GÜNCEL

Ahmet Hakan : ‘Seçimde hile yapacaklar’ diye tutturursanız başınıza çok fena şeyler gelir

Tarih
15 Mart 2018
İzlenme
1846 Kişi
EĞER muhalefet partileri...

“Seçim güvenliği diye bir şey kalmadı, seçimde hile yapacaklar, çıkardıkları kanunla şimdiden seçimi kazandılar” algısını yaymaya devam ederlerse...

Zaten karamsarlık içinde olan muhalif seçmenin daha da karamsar hale gelmesine yol açarlar.

Bu durumda da şu üç şey olur:

- BİR: “Nasıl olsa sonuç değişmeyecek” diyen muhalif seçmenler, oy kullanmak için sandığa bile gitmezler, havlu atarlar.

- İKİ: “Nasıl olsa iktidar her şeyi ayarladı” diyen muhalefet partileri temsilcileri, sandık başlarını tutmaz. Sandıkta denetim kaybolur.

- ÜÇ: “Nasıl olsa kaybedeceğiz” diyen muhalefet partilerinin örgütlerinin... Seçime asılma enerjisi düşer, parmağını bile kıpırdatmaz.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    15 Mart 2018
    0 0
    yani diyeceğim o ki, CHP de seçim günü nefesi kuvvetli laikçi, kamalist, devrimci, segonder sekülarist hocalar, budist önderler ,fetöcü zangoçlar bulsun. seçmeni etlkilesin.yapacağı başka şey yok.olmadı irandan mollalar getirsin, esedin nusayri,HDPnin zerdüşt imamlarını getirsin. yoksa, bediüzzamanın dediği gibi. BU CHP BİR DAHA ASLA KENDİ İHTİYARIYLA (TEK BAŞINA VE ALNININ AKIYLA) İKTİDARA GELEMEYECEK sözü70. yılında da gerçek olmaya devam edecek
  • hursit dilaver

    15 Mart 2018
    0 0
    bizim ahmet bu kadar dert etmesin.biz seçim günü köşe başlarını tuıtup,sandığa giden seçmeni okuyup üfleyip bizim partiye oy atmasını sağlıcaz.onun için CHP nal toplayacak. umutlanmasınlar.GELELİM 1977 SEÇİMİNE..RAHMETLİ ERBAKAN,ELDE SEÇMEN LİSTELERİ, BU ÜLKENİN DOĞUMLARI, SEÇMEN OLMA YAŞI VE OY KULLANAN ARASINDA BÜYÜK FARK VAR.BU OLMAZ.dedikçe BEN 77 SEÇİMLERİNDE CHPNİN 215 MEBUS ÇIKARMASINA TAKMIŞTIM.YÜZDE 41 OYA..KİMSE DE ERBAKANA CEVAP VEREMEDİ.çünkü bürokrası CHPliydi.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER