GÜNCEL

Ahmet Hakan : Ege ve İsmail

Tarih
04 Ocak 2024
İzlenme
1342 Kişi

Ege kim?

Galata Köprüsü’ndeki Filistin eylemine katılan bir vatandaşımıza yumrukla saldıran adam.

*

İsmail kim?

Ege adlı şahsın yumruklu saldırısına uğrayarak ağzı burnu kan içinde kalan vatandaşımız.

*

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ne yaptı?

*

Yumruk atıp İsmail’in ağzını burnunu kan içinde bırakan Ege’nin ailesini aradı, “Geçmiş olsun” dedi, “Her zaman yanındayız” dedi, “Ege’nin eline sağlık” demeye getirdi, her türlü hukuki desteği vereceklerini açıkladı.

*

Mustafa Sandal: "Hilafet bayrağı açmak suç"Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta yumruk atan adamın elini öpmek gibi bir şey bu.

*

O da ayıptı, bu da ayıp.

HAKİKATE SADIK KALARAK HABER VE YORUM YAPALIM

HAKİKAT BİR: 1 Ocak günü sabah saatlerinde Galata Köprüsü’nde yapılan “Şehitler ve Gazze Yürüyüşü”nde hilafet istenmemiştir. Böyle bir talepte bulunan tek kişi bile olmamıştır.

HAKİKAT İKİ: Galata Köprüsü’ndeki yürüyüşte hilafet bayrağı açılmamıştır. Zaten hilafet bayrağı diye bir şey yoktur. Hilafet bayrağı denilen şey Kelime-i Tevhid bayrağıdır.

HAKİKAT ÜÇ: Hizbüttahrir adlı örgütün İstanbul’da hilafet talep eden bir gösteri yaptığı söylenmektedir. Örgüt bir takım fotoğraflar paylaşmıştır. Ancak gösterinin nerede ne zaman yapıldığı bilinmemektedir.

ERHAN HOCA NE DİYOR

Hilafet bayrağı nedir? Hilafet ve Kelime-i Tevhid bayrağı arasındaki fark nedir? - Kocaeli GazetesiTarihçi Erhan Afyoncu’nun bir paylaşımını dikkatinize getiriyorum:

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mehmet İlhan

    06 Ocak 2024
    0 0
    Ahmet Hakan Bu da birşey mi? Adamlar Terör seviciler Yasin börü ve Arkadaşlarını katledenler selam Gönderiyorlar. Binlerce İnsanımızı kaltleden P.K.K.'nın icerdeki teröristlerine Yardım gönderiyor onları her fırsatta selamlıyorlar Onların Siyasi uzantısı Terör partileriyle birlikte hareket ediyor onları kutsuyorlar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER