GÜNCEL

Ahmet Hakan : Zorlu zamanlarda acilen yapılması gereken 7 şey

Tarih
03 Mart 2020
İzlenme
1087 Kişi

BİR: İktidar ile muhalefet arasındaki gerilim hızla azalsın. İktidar bir adım atsın, muhalefet bir adım atsın. İktidar ile muhalefetin ayrıldığı noktalar değil, birleştiği noktalar öne çıkarılsın.

İKİ: Türkiye’nin düşmanları, ortak düşmanlar olarak algılansın. Bu konuda tereddüde meydan verilmesin. Geçmişte yapılan hatalara takılıp kalınmasın. Mevcut durum göz önünde bulundurulsun.

*

ÜÇ: Türkiye’nin çıkarları konusunda asgari müşterekler saptansın... Siyasi hasımlık, siyasi hesaplar, siyasi polemikler falan... Bir tarafa bırakılsın. Karşılıklı gol atma çabasından vazgeçilsin.

*

ahmet hakan ile ilgili görsel sonucuDÖRT: Sosyal medyada sürekli kışkırtma üreten, sürekli karşıtlık üreten, sürekli düşmanlık üreten, sürekli ayrı düşmeyi hedefleyen berbat ve ayrıştırıcı dile teslim olmaktan vazgeçilsin.

*

BEŞ: Türkiye, uluslararası alanda masaya oturduğunda arkasındaki en büyük güç, içerideki birlik ve dayanışma olacaktır. Bu hiç akıldan çıkarılmasın. Buna ihtimam gösterilsin.

*

ALTI: Mehmetçiğin moralini bozacak, Mehmetçiğin motivasyonunu kıracak, Mehmetçiğin canını sıkacak her türlü yaklaşımdan uzak durulsun. Bu konuda en küçük bir ödün bile verilmesin.

*

YEDİ: Diyalog kurulsun... İktidar, muhalefete nasıl bir süreçten geçtiğimiz hakkında doyurucu bilgiler versin. Muhalefet, aldığı bu bilgileri büyük bir sorumluluk duygusuyla değerlendirsin.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER