik tabii...
3 gün sonra 3 hafta sonra 3 ay sonra ne olur bilinmez. Ama iki merkezin planları böyle. Ben değil ABD'liler söylüyor bunları...
ÖRGÜTLERİN kuruluş felsefelerine ve görev yerlerine bakınca adres TÜRKİYE oluveriyor. Demek ki Türkiye iki güç için de hesap alanı...
Bu net! Önümüzdeki günlerde YPG ile başlayan yeni süreçler göreceğiz.
Herkes hesabını yapıyor! Ankara da...
Bilmiyorum ama zaman giderek kısalıyor ve Ankara herkesi şoke eden hamlelerle yürüyebilir... Ankara onlar gibi yapmayıp 1 DOLAR ile değil de doğrudan mesaj verecek gibi...
Tayyip Bey'in son gezisi çok önemli...
Binali Bey'inki de öyle... Yakında ANKARA'nın adımlarını herkes duyacak gibi... Bakalım...

Takvim
14 Kasım 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER