GÜNCEL

Ahmet Hakan : Hulusi Akar’la ilgili merak ettiğim sorunun cevabını buldum

Tarih
01 Haziran 2017
İzlenme
5663 Kişi
HULUSİ Akar için şunları rahatlıkla söyleyebiliriz:

- Fetullahçıların ordudaki etkinliğini göremedi.

- Geliyorum diyen darbeyi resmen atladı.

- Kesin ve net bir zaaf gösterdi.

- Gelen ihbarların hakkını tam veremedi.

- En baştan önleyici bir operasyon yapamadı.

Kısacası...

Son tahlilde başarısız oldu.

*

İşte tam bu noktada cevabı bulunamamış çok kritik ve tarihi soru şudur:


“Bütün bunlara rağmen Hulusi Akar neden görevden alınmadı?”

*

Dikkat! Dikkat!

Bu sorunun yanıtını buldum!

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Seslanli

    03 Haziran 2017
    0 0
    Bozuk Saat bile Gunde 2 Defa Dogruyu Gösterirde, Gazetecilerin Neyi Eksikmis dedirten bi yazi olmus :))
  • hursit dilaver

    02 Haziran 2017
    0 0
    .onlar da zaten tayyip beye vurma derdinde. millete hırslarını böyle gösteriyorlar işte. aha kırmızı fularlı kadın bunların idolu oluyor.hırslarını buna haç çıkartmakla,mum yakmakla gideriyorlar.yakında türkiyede hürriyet yoktu da kandile oradan da karayılanın koynuna oradan da rakkaya gitti der bunlar.
  • hursit dilaver

    02 Haziran 2017
    0 0
    DEVLET BUNLARI KORUSN. BİR ŞEKİLDE KORUSUN. GEREKİRSE CEMAL TURALI ÖRNEK ALSIN.HANİ AKŞAM GAZETESİ YAZARI HİKAYESİ..yoksa baş edemezsiniz.devamlı bunu işlerle de BİRİLERİ BUNU İKİDE BİR KONUŞSUN DİYE KEMİK NİYETİNE ÖNLERİNE ATARLAR
  • hursit dilaver

    02 Haziran 2017
    0 0
    DEVLET BUNLARI KORUSUN. BİR ŞEKİLDE KORUSUN. GEREKİRSE CEMAL TURALI ÖRNEK ALSIN.HANİ AKŞAM GAZETESİ YAZARI HİKAYESİ..yoksa baş edemezsiniz.devamlı bunu işlerle de BİRİLERİ BUNU İKİDE BİR KONUŞSUN DİYE KEMİK NİYETİNE ÖNLERİNE ATARLAR.
  • hursit dilaver 4

    02 Haziran 2017
    0 0
    bunların yani merkel ve murdock medyasının en büyük sıkıntısı darbenin başarılamaması ve bunun hayal kırıklığıydı.koca ordu nasıl başaramazdı. şimdiye kadar tık çıkmadan, teregaydan kıl çeker gibi darbe oluyordu. şimdi niye olmadı.çıldırmaları, ona buna bulaşmaları bundan. yoksa ne mit başkanı ne de paşa umurlarında değil. kızgınlıklarını o partigöçten, sönmez ateşten falan alamıyorlar da bunlardan alıyorlar.
  • hursit dilaver

    01 Haziran 2017
    1 0
    günü geldiğinde bir tekmelik halleri vardır. o içtiği içki,fışkı da onu kurtarmaz.dine ve tayyip beye sövmeleri de..gün gelir belalarını bulur ve cem küçügün dediği gibi arada sırada mezardan adam kaldırma işiyle ortaya çıkarlar. su sarışın pkklı kıza methiye yazan kaşarlanmış yazar gibi. sağmiydı o hala yahu..kıza hayrandı zaten. gerisini bilemem. ben olsam metroseksuelliğimi kullanırdım bak.
  • hursit dilaver 2

    01 Haziran 2017
    1 0
    ne edeceksiniz.bunları asla aralarına da almazlar zaten. yandan yandan sırıtırlar. bilirim nişantaşı cafelerini ben 40 yıllık otelciyim. bunları adam yerine de koymazlar da, menfaat ve kullanma için gerekiyor tabi.belekte bir otelde bir muhasebe müd. vardı aklı fikri kadın kızda. hiç iş yapmazdı. patron bunu beslerdi meger, partide işlerini hallettirirmiş. otelin yanına koca bir otel arsası gaspetti de kimse gık diyemedi. otelci adam ölmüş yeni duydum.safradırlar,
  • hursit dilaver

    01 Haziran 2017
    1 0
    bunu bizim başımıza çiçek diye kanal 7 mi kondurmuştu. alsın şimdi, neresine koyarsa koysun.bizim mahalleden bunlarda çıktı. ama tamam da, öbür tarafta da bir türlü kabul görmezler.aynen yıllar önce bizim bayan artizlerin istanbul sosyetesine asla kabul edilmedikleri gibi.bu tipler de kendi kendilerine gelin güvey olur.bazan efendilerinin bindiği devenin yuları ile gezdirir, bazen de boşalan zıkkım ,içki fışkı kadehlerine sakilik eder.bizden de bunlar çıkıyor işte.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER