GÜNCEL

Ahmet Hakan : Altın Kelebek izlenimleri

Tarih
11 Aralık 2018
İzlenme
2563 Kişi

- EN İYİSİYDİ: İçim çok çok rahat olarak şunu ifade edebilirim ki: Disipliniyle, tıkır tıkır işlemesiyle, aksamaya zerre izin vermemesiyle... Türkiye sınırları içinde izlediğim en iyi ödül töreniydi. Hürriyet düzenledi diye demiyorum, yemin ederim Akit düzenlese yine aynı şeyi söylerdim.

*

- CEM YILMAZ: Yerim Cem Yılmaz’ın yanıydı... Adama ikide bir “Abi yarım saattir yanında oturuyoruz! Bir tane bile espri bile yapmadın! Cenazeye gelsek daha iyiydi yahu!” der gibi bakıp durdum... O da bir süre sonra Defne Samyeli’ye dönerek kendisini benden kurtardı.

*

ahmet hakan altın kelebek ile ilgili görsel sonucu

- MAHCUBİYET: Ödül alırken, sahneye çıkarken, ismim anons edilirken falan... Şunu bir kez daha anladım ki: Şu dünyaya geldim gidiyorum, galiba ben hiç atamayacağım üzerimdeki imam hatipli mahcubiyetini...

 

*

- ŞIKEL/DAVRAN: Çağla Şıkel ve Cem Davran... Sahnede bir çift olarak çekişmesiz, uyumlu, komplekssiz, tamamlayıcı sunuculuk nasıl olmalıdır dersi verir gibiydiler: Her ikisine de kocaman tebrikler!

*

 Altın Kelebek izlenimleri

- ALEYNA: Bence Aleyna Tilki kardeşimizin acilen şu üç şeyden birini yapması şart: BİR: Yahya Efendi Dergâhı’nda birkaç gün inzivaya çekilmek... İKİ: Yoga kursuna yazılmak... ÜÇ: Britney Spears’ın hayatını ibret alarak incelemek...

*

 Altın Kelebek izlenimleri

- KİM KİMDİ: Gecenin Yılmaz Güney’i Ezhel’di... Gecenin en anlam atfedileni Sıla’ydı... Gecenin süper babası Türker İnanoğlu idi... Gecenin minik evladı Atlasidi... Gecenin annesi Gülben idi... Gecenin komplekssizi Gani Müjde idi... Gecenin sosyal mesajcısı Hadise idi... Gecenin süper sempatiği Cem Öğretir idi. Gecenin en cool siması Müge Anlı idi... 

*

- ACUN’UN ANILARI: Başkası anlatsa bir dakikasına bile dayanamayıp sıkılacağımız kişisel anılar, Acun anlatınca hepimize sanki hayatın sırrının açıklanması gibi geldi! Ağzımız açık dinledik Acun’un anılarını... Sanırım literatürde buna “başarının tatlı kokusu”deniliyor.

*

- TEYİT ETTİĞİM ŞEYLER:Tören boyunca şunları teyit ettim: Demet Akalın hakikaten harbi kızmış! Çağlar Çorumlu hakikaten pek samimiymiş! “Çukur” ekibi hakikaten azıcık uçukmuş!

yazın��n devamı


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Yilmaz

    11 Aralık 2018
    0 0
    Ne kadar çapulcu sol kesim varsa burada,vatana millete hiç bir hayrı olmayan asalaklar.
  • Mehmet

    11 Aralık 2018
    2 0
    Senin de mahcubiyetinin de hepsi zaman kaybı hayatımızdan boşa giden 3 dakika daha (yarım dak. da bunu yazmak için)
  • onur

    11 Aralık 2018
    1 0
    sen mahcubiyet duymaya devam ett
  • Namyelüs

    11 Aralık 2018
    1 0
    Bu mahcubiyetini! üzerinden attıracak bir saz ustası bulmanı tavsiye ederim,iyi gelir inan.
  • mahcubiyet

    11 Aralık 2018
    1 0
    imam-hatipli mahcubiyeti ne demek. ben gurur duyuyorum mesela imam-hatipli olmaktan sen hicap mı duyuyorsun sakın olaki orada öğrendiklerinle yaşamış olduğun hayatın tam tamına ters istikamette olduğunu görünceki hayatından mı mahcubiyet duyuyorsun yoksa keşkem imam-hatip e gitmeseydim mi diyorsun onu da bi açıklasan iyi olur.
  • Tespit

    11 Aralık 2018
    3 0
    Dergah ve yoga bir arada. Enteresan öneri. İslami mekanda inziva üstüne da budistin dini ibadet olarak icra ettiği bir eylem. Ne akıl varmış sende öyle be? Zehir, zehir... Yoksa sen de mi "diyalog" reklamı yapmaya çalışıyorsun kendince?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER