GÜNCEL

Ahmet Hakan : Türkiye’den kaçanlara altı okkalı laf ettim

Tarih
04 Ocak 2019
İzlenme
2250 Kişi

Yahu siz ortada savaş mavaş yokken bile ülkenizi terk edip kaçıveriyorsanız... Vatan müdafaası söz konusu olsaydı... Ne yapacaktınız acep?

*

“Oh be kurtulduk!” diyerek kaçmak ile “Geride kalanların canı cehenneme!”demek arasında soğan zarı kadar fark vardır... Farkında mısınız?

*

“Burası fena bozdu” diye kaçıyorsunuz ama sığınmak için can attığınız en birinci liman “Deli Trump”ın ülkesi... Ne iş yahu ne iş?

*

Hey kaçanlar! Aranızda Suriyelilere “Vatanınızı savunmak yerine niye kaçtınız lan fistanlılar!” diye giydiren var mı? Doğru söyleyin!

*

Kalıp mücadele etmeyi denemek yerine kaçıp kurtulmayı seçmek, Atatürk’ün kesip attığı tırnak bile olamamaktır... Tamam mı ha tamam mı?

*

Kaçtığınız ülkelerde krallar gibi yaşayacağınızı falan mı sanıyorsunuz? Herkesin üç tık gerisinde kalacaksınız, üç tık gerisinde!

yazının devamı


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dişlaver

    05 Ocak 2019
    2 0
    yaptırım var mı yok. kaçan 3-5 yıl sonra kahraman gibi gelir de aaa evimin camı kırılmış ne biçim devlet. koruyamadı dye de fırça atar. çıktığı gun vatandaşlıktan atabiliyormusun yooo.. o zaman bunlkar her zaman para kaçıracaktır.hemen son 1 yıl içinde yaptıkları gayri menkül satışlarını iptal edin devlete geçirin bakalım.
  • HAYDAR TOPÇUOĞLU

    04 Ocak 2019
    5 0
    KAÇANLAR DA ÜÇ ŞEY LAZIM BİR ŞEREF İKİ HAYSİYET ÜÇ ONUR ODA ONLARDA YOK SENDE ONLARA FAZLA SAHİP ÇIKMA YOK SENDE DE KALMAYABİLİR ÇÜNKÜ BİR ÇİN ATA SÖZÜ DERKİ SÖYLE ARKADAŞINI SÖYLEYEYİM SENİ SAYIN AHMET HAKAN...HAAAA AHMET HAKAN SÜRİYEDE KAÇANLAR ORADA LİDERİ DEDİĞİMİZ DİKTADÖR BOZUNTUSU KATLİAM YAPIYOR SENDE BU ARADAKİ FARKI BİR BİRİNE KARIŞTIRMA...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER