GÜNCEL

Yakup KÖSE : Montajı yapan yapmış

Tarih
02 Haziran 2019
İzlenme
3203 Kişi

Nihat Genç, eski Türkiye’nin karanlık odasında yazıyordu. Karanlık odada neler yaşandıysa oradan ayrılıp kendi YouTube kanalını kurmuş. Son videosunda haber kanalı kuracaklarının müjdesini de veriyor. Umarım karanlık odanın ahlâksız haber anlayışını yeni sitesine taşımaz! 

Birkaç gün önce kanalına yüklediği videoda, şer ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında söyledikleriyle gündem oldu. İmamoğlu’nun oy karşılığı HDP/PKK’ya ödeyeceği diyeti anlatıyordu. Söyledikleri bildiğimiz şeylerdi ama “Her şeye rağmen İmamoğlu’nu destekleyin” diyen birisinden bunları duymak bazıları için Ekrem İmamoğlu projesi hakkında uyandırıcı tesiri olabilirdi. 

İmamoğlu destekleyicilerinin sinkaf içerikli sövgüleriyle mukabelede bulunduğu Nihat Genç ne söylemiş, daha doğrusu mâlûmu nasıl îlâm etmiş okuyalım: “Bir tanesini örnek veriyorum. Dosyamızda duruyor ötekileri. Veryansın TV’nin ileriki bölümlerinde. Seçimden sonra bunları görecekler. Diyelim ki İstanbul Belediyesi’ne (HDP/PKK’yı kastederek. YK) İmamoğlu ya da CHP ne verdi? 2 tane meclis üyesi mi! Yoksa, İSPARK diye bir şey var, 10 bin tane otopark var… Bu İSPARK’ın, İstanbul otoparklarının işletmesi HDP’ye verildiği takdirde; HDP dediğin partinin elemanları nereden geliyor, PKK veya Kandil! İstanbul ve Ankara’nın göbeğinde 2000-3000 tane Kandil demek. Hendek günlerini hatırlayın. Mardin’de yolları ve belediyeleri nasıl kontrol ettiklerini hatırlayın. Bu istihbari olarak tehlikeli bir şey mi değil mi? İSPARK’ın HDP’ye seçim rüşveti olarak verilmesinden sonra İstanbul’un güvenliği ne olacak?” 

Yukarıda da yazdığım üzere Nihat Genç mâlûmu îlâm etmiş. Benim Genç özelinden dikkatinizi çekmek istediğim husus ise Genç’in şu sözlerinde saklı: “İmamoğlu’nu yine destekleyin diyorum ama uyanık olun!” 

Mevzuya gelmeden önce Nihat Genç’in mezkûr sözlerinden evvel Ekrem İmamoğlu’na iman ve secde etmekle, tapınmakla, âşık olmakla suçladığı ‘sanatçı’, ‘yazar’, ‘aydın’lar hakkında da şu iddialarda bulunuyor: “Bu aşkın kökenine gelelim. Bir aşk bedavadan çıkmaz. Daha 6 ay önce Türk siyaset sahnesinde olmayan, bize sorarsan geçmişi çok daha tuhaf bir takım şeyleri olan; bunları ileride tane tane ortaya koyacağız. Bizim de dosyalarımız var. Bizim de raporlarımız var ama burada kötü bir duruma düşmemek için bunları ileriye şey yapıyoruz! Ama bunlar bizim kayıtlarımızda. Siz, henüz 6 ay önce Türk siyasetinden olmayan birine secde ediyorsunuz, önünde namaz kılıyorsunuz!” 

“İmamoğlu’nun FETÖ’ye ve PKK’ya karşı bir cümlesini görmedik” diyen ve İBB’nin başına gelirse İstanbul’da yeni Kandil terör üslerinin kurulacağını, sokaklarda PKK’lı teröristlerin hâkim olacağını söyleyen Genç’in son sözünü tekrar hatırlayalım: “İmamoğlu’nu yine destekleyin diyorum ama uyanık olun!” 

Herkesi uyanık olmayan çağıran Genç, PKK ve FETÖ’ye alan açacağını bile bile ve bunu dile getire getire şer ittifakının adayına oy verilmesini söyleyebiliyor; aman ne uyanıklık! Yurttaş, uyanığa gel!.. 

Aslında ne zavallılık; tecavüzcüsüne “Tamam sen bana tecavüz et, seni destekliyorum ama ben seni eleştirmeye devam edeceğim. Senin hakkında dosyalarım var lâkin kötü bir duruma düşmemek için şimdi açıklamıyorum” diyor Nihat Genç! 

Genç’in özelinde Ulusalcı, Atatürkçü, Kemalist taifenin zavallılığını, FETÖ ve PKK terör örgütleri üzerinden emperyalizme mahkûmiyetini görüyoruz.    

Sürekli “Türkiye zorlu süreçten geçiyor, tarihi dönüm noktası” diye veryansın eden Nihat Genç, elindeki dosyaları niye açıklayamıyor? İş işten geçtikten sonra o dosyalar ne işe yarayacak Yurttaş Nihat, de hele! 

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Edip Yıldız

    03 Haziran 2019
    1 0
    Bam teline dokunmuş
  • Garip

    02 Haziran 2019
    0 0
    Hocam o videoya da sadece imamoğlunu gömmüyor Nihat Genç. Ak partiyi de gömüyor. Almak istediğin yerden almışın. Lidere iman etmenin hatalarından bahsediyor. Eleştirmemekten bahsediyor. Ülkenin iyiliği için başa kim geçerse geçsin yanlışları eleştirilsin diyor.Eğer
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER